Špinění 2 dny po ovulaci

416
27.10.24 14:25

Špinění 2 dny po ovulaci

Hezky den, 24.10. jsem měla pozitivní ovulacni test a dva dny po ovulaci jsem měla silný ruzovy výtok. Dnes je to 3 den a přešlo to v hnědé “vlásečnice”. Přirozeně otěhotnět nám nejde kvůli mému nízkému AMH. Syn je z IVF a minuly měsíc jsme byli na KET a neúspěšně. Nicméně z toho důvodu mi dělali i test na progresteron, který byl v pořádku. Na zahnizdeni je asi brzy. Nikdy se mi to nestalo. V úterý budu volat MUDr. Napada vás něco? Dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Machovae
29.10.24 00:25

Možná je to zahnizďování, ale určitě je dobré to konzultovat s doktorem. Držím palce, ať všechno dobře dopadne!

• Citovat
  • Upravit
2564
29.10.24 01:01

2 dny po ovu je na hnízdění poměrně brzy, embryjko není ještě ani v děloze, to by spíše bylo kolem 6-10dpo. Mě tohle udělal právě progesteron. Asi 2 cykly po 3 iui s progesteronem. První cyklus naskočil normálně, ale druhý si tělo řeklo, že nic nemusí a špinila jsem taky asi 3-6dpo pak téměř nic a pak zase od 10dpo. Tajně jsem doufala, že se konečně po 5 letech hnízdí, nikdy předtím jsem takové špinění neměla. Bohužel to ale nebylo nic. Další cyklus se zase vše srovnalo. Všechny ty ivf/iui léky jsou zákeřné a můžou i nemusí mít vliv i několik měsíců. Držím palce ať je to ta první varianta, ale spíš bych čekala, že se ti jen rozházeli hormony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
29.10.24 15:01

@Ardilera Byla jsem dnes u doktora. A jak říkáš - konstatoval, ze buď progesteron, který jsem brala a nebo ještě pozůstatek ovulace. Taky si teď všiml, ze mám dělohu mírně dozadu. Zatím videl žluté telisko nalepene na vejcovodu. Říkal, ze je možná i endimetrioza nebo je to jen povolene po porodu. Chci jít příští cyklus do IVF (minimalka), tak říkal, ze toto mám konzultovat s doktorem z caru. Je také zároveň primářem v jiném caru a co jsem pochopila, tak on by do toho šel a neměl by takový problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
29.10.24 15:09

@Ardilera Ještě jsem zapomněla říct, ze mi nabral hned krev a vše v pořádku. Dekuju za zkušenost. Zřejmě to bude opravdu ta hormonalni nerovnováha. Dnes jsem měla i trochu křeče a tlaky na vajecnicich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2564
29.10.24 16:27

@Lucie58 tak snad se ti to brzy srovná. Já osobně po těch všech zkušenostech, bych raději ivf o 1-3cykly odložila a podpořila tělo detoxikací (kontryhel, zelený ječmen), doplněním vitamínů (podle knihyIt starts with the egg) a případně i hormonální jógou, akupunkturou apod. Protože když ti tělo dává signál, že není ok a potřebuje se s tím srovnat, tak to nijak neuspěcháš už.
Bohužel mám takovou zkušenost, že doktoři často tlačí a klidně by dávali jedno ivf za druhým i když vidí, že to není ideální a bylo by lepší chvíli počkat. Ale rozhodnutí je samozřejmě jen na tobě :hug: Držím palce ať se brzy dočkáš :srdce:
Mě čeká KET teď ve čtvrtek, tak jsem taky jak na trní jestli se konečně ze 3.ivf stane zázrak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
29.10.24 17:13

@Ardilera Já jsem na KET v nativním cyklu po 6 letech. Jinak už dlouho chodím na akunpukturu a beru vitaminy včetně popíjení kontryhelu. Hormonalni jógu cvicim. Byla jsem na kurzu a dochazim na ni i jednou týdne. Ve čtvrtek jdu na mobilizaci kostrce a naučit se Mojzisovku. Jsem tři roky po mrtvici, tak ze žádné léky či hormony jsem už opravdu dlouho neuzivala. Snad po jednom KETu není tělo tak rozházené. :(

Tobě mooooc držím palce. Do třetice všeho dobrého. :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky