Španělsko - kdo zná hotel

3.6.14 18:22

Španělsko - kdo zná hotel

Ahoj všichni, byl někdo v hotelu Playaluna ve Španělsku, letovisko Roquetas de Mar? Podle popisu i fotek vypadá dobře, ale přece jenom mě zajímá osobní zkušenost. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2061
3.6.14 19:34

Ahoj, my v té oblasti byli před dvěma lety, konkrétně v Aquadulce což je hned vedle, a hotel byl Playadulce, tedy je to stejná síť jako ten váš hotel. Co se týče hotelu, tak musím říct, že to byl jeden z nejlepších hotelů, co jsem kdy byla na dovolené - výborné jídlo. Oblast se mi, ale už tak nelíbila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.6.14 19:37

@Emisis Můžu se zeptat, proč se vám ta oblast nelíbila? Je to rušné letovisko nebo klidnější?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2061
3.6.14 19:44

@esterka.z.brna Hooodně klidná lokalita, ale byli jsme tam koncem srpna, tak možná to bylo tím. Záleží co máte rádi, na můj vkus to mělo moc městský ráz..Kolem hotelu byly paneláky, město děs..nedostavěné baráky. Byla jsem ve Španělsku u Tarragony, a tam bylo nádherně, tohle mi už krapet připomínalo Afriku, i architektura byla jiná. Třeba město Alméria, mi mírně připomínalo Tunis.
Taky určitou roli sehrálo to, že se tato oblast teprve pro turismus probouzí, bylo tam strašně moc Španělů, což zase tak nevadí, ale třeba když jsme šli někam do obchodu tak neuměli moc anglicky..Zajímavá byla poušť Tabernas.
Jinak pláž..no je to prostě městská pláž, takže všude barevné deštníky, slunečníky..prostě nemělo to takový uplně ten prázdninový efekt..nebo jak to říct..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.6.14 19:50

@Emisis Díky za informace, zase za dva roky se mohlo dost změnit. Klidná lokalita nevadí, naopak je to pro nás lepší, protože poletíme s malým dítětem. Takže nepotřebujeme noční život, stačí nám procházky, koupání, odpočinek. Pořád nevím jak se rozhodnout, dovolenou vybírám už asi měsíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2061
3.6.14 20:05

@esterka.z.brna tak každému vyhovuje něco jiného, já se považuju za nenáročného klienta, a tuhle dovču jsme měli na super last minute, a samozřejmě jsme si to v rámci možností užili, a protože jsem už ve Španělsku byla, tak jsem se těšila. Ale byla jsem lehce zklamaná, jak architekturou, taky tou chybějící dovolenkovou atmosférou. Noční žvot ani nevyhledáváme, to nám nevadilo, procházky..no dalo se jít jen po vydlážděné promádě podél moře na jednu stranu, pak na druhou. Možná, že ta Roquetes Mar, bude hezčí, nebo bude tam více míst k procházení.. Třeba noční promenády v malých městečkách v Chorvatsku, nebo Řecku, ty mají své kouzlo.. Byli jsme i uvnitř ve městě, to je klasika, paneláky, špinavé město, obchodní centra..Nevím no, nic pro mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí