Softchellka značky Kugo

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4426
8.8.12 16:37

Softchellka značky Kugo

Dobrý den, zajímalo by mě, jestli máte někdo zkušenost se softschellovými bundami značky Kugo. Jaká je kvalita?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3011
8.8.12 18:43

Podle toho, co očekáváš :think: Kugo je vitenamské oblečení, ale dá se říci, že poměrně kvalitní za danou cenu, určitě ne však do nějakých extremnějších podmínek, vodní sloupec bude nic moc a profoukne určo taky. Takže na běžné nošení, město apod. dobré ;), do hor nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
8.8.12 18:46

Do školky je kvalita materiálu i šití dobrá. Akorát ty velikosti jim haprují, takže měřit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4426
8.8.12 18:49

Holky a máte s tím osobní zkušenost? já právě chci na obyč. nošení a do školky, nechystáme se nikam do extrémních podmínek ani na hory…

Příspěvek upraven 08.08.12 v 18:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
8.8.12 18:50

Kolik stojí softshellka Kugo? Já kupuju v HM, cena vyšší, ale bunda je funkční, neprofoukne, nepromokne. Moc nechápu souvislost se školkou, že tam stačí nějaký šunt, přece i ve školce chodí na procházky a nerada bych, ale mi dítě onemocnělo jen proto, že má pseudofunkční bundu. Ve finále když pak softshellku z HM prodáš, tratíš třeba jen dvě stovky z pořizovací ceny, takže do Kuga bych nešla ani omylem.

EDIT: Softshellku od Vietví mám já. Nosila jsem jí cca 14 dní a letěla. Byla teplá, neprofoukla, ale byla jsem v tom jak v igelitu, potila jsem se, s funkční bundou to nemělo nic společnýho. Už bych to nekoupila.

Příspěvek upraven 08.08.12 v 18:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4426
8.8.12 18:53

@Loll dík za názor, já uvažuju i o HM-ku ale zajímala mě osobní zkušenost, přece jen cena 430,– je rozdíl, když mám kupovat bundy dvě, tak už je to docela poznat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
8.8.12 18:57

@petipacka Mně o tom povídej, taky kupuju vše 2× :roll: Ale i za jetou softshellku z HM ti na mmb urvou ruce, když koupíš Kugo za 4 stovky, tak jí pak buď neprodáš nebo max. za stovku. Hodně maminek u nás softshellky kupuje v pracovních oděvech, mají i dětské oblečení a jsou spokojené. Bundy tam mají kolem pětistovky, tam bych šla spíš než k Vietnamcům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
8.8.12 19:26
@Loll píše:
@petipacka Mně o tom povídej, taky kupuju vše 2× :roll: Ale i za jetou softshellku z HM ti na mmb urvou ruce, když koupíš Kugo za 4 stovky, tak jí pak buď neprodáš nebo max. za stovku. Hodně maminek u nás softshellky kupuje v pracovních oděvech, mají i dětské oblečení a jsou spokojené. Bundy tam mají kolem pětistovky, tam bych šla spíš než k Vietnamcům.

S tím souhlasím. Pak vždy ještě dobře prodám, na MMB je překugováno ;).Já kupuju dětem buď HM nebo O´style, nosí je i ve školce a spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
8.8.12 20:53

@petipacka jj, naprosto osobní. Kupovala jsem jí synovi právě do školky. Klidně bych mu koupila i drahou značkovou, ale tak nějak nikde neměli kombinaci svítivá barva, reflexní prvky, velikost a střih, který neodmítne nosit. Jinak ta, co má, je takový ten polotyp zima/podzim. Je to skutečně softshell, takže není úplně nepromokavá. Snese sníh, déšť a pevný shíh, ale posezení v louži teda už ne. Ale už se mi stalo, že u Vietnamců nabízeli jako softshell PUL zátěr.

@Katrinka S věcma ze školky vůbec nepočítám, že bych je vůbec prodávala dál ;) Když už něco přežije, tak je to maximálně na donošení jako nouzovka pro mladší. Jo, měl bundu z H&M a učitelky z MŠ mu jí skoro odmítaly dávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
8.8.12 20:54

@petipacka Jo, jinak pokud máte kolem Lidl, tak zítra ráno můžeš naklusat. Mají mít za 333. Hadry tam maj celkem kvalitní. Akorát to asi bude boj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
8.8.12 20:57

Koupila jsem dětem LOAP, ani nebyly tak drahé a spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4426
8.8.12 21:52

@kotyk já o tom vím, ale nezvládnu to včas :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
8.8.12 22:31

@petipacka No, tak se půjdeš mrknout později. Sice asi utřeš, protože ty reklamy jsou úplně všude, ale nikdy nevíš ;) My takhle koupili kdysi v Kauflandu Lego. Dva dny po začátku akce, poslední krabice. Ale byla tam. Pokud to není zajižďka přes celé město, tak bych si tam minimálně zašla koupit čokoládu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat