Spadl mi
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Spadl mi
Dobrý den vím že na tuto stránku to moc nepatří ale nevím kam bych to napsala. Dnes ráno mi asi z dvaceti centimetrů výšky spadl notebook na zem když jsem ho potom zapínal a obrazovka byla černobílá ale všechny ikony fungovaly. Ihned jsem notebook vypla nechala ho být. Nevíte někdo co by jsi mohla být a kolik by přibližně stála oprava? děkuji za každou odpověď.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Mi se to, taky bohužel stalo, spadl mi, že jsem zakopla o kabl.
Oprava stala 4 tis.
ale dobre mi tak za blbost se platí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud zlobí barevnost obrazovky, tak si myslím, že to bude nějaký porušený kabel ke grafické kartě. Oprava by pak nemusela být až tak moc drahá. Ale bude záležet na stáří a typu notebooku. Možná si zkus zavolat do nějakého servisu, tam ti tohle řeknou přesněji. Jinak já mám skoro 8 let starý notebook Siemens a už mi taky sletěl na zem a přežil bez úhony.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucie Jelínková je tam toho vic, co se mohlo poskodit, ale pokud byl zapnutej, tak si manzel mysli, ze by to mohl byt disk. A to opravujou za dva a pul. Ale jelikoz nevi, co tomu je, tak by se celkove oravy pohybovaly od 1200 do 5000. Zalezi, jakou zavadu by nakonec odhalili.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud by to byl ten kabel, jak pise nozu, coz by byt taky mohl, ten delaji za 1200. To by byla ta lepsi varianta
ale samozrejme nevim, jak se ceny pohybuji v jinych servisech ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Může to být spoj ke grafice nebo monitoru. Taky ale může zlobit disk nebo baterka. Opravy v těhle případech vyjdou do 2tis. Záleží, jestli by ti to třeba nějaký známý nediagnostikoval nebo jestli s tím zajdeš někam do servisu, tam počítej + 1000Kč za práci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit