Spací pytel s kapucí

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
11700
3.8.16 11:26

Spací pytel s kapucí

Poraďte,
sháním tento typ spacího pytle - s kapucí, ale nemohu na internetu najít žádný obchod, který by ho ještě nabízel, nevíte kde ho sehnat? Nekupovali jste?
Mě se tak nelíbí ty spací pytle, které končí u krku, toto je o mnoho lepší.
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11700
3.8.16 11:28

Foto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21972
3.8.16 12:22

Poradit nemůžu, ale dovolím si poznámku ze zkušenosti (asi týden jsem kvůli stěhování musela na noc používat venkovní fusak)… že se toto příliš neprodává, má jednoduchý důvod. Pytel s kapucou je totiž na noční spaní extrémně nepraktický - musí se prakticky denně prát (dítě slintá, po nočním krmení ublinkne, apod.).

To jen drobný postřeh pro případ, že bys měla první dítě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13715
3.8.16 12:27

@hehehe neporadím, ale podobný měli v Tchibu. Já jsem taky hledala spací pytel s „kapuckou“ na které dítě leželo a to z jednoduchého důvodu, abych si ho mohla v noci bez zvedání přesouvat z jedné strany na druhou. Pod hlavičku jsem mu dávala plenku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17595
3.8.16 12:35

Taky mi to nepřijde praktické, kapuce musí překážet :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
3.8.16 12:40
@BohunkaP píše:
Poradit nemůžu, ale dovolím si poznámku ze zkušenosti (asi týden jsem kvůli stěhování musela na noc používat venkovní fusak)… že se toto příliš neprodává, má jednoduchý důvod. Pytel s kapucou je totiž na noční spaní extrémně nepraktický - musí se prakticky denně prát (dítě slintá, po nočním krmení ublinkne, apod.).To jen drobný postřeh pro případ, že bys měla první dítě :)

To nechápu, já dávám pod hlavičku plínu, stejně jako v zavinovačce. :nevim:
Já byla právě u prvního strašně spokojená, ale mám jen jeden…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
3.8.16 12:41
@terulína píše:
Taky mi to nepřijde praktické, kapuce musí překážet :nevim:

To se odepne a narovná.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17595
3.8.16 12:49

Moje děti se v tom kutálí a hlavičky se jim v tom potí. Ale když to někomu vyhovuje, tak proč ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
3.8.16 13:02

Napadá mě jedině koupit takovou tu kapuckovou zavinovačku a sešít to k sobě napevno, aby vnikl pytel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21972
3.8.16 13:07
@hehehe píše:
To nechápu, já dávám pod hlavičku plínu, stejně jako v zavinovačce. :nevim:
Já byla právě u prvního strašně spokojená, ale mám jen jeden…

Asi jsem holt měla víc odtékající dítě :)

Plenka nikdy nezachytila všechno - musela jsem dávat dvě a často bylo i tak mokré i prostěradlo. Ten týden, kdy jsem neměla normální pytel, jsem ten s kapucou měla neustále mokrý, olezlý a málem mě z toho švihlo. Plus, dítě mělo neustále mokrou, zpocenou hlavu.

Ale však když Ti to vyhovuje, proč ne… možná by se dala sehnat (v rodině, mezi kamarádkami, na Fler) šikovná švadlenka, ušití nebude extra složité.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
3.8.16 13:59

Teď jsem školákům šila dva spacáčky, když spíme u někoho „doma“, být tehdy taková švadlena jako jsem dnes, neváhala bych a spíchla bych si ho sama. Napadá mně, zkus dát někam poptávku na zakázku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí