Sousedka za trest

Napsat příspěvek
Velikost písma:
sahrazad1
14.8.25 16:03

To je seniorka? Jestli ano, muže byt nemocna, a pak by stálo za to třeba promluvit s jejími příbuznými … aby to věděli.

• Citovat
  • Upravit
42075
14.8.25 16:31
@hnedovlaska8991 píše: Více

Já bych ji zdravila. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.8.25 16:35

Máme hovado souseda a když jsem se bavila se známými a kolegy v práci, tak blbcu je kolem nějak čím dál víc. Ten náš je hrozně mstivý. Udává koho může, škodí nám, kde může (začal už hned v den stavby) a nám i sousedům zničil majetek, ale samozřejmě tak, aby se mu to nedalo dokázat. Já ho ignoruji, jen se bojím, aby nechtěl ublížit dětem nebo otrávit někomu z nás sousedů psa. Dějí se tady divné věci a nikdy se nepodařilo zjistit, kdo to udělal.

• Citovat
  • Upravit
14.8.25 16:37

@sahrazad1 no je starší tak 50-60 let a bydlí tady s dcerou a ta je stejná jak ona

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76579
14.8.25 17:43

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4053
14.8.25 17:52
@hnedovlaska8991 píše: Více

Meli jsme kdysi taky takovou „libovku“.
Hele to jsou patologicky lidi, maji nejakou diagnozu, protoze tohle samozrejme normalni neni.
I kdyby ses stavela na hlavu, nic nebude dobry a vzdycky na vas bude neco tahat.
Taky bych ji nezdravila, takovy lidi, co mi maji tendence skodit a komplikovat zivot, nezdravim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
18.8.25 08:24

Nechápu co řešíte ...

Nechápu co řešíte. Sousedka je evidentně na hlavu, nebo zlá a závistivá ženská. Proč s ní potřebujete vycházet? Prostě dál dělejte, že neexistuje a hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný