Softshellová bunda z Lidlu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Já se v ní taky potím i v té větrové, ale jen když jsem v tom dělala nějaké sportovní činnosti, jinak na normální chození super
a je nepromokavá
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kozisek píše:
tak jsi jí měla vrátit, ne? do třiceti dnů to lzejá mám dospěláckou crivit zimní a super, ale třeba myslím, že můj chlap by v tom byl také uvařený, já jsem zrmzlinář
To snad za to nestojí, ne? Nečekala jsem, že by bunda za 300 z Lidlu fungovala jako jiná outdoorová, ale čekala jsem to asi o chlup lepší.
Hlavně tím nemyslím, že by kluk byl mokrý, jak moc se potí…ale když jsem mu ji sundavala, tak ta bunda byla třeba jen po 1-2 h z vnitřní strany úplně mokrá. A to samé i se zimní bundou z Lidlu. Měj ji jako náhradní, tak to stačilo, ale taky nevětrající igelit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vulpes píše:
To snad za to nestojí, ne? Nečekala jsem, že by bunda za 300 z Lidlu fungovala jako jiná outdoorová, ale čekala jsem to asi o chlup lepší.
Hlavně tím nemyslím, že by kluk byl mokrý, jak moc se potí…ale když jsem mu ji sundavala, tak ta bunda byla třeba jen po 1-2 h z vnitřní strany úplně mokrá. A to samé i se zimní bundou z Lidlu. Měj ji jako náhradní, tak to stačilo, ale taky nevětrající igelit.
Tak pokud bych měla tento problém, tak to dítěti nedám vůbec, já nevím. Jinak samozřejmě v ceně se bude odrážet „kvalita“ softshellu, neuvádí parametry, ale samozřejmě to neznamená, že z tohoto sofshellu to nešijí i jiné značky za mnohem vyšší cenu, že? Nebo pak stačí na Fleru najít a nechat ušít za šest stovek až litr, určitě švadlena řekne, z jakého sofshellu to je. Ten je dostupný a neplatíš pak za značku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Obnovují diskuzi- je tu někdo, komu se jí podařilo dneska „ulovit“?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám, ale byl to boj ![]()
Pro sebe jsem ukořistila poslední S tu se žlutými peříčky, tu čistě žlutou nebo s modrými pírky co jsem chtěla neměli jedinou
Jinak měli ještě červené v L, byli jsme tam v půl devátý, chyba
![]()
Pro manžela jsem ukořistila poslední Xl s modrým pruhem, opět měli jen M, pro nás a asi i většinu chlapů malých.
Na dětské jsem radši nekoukala, kluk má za 1000 ze sportu a z minulé sady tu ošklivou šedou, na příští rok, jinak bych asi neodolala ![]()
Já jsem s nimi tedy spokojená, dělá stejnou službu jako ta ze sportu za 2000 co mám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám pro všechny ![]()
Lidí bylo plno, ale všeho dost, ovšem byla jsem tam v 7.08
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Taciras já kupovala manželovi minulý či předminulý týden myslím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Taciras to netuším, bylo jich tam dost ale byla jsem tam ten první den dopoledne. teď po 2 týdnech už tam určitě nebudou, teda u nás.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, mám jednu softshellku cyklistickou tedy, už ji mám pár let, ale je super ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Obnovuji diskuzi. Nevíte, jestli už byly teď v novém roce dětské softshellky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@gerose oni je tam ted meli i vickrat. Zacina sezona, tak tipuju, ze jeste bude jedna vlna. Cenu nevim…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit