Prodat či neprodat oblečky, výbavičku?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2063
2.8.12 14:32

Něco málo bych si nechala. Ono se to bude hodit, když třeba někdo z rodiny bude čekat mimčo, tak pár kousků můžeš darovat tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
2.8.12 14:32

A pak když si vzpomenu na ty krásný časy, kdy jsme se těšili na mimčo a radovali jsme se z každé prkotiny, co jsme koupili...........jak ráda jsem jezdila nakupovat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
2.8.12 14:35

@JayLee Jednoznačně nechat pro strýčka příhodu - do těch třech let ještě mimi naštěstí cool značky nepotřebuje :lol: ;)
Nicméně, pokud se rozhodneš prodat - kupuji vše :dance:

• Citovat
  • Upravit
1939
2.8.12 14:39

Tak já to řeším tak, že kousky, ke kterým mám „citovou vazbu“ nebo prostě nějaké to pouto, tak schovávám a zbytek jsem třeba nabídla kamarádce a ta bal moc ráda, že nemusí chodit po bazarech a hledat pěkné oblečení…Vše jsem měla nové nebo v top stavu, cenu za tričko jsem si řekla 30kč, mikinku 50, šatičky nebo kompletky 70, kombinézky + bundičky individuálně podle toho, co to je zač.
I tak mám pod postelí 5krabic od plenek obleček.
Schovávám vesměs bodýčka, dupačky a overalky, toho nikdy není dost a užijí s evždy, no a takové fashion věci, tak něco opravdu schovám, ale hodně toho dávám pryč. Prootže dnes za to dostanu ještě nějaké peníze, zatímco za použité body nebo overal nemůžu chtít víc jak 30-60kč a kdybych to v tomto stavu měla kupovat znova, za tyto peníze to nikdy nekoupím. Takže tak asi zní moje praxe, rada :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
2.8.12 14:41

Jsem v podobné situaci:) malá teda bude mít teprve dva roky… já bych teda ještě jedno miminko brala, ale dostavěli jsme dům do teď jsme se s manželem skoro rok skrz stavbu neviděli, teď týden bydlíme a mám pocit, že jsme se strašně odcizili, takže kdo ví jestli se miminko vůbec bude plánovat. Taky jsme všechno schovávala a uvažuji o prodeji, ale říkám si ještě počkám i když je pravda, že to kdyžtak může být kluk a hlavně jestli by miminko bylo v jiné roční období, tak je většina věcí nepoužitelná:-( Já si řekla, že tomu dávám ještě půl roku a pak začnu kdyžtak prodávat. Je to blbé dilema vím:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2254
2.8.12 15:04

Mam syna, kteremu je 18 let a vloni se mi narodila holcicka… takovy maly zazrak v mem veku. Je ji rok a pul, mam tu 4 pytle obleceni, dlouho jsem se dokopavala roztridit to a odprodat. Nastesti k tomu nedoslo, maly zazrak se stal opet a opet cekam holcicku, jak jsem stastna, ze ted o ty pytle zakopavam ;).
Nic neprodavej, nech to ulezet, znas zakon schvalnosti? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
2.8.12 15:08

Nechala bych si jen neutrální věci, který jdou na obě pohlaví a zbytek bych prodala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
4.8.12 11:57

No jestli je to tvoje největší dilema v životě, tak seš šťastná to žena :pankac: Jinak taky řeším, asi jako každá.. Mám kamarádku, měla chlapečka, vše prodala, za dva roky se jí narodil další, tak zas vše nakupuje zpátky, ale nějak jí to ani nežere, stejnak to neměla kam dát. Já mám holku 1,5 r. zatím skaladuju, ale z každé velikosti nechávám opravdu jen 1/3 možná i jen 1/4. Nakupuju hodně sekáčové, což není taková kvalita jak nové, takže lecos se vytahá, zaprere, udělá se flíček - to okamžitě s lehkým srdcem letí do koše, protože to stálo jen pár korunek. Ne, že bych nenakupovala nové, věci jako jsou pyžamka, body, čepičky, punčocháče vydrží na jedno, při jemném zacházení max. 2 děti, takže to kupuji nové, ale vše ostatní jistí bazar, MMB, sekáč a přijde mi zbytečné plýtvání kupovat třeba novou budu (pokud vyloženě nechci spec. sporotvní), rifle, mikiny nebo tak :nevim:

Abych jen nekritizovala, kdybych byla tebou a nevěděla jestli chci další, rozmysli se - máš nějakou dobrou kamarádku, ségru, nejlíp víc lidiček, který v průběhu pěti let plánují mimi? určitě by si od tebe rády něco vzaly a nezůstaly ti dlužné, sama nejraději „nakupuji“ u kamarádek. Jestli ne tak, to prodej, taky nesnáším hromadění. Pokaď máte na nové značkové oblečení, tak snad budete mít i na oblečení pro případně další mimi i kdyby to mělo být ze sekáče, ne? Nebo udělej kompromis, jak už tady někdo psal - nechej jen neutrální nebo si dej limit počtu kusů u každé velikosti - 20 nebo 30 kousků. Tak to mám já a 0-1 rok mám jednu větší krabici. Rozhodně bych beprodávala stylem jakým to chceš udělat, jistě by to někdo koupil, ale já bych takvou bečku nechtěla ani za 500,– Za prvé při takovém množství by to byl absolutní chaos, takže bych ani pořádně nevěděla, co kupuju. za další, každému vyhovuje trošku jiný styl oblečení a hlavně která maminka by dopředu nakoupila veškeré oblečení na 3 roky dopředu :nevim:. Dejme tomu, že tvoje dcera se narodila v zimě, ale já čekám mimi až v létě, tím pádem pro mě nemá cenu se aukce ani účastnit. I kdybych rodila ve stejný měsíc jako ty, každé dítě roste jinak :nevim: Můžeš udělat veliké balíky třeba trika, tepláky, mikiny 0-1 rok. Sezóní věci jako jsou kombinézy, plavky, ale prodávat až před sezónou. No, na tvém místě by se mi nechtělo vyklízet 3 bečky, prát to, žehlit to a pak to třídít a fotit, to už bych nechala být, pokaď jsou věci nové, tak se jim 10let nic nestane (max. utrpí na módnosti :lol: ) a nasadila tvrdý třídící režim až teď. Přeju ať se ti zadaří v tom udělat systém a ať tě to nestraší ve spaní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
5.8.12 20:41
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat