Kolo Specialized Hotrock 12
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Ahoj, našla jsem, že kolo je určeno dětem od 80 do 105 cm. Klidně bych Specialized koupila. Jsou to kvalitní kola i když trochu dražší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No mám vyhlídlé použité a ještě počítám,že ho pak prodám, malá má výšku tak 89 a od rozkroku na zem asi 38, tak aby nám bylo fajn.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Náš Kubík si zkoušel u známého v cykloobchodu taky nějaké kolo 12´a dosáhl na pedály akorát ( měl sedlo nejníž ). Taky má tak 88-90cm. Ty velikosti kol ( 12´, 16´) budou +- stejné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Našla jsem bazarové růžové za 2 800,– , modro-černé a zelenočerné, oba za 2500,– a vypadají moc hezky
. Asi taky pouvažujeme, ale až tak příští rok. Dík za tip. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dajdula píše:
Našla jsem bazarové růžové za 2 800,– , modro-černé a zelenočerné, oba za 2500,– a vypadají moc hezky. Asi taky pouvažujeme, ale až tak příští rok. Dík za tip.
Prosim te,muzes hodit odkaz,kde koukas na bazarova kola?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
http://sport.sbazar.cz/…/hledej.html?…*=628&user_ID=0&sklik_show=1&keyword=d%ECtsk%E9+kolo&full_desc=y
a do hledej jsem zadala dětské kol
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já tedy hledám hodně všechny věci na děti na mimibazaru, tak je kol
i na aukru. A už mám zamluveného spešlíka z bazos.cz ![]()
- Citovat
- Upravit
Tak už kolo máme, je skvělé a malá skoro jezdí, nevešlo se nám do auta s balančníma kolečkama, tak jsme je hned dali dolů a už nevrátili
a ani nebudem, opravdu váží lehce přes 7 kg, je tedy podstatně lehčí než jiná kola, ale když ho vezmu do ruky, zdá se mi stejně dost těžké, nějak si nedovedu představit, že by ten můj drobek rval kolo desetikilové. Ale jinak super, můžu jen doporučit, už teď jsem si jistá, že další bude stejná značka ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj, obnovuji diskusi. Muzete mi prosim poradit, jestli pro syna, ktery meri 98cm muzu koupit toto kolo ve velikosti 16'' nebo je to moc velike a je lepsi ta velikost 12''? Predem dekuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kkkristynka píše:
Ahoj, obnovuji diskusi. Muzete mi prosim poradit, jestli pro syna, ktery meri 98cm muzu koupit toto kolo ve velikosti 16'' nebo je to moc velike a je lepsi ta velikost 12''? Predem dekuji.
KLuk při 98 cm už 16tku měl. Ale v té době už na kole uměl jezdit z 12tky. Doporučuji ale na rozšlapání jakoukoli 12tku půjčit, je to jen na 2-3 týdny, přecijen je to ovladatelnější.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lama Lama Moc dekuju za zkusenost. Koupim tedy 16'' a uvidime jak si s tim poradi. Kdyby mu to neslo, tak nekde splasime na chvilku 12''.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
JJ. S kolečkama to zvládne určo, bez koleček je to přecijen mnipulace s větším vehiklem. Oni ty kola jsou bohužel stráášně těžké. Přestava, že bych ama měla mít kolo, co má 70 % mé výhy tak mi klepne. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No je fakt ze oproti firstbiku bude asi trochu vykulenej, ale ja mu verim
No kdyztak pocka do jara. Spis ze ho ma slibeny, tak chci drzet slovo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, nemáte někdo prosím toto kolo?Jak jste s ním spokojeni a mohla bych poprosit o informaci o nejmenší výšce sedačky (od země po vrchní část) a nejvyšší? Našla jsem ho jako nejlehčí kolo a i kvalita specialized u dospělých kpol je super.Děkuji.