Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj, jsem 22 DC a dneska ráno jsem objevila slabé špinění, které trvalo cca půl dne. Může to být nějaký hormonální výkyv v důsledku nachlazení? Už týden mám rýmu, včera mě začalo škrábat v krku, teplotu nemám…
Bojím se, protože tenhle měsíc jsme tak trochu podcenili s přítelem ochranu. Ovulace byla tuším 15 DC, HAK neberu.
Díky ![]()
@Jedlička12 Může to být jak z dusledku nachlazení-mívala jsem to tak normálne, kdykoliv jsem byla nachlazená..A pokud jste podcenili ochranu, pak to muže být i dusledek toho-těhu..
@EvulinkaB18
Děkuji…tak snad to bude v důsledku toho nachlazení…také mě nějak začíná píchat a bodat v prsou
to tělo mi teda dává…
No já tohle taky měla…lehké špinění…asi půl den a druhý den ráno…no a další týden jsem měla pozitivní test
… pokud jste se navíc nechránili, tak je možnost, že jsi těhotná… ale může to být i to nachlazení, ale mě se to třeba nikdy nestalo…kdy máš dostat MS?
@MonikaN.89
MS bych měla dostat přesně za týden…většinou dva nebo tři dny před MS špiním, ale tohle je dost brzy…
No s tou ochranou…jsme pitomci…před ovulací nevím, jak byl styk, myslím, že přerušovaně, ale už 17 DC jsme se nechránili vůbec (nevím, co nás to popadlo!)…ale dva dny po ovulaci už je minimální šance na těhotenství ne?
@Jedlička12 Otázka zní jsi si jistá, že ovulace byla 15DC??
@Zahradulinka
Nejsem. Možná byla i dřív. Většinou se orientuju podle citlivého poprsí a píchání v podbřišku, což bylo určitě 14. nebo 15. DC.
@Jedlička12 no pokud si nejsi jistá mohla být ovulace i ten 17DC, sice píchání v podbřišku a citlivé poprsí je dobrá známka, ale klidně to mohlo být před ovulací ![]()
@Jedlička12 třeba je to nachlaezním a menstruace dorazí o něco dřív. Tělo reáguje na všechno možné, stres nachlazení atp..
@Zahradulinka
Možná máš pravdu, že mi už pomalu začíná menstruace…akorát mi nějak nesedí to bodání v prsní žláze…počkám pár dní a uvidím..díky moc ![]()
@Jedlička12 uvidíš třeba se rozjíždí menstruace. Pokud si nebudeš jistá zkus test a budeš mít jasno ![]()
@Zahradulinka
No jo, ale na test si budu také muset ještě pár dní počkat, pokud se mi nerozjede MS
Je to začarovaný kruh ![]()
@Jedlička12 pokud byla ovulace třeba 15-17DC tak počkej ještě tak 4-5dní zkus test pokud to není menstruce, mohlo by to být uhnízdění vajíčka. A nebo jen změna hormonu.
@Zahradulinka
Uvidíme…to uhnízdění mě právě napadlo jako první. Dále jsem to přikládala tomu nachlazení, ale furt to ve mě hlodá…asi zkusím třeba v pondělí ten test, pokud MS nic..