Softshellová bunda z Lidlu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6358
8.8.14 21:39

Já se v ní taky potím i v té větrové, ale jen když jsem v tom dělala nějaké sportovní činnosti, jinak na normální chození super :palec: a je nepromokavá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7859
9.8.14 00:12
@kozisek píše:
tak jsi jí měla vrátit, ne? do třiceti dnů to lze :nevim: já mám dospěláckou crivit zimní a super, ale třeba myslím, že můj chlap by v tom byl také uvařený, já jsem zrmzlinář :think:

To snad za to nestojí, ne? Nečekala jsem, že by bunda za 300 z Lidlu fungovala jako jiná outdoorová, ale čekala jsem to asi o chlup lepší.
Hlavně tím nemyslím, že by kluk byl mokrý, jak moc se potí…ale když jsem mu ji sundavala, tak ta bunda byla třeba jen po 1-2 h z vnitřní strany úplně mokrá. A to samé i se zimní bundou z Lidlu. Měj ji jako náhradní, tak to stačilo, ale taky nevětrající igelit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
9.8.14 09:39
@vulpes píše:
To snad za to nestojí, ne? Nečekala jsem, že by bunda za 300 z Lidlu fungovala jako jiná outdoorová, ale čekala jsem to asi o chlup lepší.
Hlavně tím nemyslím, že by kluk byl mokrý, jak moc se potí…ale když jsem mu ji sundavala, tak ta bunda byla třeba jen po 1-2 h z vnitřní strany úplně mokrá. A to samé i se zimní bundou z Lidlu. Měj ji jako náhradní, tak to stačilo, ale taky nevětrající igelit.

Tak pokud bych měla tento problém, tak to dítěti nedám vůbec, já nevím. Jinak samozřejmě v ceně se bude odrážet „kvalita“ softshellu, neuvádí parametry, ale samozřejmě to neznamená, že z tohoto sofshellu to nešijí i jiné značky za mnohem vyšší cenu, že? Nebo pak stačí na Fleru najít a nechat ušít za šest stovek až litr, určitě švadlena řekne, z jakého sofshellu to je. Ten je dostupný a neplatíš pak za značku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
13.8.15 13:36

Obnovují diskuzi- je tu někdo, komu se jí podařilo dneska „ulovit“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1350
13.8.15 13:44

Mám, ale byl to boj :mrgreen:
Pro sebe jsem ukořistila poslední S tu se žlutými peříčky, tu čistě žlutou nebo s modrými pírky co jsem chtěla neměli jedinou :nevim: Jinak měli ještě červené v L, byli jsme tam v půl devátý, chyba :mrgreen: :mrgreen:
Pro manžela jsem ukořistila poslední Xl s modrým pruhem, opět měli jen M, pro nás a asi i většinu chlapů malých.
Na dětské jsem radši nekoukala, kluk má za 1000 ze sportu a z minulé sady tu ošklivou šedou, na příští rok, jinak bych asi neodolala :mrgreen:
Já jsem s nimi tedy spokojená, dělá stejnou službu jako ta ze sportu za 2000 co mám :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4604
13.8.15 15:36

Mám pro všechny :lol:
Lidí bylo plno, ale všeho dost, ovšem byla jsem tam v 7.08 :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5305
20.3.16 21:05

@Taciras já kupovala manželovi minulý či předminulý týden myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5305
20.3.16 21:12

@Taciras to netuším, bylo jich tam dost ale byla jsem tam ten první den dopoledne. teď po 2 týdnech už tam určitě nebudou, teda u nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
20.3.16 21:31

Ahoj, mám jednu softshellku cyklistickou tedy, už ji mám pár let, ale je super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9126
1.3.17 16:07

Obnovuji diskuzi. Nevíte, jestli už byly teď v novém roce dětské softshellky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
1.3.17 16:12

Myslím, ze na 90% ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65395
1.3.17 16:13

@gerose ano byly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
1.3.17 16:17

Takové puntikate
Pěkne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9126
1.3.17 16:19

Tak to jsem to nějak prošvihla, díky. A za kolik je mají?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21626
1.3.17 20:43

@gerose oni je tam ted meli i vickrat. Zacina sezona, tak tipuju, ze jeste bude jedna vlna. Cenu nevim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat