Spa v těhu

Badflower
16.2.25 09:17

Spa v těhu

Ahoj holky,

Vím, že se to tady už tak nějak řešilo, ale ráda bych aktuální rady! 😃

Máme jet jen na víkend na wellness, jsem v 5. měsíci těhu. Je mi jasné, že zadny masaze, virivky, nebo sauny asi urcite nehecnu. Ale co klasicke bazeny? Doporucite mi nejaky tampony, aby se nedostala infekce? V lekarne jich je spousta.. ale chci osvedceny a byla bych rada, aby se vyjadrily ty zeny, ktere takto ve spa byly a bylo to ok :)
Dekuji moc a fajn den : :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3684
16.2.25 10:01

Nevím, jestli ti moje rada k něčemu bude, ale ve 4. měsíci jsem byla na wellness víkendu. Plavání v bazénu, masáže, koupel v rašelině, pára.. A týden po návratu jsem zjistila těhotenství. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5098
16.2.25 10:06

Chodila jsem na tehotenske masaze a naopak mi delaly moc dobre na zada atd. Do sauny, pokud nejsi zvykla a nechodis pravidelne, bych urcite nesla. U virivky neni duvod vynechat - opet skvele na zada a uvolneni. Jinak jsem do bazenu chodila bezne, zadna infekce. Mam dojem, ze se ty vselijake tampony spis nedoporucovaly. Obecne ale na zadne infekce netrpim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9302
16.2.25 10:38

Určitě vynechat saunu a vířivku. Saunu kvůli přehřátí a vířivka to je líheň všeho možného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9302
16.2.25 10:41

Jinak vyzkoušený mám tyhle
https://www.drmax.cz/…koupani-4-ks?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anny9
16.2.25 11:43

Ahoj, pokud jsi na saunu zvykla, tak se dá i ta sauna, ale ideálně ty s nižšími teplotami, třeba herbalni :) vířivka se nedoporučuje kvůli možným infekcím a tryskam vody, může to tlacit na špatná místa. Plavání v pohodě, toho bych se nebála vůbec, a masáže spis jen tehotenske. Jinak já teď cerstve zaregistrovala existenci menstruačních plavek, tak je chci zkusit vyzkoušet u moře, přijde mi to fajn v tehu. Předpokládám, že když to má těsnit, neměla by se voda dostat ani dovnitř

• Citovat
  • Upravit
28
16.2.25 22:30

Ahoj, my byli na wellness víkendu ve druhém i třetím měsíci. Pobyt jsme koupili mnohem dříve, tak jsme to hecli a prostě jeli. Do sauny jsem nechodila, ale do vířivky jsem šla a v pohodě. Byla jsem chvíli ponořená a chvíli si sedla na okraj a měla nohy ve vodě, jen aby nedošlo k přehřátí miminka.. K nějaké infekci nedošlo, ani napoprvé, ani podruhé :). Takže za mě proč ne, jen všeho s mírou a nerochnit se v teplé vodě moc dlouho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19282
17.2.25 09:37

I po potratech jsem chodila do sauny, samozrejme ne 100 stupnu a 20 minut a vynechala jsem ledovy bazenek, ale prohrat se v bylinkove nebo paru, na bazen se starsim ditkem.. Existuji napustene tampony, ktere zamezi vniku vody a nenasakavaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
17.2.25 12:27

Masáž se dá velmi často domluvit tak, aby byla vhodná, nebo vyměnit za jinou proceduru, stačí se poradit přímo na místě. Do horké vířivky jsem nechodila nebo jen seděla na kraji a hřála nohy (až při snaze o vyvolání porodu jsem si dávala pěkně teplou vanu), ale do normálního bazénu úplně v klidu. Tampony jsem nepoužívala ani v jednom těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí