Špatná srážlivost krve

139
4.9.14 10:45

špatná srážlivost krve

Ahoj holky, mám týden a kousek do termínu a náhodou mi při odstraňování bradavice kožař přišel na to, že mám asi špatnou srážlivost krve. Prostě nemohli zastavit krvácení z ranky velké cca 0,5 cm. Poslal mě na krevní testy, které odhalily zvýšenou krvácivost a sníženou srážlivost krve. Každopádně jsem ráda, že se na to přišlo, i když takhle „pozdě“, ale mám teď docela strach z porodu, abych jim tam nevykrvácela 8o Máte s podobným stavem někdo zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22026
4.9.14 10:51

Moje maminka tím trpěla.

Z jejích životních zkušeností Ti můžu říct jediné - nikdy a nikde se nespoléhej, že si to zdravotníci přece někde přečtou z karty. Všude to nahlašuj, zdůrazňuj, cpi to všem, kteří s Tebou budou mít v porodnici (a i jinde) co do činění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
4.9.14 10:54

@AninkaCV skosc si na hematologii, nebo aspon k obvodnimu jeste,,tam ti udelaji vsechna nutna vysetreni, pak budes mit papir, pokud se neco objevi, takhle by jsi jen rikala asi…nikd yjsi takove problemy jindy nemela? to ti odstranoval ted v tehotenstvi? protoze v tehotenstvi je to s krvi specificke, je ji vic a vse vic krvaci, to je znama vec, vse je podstatne vice prokrvene.

• Citovat
  • Upravit
139
4.9.14 15:04
@KackaDoup píše:
@AninkaCV skosc si na hematologii, nebo aspon k obvodnimu jeste,,tam ti udelaji vsechna nutna vysetreni, pak budes mit papir, pokud se neco objevi, takhle by jsi jen rikala asi…nikd yjsi takove problemy jindy nemela? to ti odstranoval ted v tehotenstvi? protoze v tehotenstvi je to s krvi specificke, je ji vic a vse vic krvaci, to je znama vec, vse je podstatne vice prokrvene.

mě nikdy totiž nic nebylo, nikdy mi netrhali zub, ani jsem neměla žádný úraz - takže se ta krvácivost neprojevila. Je fakt, že mi už asi půl roku teče pravidelně krev z nosu a to tak, že hodně, ale nikdo z doktorů to nechtěl řešit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
4.9.14 15:17

@AninkaCV hlavne to tehotenstvi je na tohle specificke, muze ot byt jen ted..prosim nech si tu krev udelat.

• Citovat
  • Upravit
139
4.9.14 15:19

No, já jsem na ní už byla… dostala jsem předběžné výsledky, že je něco špatně a čekám na upřesnění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí