Spadl mi

28.9.16 08:47

Spadl mi

Dobrý den vím že na tuto stránku to moc nepatří ale nevím kam bych to napsala. Dnes ráno mi asi z dvaceti centimetrů výšky spadl notebook na zem když jsem ho potom zapínal a obrazovka byla černobílá ale všechny ikony fungovaly. Ihned jsem notebook vypla nechala ho být. Nevíte někdo co by jsi mohla být a kolik by přibližně stála oprava? děkuji za každou odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
74217
28.9.16 09:00

Mi se to, taky bohužel stalo, spadl mi, že jsem zakopla o kabl.
Oprava stala 4 tis. :zed: ale dobre mi tak za blbost se platí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21534
28.9.16 09:14

Pokud zlobí barevnost obrazovky, tak si myslím, že to bude nějaký porušený kabel ke grafické kartě. Oprava by pak nemusela být až tak moc drahá. Ale bude záležet na stáří a typu notebooku. Možná si zkus zavolat do nějakého servisu, tam ti tohle řeknou přesněji. Jinak já mám skoro 8 let starý notebook Siemens a už mi taky sletěl na zem a přežil bez úhony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12006
28.9.16 09:18

@Lucie Jelínková je tam toho vic, co se mohlo poskodit, ale pokud byl zapnutej, tak si manzel mysli, ze by to mohl byt disk. A to opravujou za dva a pul. Ale jelikoz nevi, co tomu je, tak by se celkove oravy pohybovaly od 1200 do 5000. Zalezi, jakou zavadu by nakonec odhalili.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12006
28.9.16 09:20

Pokud by to byl ten kabel, jak pise nozu, coz by byt taky mohl, ten delaji za 1200. To by byla ta lepsi varianta :D ale samozrejme nevim, jak se ceny pohybuji v jinych servisech 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
524
28.9.16 10:23

Může to být spoj ke grafice nebo monitoru. Taky ale může zlobit disk nebo baterka. Opravy v těhle případech vyjdou do 2tis. Záleží, jestli by ti to třeba nějaký známý nediagnostikoval nebo jestli s tím zajdeš někam do servisu, tam počítej + 1000Kč za práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí