Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Máme hovado souseda a když jsem se bavila se známými a kolegy v práci, tak blbcu je kolem nějak čím dál víc. Ten náš je hrozně mstivý. Udává koho může, škodí nám, kde může (začal už hned v den stavby) a nám i sousedům zničil majetek, ale samozřejmě tak, aby se mu to nedalo dokázat. Já ho ignoruji, jen se bojím, aby nechtěl ublížit dětem nebo otrávit někomu z nás sousedů psa. Dějí se tady divné věci a nikdy se nepodařilo zjistit, kdo to udělal.
@sahrazad1 no je starší tak 50-60 let a bydlí tady s dcerou a ta je stejná jak ona
@hnedovlaska8991 píše: Více
Meli jsme kdysi taky takovou „libovku“.
Hele to jsou patologicky lidi, maji nejakou diagnozu, protoze tohle samozrejme normalni neni.
I kdyby ses stavela na hlavu, nic nebude dobry a vzdycky na vas bude neco tahat.
Taky bych ji nezdravila, takovy lidi, co mi maji tendence skodit a komplikovat zivot, nezdravim.
Nechápu co řešíte. Sousedka je evidentně na hlavu, nebo zlá a závistivá ženská. Proč s ní potřebujete vycházet? Prostě dál dělejte, že neexistuje a hotovo.
To je seniorka? Jestli ano, muže byt nemocna, a pak by stálo za to třeba promluvit s jejími příbuznými … aby to věděli.