Sousedka za trest

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14.8.25 14:09

Sousedka za trest

Zdravím musím se vypovídat. Bydlíme v bytě a máme tady problémy se sousedkou. Kdysi na nás slovně útočila a teď se nám vyhýbala až do dneska kdy dojel můj otec zatímco jsem byla v práci, ona vyběhla ven a začala se s ním hádat že jsme hrozně nevychovaní, že ji nezdravime (nezdravime ji z toho důvodu že když jdeme ven z bytu tak se schovává v patře nad námi nebo ve sklepě a dělá že tam není 😶), že jsme ji pozvraceli auto a lidi si tu na nás stěžují (stěžuje si jen ona s nikým jiným nemáme problém). No a když zjistila že u otce nepochodi a ten ji taky řekl svoje tak zašla radši do bytovky kde následně mému bratrovi který byl u mého bytu na chodbe řekla že pěstuju marianku (pěstuju okurky a rajčata na balkoně) a že si má přítelkyni uklidnit přitom už jsme ji jednoho řekli že jsme sourozenci a to se velice ohradila že je to úchylné že je u mě v bytě a najednou jsem jeho přítelkyně 🤣
Prosím řekněte mi že nejsem jediná kdo má takovou sousedku doslova na facku

Příspěvek upraven 14.08.25 v 14:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
64911
14.8.25 14:23

Nechápu, proč ji otec nebo bratr pustili dovnitř do vašeho bytu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.8.25 14:25

@vokishka nepustili otec stal před bytovkou a bratr šel následně do mého bytu a ona se s ním hádala na chodbě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24572
14.8.25 14:28

Ignorovat, neodpovídat, nebavit se s ní. Jinak neuděláš nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.8.25 14:29

@lucad77 jojo to máš pravdu ale dneska mi to tedy přišlo přes čáru že vyběhne ven a hned diskutuje s cizím člověkem 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrasteia
14.8.25 14:32
@hnedovlaska8991 píše: Více

Magoru beha po svete spousta. Musis se naucit nedavat tomu svoji energii, max si ochranit svuj prostor tak aby ti neskodili (fyzicky, na majetku a podobně)

• Citovat
  • Upravit
35711
14.8.25 14:33

Tak to jí ale nikdo nemůže zakázat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.8.25 14:35

@pikola jasný já to chápu ale sama si nedokážu představit že bych vyběhla ven a konfrontovala cizího člověka notabene když ani nevěděla kdo to je 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37119
14.8.25 14:46

Vubec bych ji neresila. Pripadne návštěvy bych max varovala, ze je sousedka blázen. I kdybys tu mařenu na balkone mela a zila se svým bratrem, tak ji je do toho putna :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
14.8.25 15:24

Na to pomůže jen jedna věc - ignorovat, ignorovat, ignorovat. Chovat se, jako kdyby tam nebyla. Pokud by došlo na fyzický útok, nastříkat pepřák do očí a zavolat policii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.8.25 15:26

@Kriss Tina no brácha ji říkal že jestli myslí že pěstuju marianku proč nezavolá policajty 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
14.8.25 15:35

A jak zjistíš, že ta sousedka je v jiným patře nebo ve sklepě? To ji tam chodíš hledat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37119
14.8.25 15:37

@hnedovlaska8991 policajti s tim stejně nic neudělají, pokud nemas plantáž, tak par kytek pro vlastní potřebu je legální :mrgreen: takze jak rikam, i kdyby to byla pravda, neudělá nic :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.8.25 15:37

@Janli byt má v patře nad námi tak slyším když otevře dveře a stojí tam do té doby než odejdu. A ve sklepě se schovávala když jsem šla do bytovky to jsem viděla přes skleněné dveře 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.8.25 15:39

@Kriss Tina mě to jasný klidně je může zavolat 🤣 myslím že by byli dost zklamání ze zeleniny 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný