Softshellová bunda z Lidlu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@KáčatáČa naprostá spokojenost, má jí starší kluk…je mu deset, normálně jí nosí a furt vypadá jako nová…a já vlastně taky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ukulina
Možná ještě bude, byť chci vzít tu nejmenší. Ale teď má ještě tu jejich přímo do deště a má teď růstové období, tak by mu ta softshellka možná brzy mohla také být. Když bude trošku delší, tak to nevadí a koukala jsem, že rukávy se dají stáhnout..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky všem za reakce… ![]()
Takže ve čtvrtek budeme vstávat brzy a stepovat před Lidlem… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KáčatáČa píše:
Díky všem za reakce…
Takže ve čtvrtek budeme vstávat brzy a stepovat před Lidlem…
To zase bude mela ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tiffany píše:
To zase bude mela
Taky už se bojím… ![]()
Né, bydlíme na menším městě a tady vyloženě bitky nebývají. Jen tam prostě člověk musí ráno, aby sehnal potřebnou velikost, no…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Syn má soft. bundu od loňka, nosí jí hlavně do školky, spokojenost
Ted budu brát jenom pro chlapa, pt tu z loňska někde zapomněl
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kozisek píše:
Bude akce?
Jj, Lidl to nazval „softshellovou mánií“… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kozisek píše:
Hm, to zase bude nával, to se na nás nedostane![]()
Když jsou prázdniny, tak tam tolik lidí nebude. My ted chodíme až tak na 10-11 a sehnala jsme vždycky všechno ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, my jí máme od loňska a vzal si ji na sebe jen párkrát, náš malej se v ní prostě potí, máme vel. 110, ale koupili jsme o číslo větší protože je jakoby menšíí, je moc pěkná i po vyprání, i po promoknutí, nepromokla ale náš malej se prostě víc potí takže my budeme muset zainvestovat do nějaké kvalitnější
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za mě velké zklamání, kluk se v ní potí, ikdyž je téměř bez pohybu…ta bunda nedýchá vůbec, je jak igelit
až mám výčitky, že ho do něčeho takového cpu. Takže příště už ne. Výraz softshell je hodně nadnesený…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já kupovala dceři vloni, letos ji chci pro syna (i ty trekové boty -super do školky na podzimní období).
Bohužel ve čtvrtek budeme na dovči, už jsem poprosila mamku, aby mi tam zajela, ale varovala jsem ji, že to bude „síla“. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vulpes píše:
Za mě velké zklamání, kluk se v ní potí, ikdyž je téměř bez pohybu…ta bunda nedýchá vůbec, je jak igelitaž mám výčitky, že ho do něčeho takového cpu. Takže příště už ne. Výraz softshell je hodně nadnesený…
No tak asi vyzkoušíme a uvidíme, jak bude vyhovovat nám, případně už příště nekoupíme. On to má asi každý člověk s pocením fakt jinak… Je tedy pravda, že já nosím softshellku (nějakou ze Sportisima) spíše jako zimní bundu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vulpes píše:
Za mě velké zklamání, kluk se v ní potí, ikdyž je téměř bez pohybu…ta bunda nedýchá vůbec, je jak igelitaž mám výčitky, že ho do něčeho takového cpu. Takže příště už ne. Výraz softshell je hodně nadnesený…
tak jsi jí měla vrátit, ne? do třiceti dnů to lze
já mám dospěláckou crivit zimní a super, ale třeba myslím, že můj chlap by v tom byl také uvařený, já jsem zrmzlinář ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit