Šperkařky - spojte se
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Šperkařky - spojte se
Hledala jsem tu diskuzi, zda se někdo doma baví výrobou šperků a nic jsem nenašla. Začala jsem teprve nedávno, ale moc mě to baví a celkem je o šperky i zájem. Vyrábím z korálků. Jsem samouk, takže spoustu věcí nevím, proto si říkám, že není od věci si o tom pokecat. Je tu někdo další podobně postižený? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj Ali, já jsem taky podobně postižená, jen teď jak mám malýho, tak na to nemám moc času, dělám to občas po večerech, protože se mi stýská,ale jsem vždycky tak utahaná, že se bojím, že mě to brzo přestane bavit. Plánujeme druhý, tak to už se pak asi vůbec neutrhnu. ![]()
Když jsem chodila do práce, tak jsem každý den nosila něco jiného a kolegyně záviděly, tak jsem začala dělat i pro ně. Teď to i nemám k čemu nosit, protože nosím spíš sportovní. Máš nějaké fotečky výtvorů
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak já jsem taky samouk, nikdy jsem nebyla na žádném kurzíku a i přesto si myslím, že mé výrobky nejsou k zahození, jestli jsi šikulka tak ti to určitě půjde skvěle. Držím palečky. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jee sperkarka!! Ahoj Lendi ![]()
No ja s tim zacala asi pred 2 mesici.. Ale prave muzu tvorit taky, kdyz neni syn v dohledu. Vcera vecer jsem si udelala navrh nahrdelniku, nechala jsem si ho nachystany na dnes, ze to dopo udelam jak pujde syn do skolky. Ten ale ochorel, takze jak ho pak uvidel, neodolal a vsechny koralky mi krasne zamichal
Byla jsem nepricetna.. Nastesti jsem si to nafotila..
No uz jsem premyslela, ze to taky zacnu fotit, ja to vzdycky napytlikuju a nafotim v pytlikach, takze to je jen spis informace pro me, abych vedela, kolik co stalo a kolik toho bylo. A krabicka nausnic pak putuje po ruznych kamoskach.
Ja jsem taky sportovni typ, ale nausnicky si neodpustim.. Ted se budu vracet do zamestnani, tak jsem si rikala, ze tam budu prodavat, ale pry tam jsou uz dve holky, co to delaji, tak mi sklaplo
Mozna bych stejne casem zjistila, ze nemam kdy tvorit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Alenka píše:
Hledala jsem tu diskuzi, zda se někdo doma baví výrobou šperků a nic jsem nenašla. Začala jsem teprve nedávno, ale moc mě to baví a celkem je o šperky i zájem. Vyrábím z korálků. Jsem samouk, takže spoustu věcí nevím, proto si říkám, že není od věci si o tom pokecat. Je tu někdo další podobně postižený?
Holky, fandím vám, pro inspiraci koukněte na www.fler.cz ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já dřív dělala z korálků hodně (všechno jako samouk) ale po porodujsem se k tomu ještě pořádně nedostala. Ve volném čase se radši vyspím
Ale ruce mě svrbí řádně, tak doufám, že brzo něco utvořím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Joo na fler koukam celkem casto a nejen na sperky, jsou tam uzasne veci. Taky jsem si tam objednala sperkovnik na nausnicky, dostanu ho na vanoce a druhy dostane neter.. Musim rict, ze je moc hezky udelany, tak uz se tesim az to na nej vsechno navesim ![]()
Holky a nakupujete nekdo neco na netu, myslim jako komponenty?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Inspirace
Pro všechny šikovné ručičky a zvědavé hlavičky tu mám zdroj inspirace - blog Inspiromat se spoutou zajímavých šperků, ale i jiných věcí k prohlížení.
![]()
- Citovat
- Upravit