Softshellová bunda z Lidlu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25123
8.8.14 19:43

@KáčatáČa naprostá spokojenost, má jí starší kluk…je mu deset, normálně jí nosí a furt vypadá jako nová…a já vlastně taky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
519
8.8.14 19:50

@Ukulina
Možná ještě bude, byť chci vzít tu nejmenší. Ale teď má ještě tu jejich přímo do deště a má teď růstové období, tak by mu ta softshellka možná brzy mohla také být. Když bude trošku delší, tak to nevadí a koukala jsem, že rukávy se dají stáhnout..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
519
8.8.14 19:54

Díky všem za reakce… :kytka:
Takže ve čtvrtek budeme vstávat brzy a stepovat před Lidlem… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
8.8.14 20:18
@KáčatáČa píše:
Díky všem za reakce… :kytka:
Takže ve čtvrtek budeme vstávat brzy a stepovat před Lidlem… :D

To zase bude mela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
519
8.8.14 20:34
@tiffany píše:
To zase bude mela :mrgreen:

Taky už se bojím… :mrgreen:
Né, bydlíme na menším městě a tady vyloženě bitky nebývají. Jen tam prostě člověk musí ráno, aby sehnal potřebnou velikost, no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
8.8.14 20:45

Bude akce? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
8.8.14 21:02

Syn má soft. bundu od loňka, nosí jí hlavně do školky, spokojenost :palec: Ted budu brát jenom pro chlapa, pt tu z loňska někde zapomněl :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
8.8.14 21:02

Hm, to zase bude nával, to se na nás nedostane :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
519
8.8.14 21:03
@kozisek píše:
Bude akce? :lol:

Jj, Lidl to nazval „softshellovou mánií“… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
8.8.14 21:04
@kozisek píše:
Hm, to zase bude nával, to se na nás nedostane :zed: :mrgreen:

Když jsou prázdniny, tak tam tolik lidí nebude. My ted chodíme až tak na 10-11 a sehnala jsme vždycky všechno :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
8.8.14 21:06

Ahoj, my jí máme od loňska a vzal si ji na sebe jen párkrát, náš malej se v ní prostě potí, máme vel. 110, ale koupili jsme o číslo větší protože je jakoby menšíí, je moc pěkná i po vyprání, i po promoknutí, nepromokla ale náš malej se prostě víc potí takže my budeme muset zainvestovat do nějaké kvalitnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7862
8.8.14 21:11

Za mě velké zklamání, kluk se v ní potí, ikdyž je téměř bez pohybu…ta bunda nedýchá vůbec, je jak igelit :( až mám výčitky, že ho do něčeho takového cpu. Takže příště už ne. Výraz softshell je hodně nadnesený…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
8.8.14 21:15

Já kupovala dceři vloni, letos ji chci pro syna (i ty trekové boty -super do školky na podzimní období).
Bohužel ve čtvrtek budeme na dovči, už jsem poprosila mamku, aby mi tam zajela, ale varovala jsem ji, že to bude „síla“. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
519
8.8.14 21:24
@vulpes píše:
Za mě velké zklamání, kluk se v ní potí, ikdyž je téměř bez pohybu…ta bunda nedýchá vůbec, je jak igelit :( až mám výčitky, že ho do něčeho takového cpu. Takže příště už ne. Výraz softshell je hodně nadnesený…

No tak asi vyzkoušíme a uvidíme, jak bude vyhovovat nám, případně už příště nekoupíme. On to má asi každý člověk s pocením fakt jinak… Je tedy pravda, že já nosím softshellku (nějakou ze Sportisima) spíše jako zimní bundu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
8.8.14 21:24
@vulpes píše:

tak jsi jí měla vrátit, ne? do třiceti dnů to lze :nevim: já mám dospěláckou crivit zimní a super, ale třeba myslím, že můj chlap by v tom byl také uvařený, já jsem zrmzlinář :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat