Softshellová bunda z Lidlu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Bundu jsme ještě nekupovali, ale s oblečením z lídlu jsme vždy spokojený. Akorát dámské spodní prádlo nic moc.
Taky se na tu bundu chci ve čtvrtek podívat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja si tam take krom dcerky koupila obycejnou sustakovku a je take supracka, za tu cenu je bezkonkurencni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Oblečení bych koupila bez váhání, jen boty bych nekoupila. jednou jsem koupila jako nouzovku a fakt noc moc
- Citovat
- Upravit
Dětskou nemáme, ale já si ji loni koupila pro sebe. Pokud nepodnikáte vyloženě horské tůry a chceš jí spíš na běžné nošení, tak bych do ní šla. Nepromokne, neprofoukne, střih sedí taky dobře. Jen by mohla být prodyšnější, ale jak sem psala, na běžné nošení je to v pohodě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem loni kupovala zimní lyžařskou soupravu a za tu cenu fakt bomba, navíc ji má díky velikosti 134/140 na dva roky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Omálka já tam dcerce koupila nouzovku (uprdl se zip ni zimní bundě a LIDL byl jediný obchod, který byl v našem maga city
otevřen). Protože jsem odjížděli na lyže nebylo času párat se s opravou a den předtím mi kolegyně říkala, že dceři koupila supr zimní bundu v Lidlu. Tak jsme tam zajeli a bundu koupili. Já tedy do Lidlu nechodím vůbec, ale musím říct, že bunda je perfektní a stála pakatel, myslím, že asi 400
Kdyby v tom nechodilo celé město jak v uniformě asi bych se nebála tam pořešit ještě něco od oblečení… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já dvě, ale byl to mazec
. Vzala jsem hned ve dvou velikostech a mám 3 roky klid ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sati Máš pravdu, taky jsem mohla vzít mezivelikost
Vělkým jsem totiž vzala fakt větší, že jim vydrží, protože to, co jim aktuálně sedí, je hodně úzký a ne úplně pohodlný, takže 11letá má dámskou S a 9letej má 146/152, i když tu menší velikost by mít mohl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, chtěla bych se zeptat těch, které už mají zkušenost se softshellkami z Lidlu, především těmi dětskými. Nakolik jsou odolné proti dešti? Příp. nepotí se Vám v nich děti příliš? Myslím teď běžné nošení po městě a tak, žádné výkonnostní sporty…
Díky za zkušenosti.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Starší holka má už druhou, já jí mám taky a jsme spokojený. Já se teda v ní trošku potím, Lucka s tím problém nemá, ale ona se celkově málo potí. Chystám se jít koupit i pro mladší do školky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MarketaJ
Díky.
No můj syn se právě docela potí, ale zas je pravda, že většinou jen na hlavičce.
A jak je to v vodoodpudivostí? Chystám se ji právě koupit pro malého, protože se přestane vozit v kočárku a bude více vystaven „vnějším vlivům“.. ![]()
Celkově jsem s oblečením z Lidlu také spokojená (na jejich cyklo větrovku nedám dopustit!), ale s lidlovským softshellem zkušenost nemám…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KáčatáČa Ty dětské jsou od velikosti 110/116, nebude moc velká, když ještě jezdí v kočárku?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Omálka píše:
Holky chci se vás zeptat, na kupované oblečení z lídlu. Ve čtvrtek tam mají v akci dětské bundy. Já tam ještě nikdy oblečení nekoupila a ta bunda by se malýmu hodila.Poradíte prosím, prosím.
Moc děkuji
hmm tak nějak nechápu smysl diskuze…potřebuješ budndu pro malýho, tak se tam jdi podívat a když se ti bude líbit tak jí kup…
já tam nakupuju běžně…daj se tam vybrat krásný věci i boty sem tam malýmu koupila…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KáčatáČa píše:
Ahoj, chtěla bych se zeptat těch, které už mají zkušenost se softshellkami z Lidlu, především těmi dětskými. Nakolik jsou odolné proti dešti? Příp. nepotí se Vám v nich děti příliš? Myslím teď běžné nošení po městě a tak, žádné výkonnostní sporty…
Díky za zkušenosti..
kluk má už 3. a jsou naprosto v pohodě. Nepotí se v tom, nepromokne to, maximální spokojenost.. za tu cenu upa šupa..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit