Špinění kolem ovulace

417
18.3.23 08:04

Špinění kolem ovulace po

Ahojky… ;) Nedávno jsem zakládali. diskuzi ale nějak jí nemůžu najít tak ji založím znovu i s nějakým přídavkem.
Minulou diskuzi jsem zakladala jelikož se mi stalo že jsem spinila ještě 5 dní po MS.
To ze spinim treba 3 dny před ms to se mi stává celkem často.(jsem 8 měsíců po porodu) ale měla. sem to i před těhotenstvím. Ovšem tenhle měsíc sem teda spinila 3 dny před ms pak byla 4 dny ms 1 den nic a pak 5 dní spineni menší…Pak to přestalo a předevčírem jsem ráno po utreni mela zase takový fialovou růžový trochu na papiru.Dle menstruacniho kalendáře jsem měla kolem ovulace.(vím že nejsou 100% ale vplus mínus den.Tak jsem to začala sledovat.Dnes je to třetí den.Po utreni většinou nic ale když si zkusím papírem zajet trochu dovnitř poševní vchodu vyndáme ho už 3.den od krve. Barva taková něco mezi červenou a růžovou. Mam intimní vložky a na těch není ani jedna smouha…Nic…Ze mě nejde ven nic když to tak řeknu.. ale uvnitř něco je… :nevim:
Takze vlastně ani nevím jeslti to takhle kolem ty ovulace mám každý měsíc a nebo je to teď poprvé a byla náhoda ze sem to zjistila když po utreni na papíře trochu bylo…
Neměla ste to některá tak? Příští týden jdu na gyndu (pro jistotu jsem se objednala)
Preventivní prohlídku včetně cytologie jsem mela před měsícem a pul 6.unora…
Upřímně jsem z toho taková nesva. :lol:.(je to dneska 3.den.).I z toho ze jako proste na vložkach nemám nic…
Moc děkuji za a přeji hezký den… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6061
18.3.23 09:04

Tak když si budu papírem šmrdlat do vaginy, tak z ní po třech dnech taky něco vyšmrdlám. Ale upřímně - nevím, proč bych to dělala… Špiníš a i dříve jsi špinila - tzn. patří to k tobě. Pravděpodobně hormonální nerovnováha, málo progesteronu. Mluv o tom s gynekologem. A už si dovnitř nic nestrkej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
18.3.23 09:25

@Whitedog Dřív jsem spinila pouze před ms právě. Tenhle měsíc i po ms a i kolem ty ovulace ted teda…Začalo to ve čtvrtek ráno po záření jsem si všimla na toaletní papíru zaspineni..No a pak už sem o začala sledovat že jo…Dle ms kalendáře to bylo den po ovulaci. A ted je to 3.den co to.je.Ale už jen když si tam zajedu nu. Jinak na vložce není ani smouha za celý den. naprosto čistá je… :nevim:
Kdybych nebyla před měsícem a pul na preventivce a cytologii ( nikdo nevolal takže je to v pohode) tak bych asi byla nervózní víc.
Takze asi si mám vyžádat nějaký nabery že? Když de o hormony. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
18.3.23 09:28

@Whitedog A vyloženě sem si tam nestourala :lol: Jen jakoby sem zajela trochu dovnitř na okraj… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
18.3.23 09:34

@Tereza2609

Špinění před ms je právě typické pro nízkou hladinu progesteronu. Gyndař na to obvykle dává Proveru. Teď jsi 8 měsíců po porodu. Předpokládám, že ještě kojíš. Hormony rozlítané. Já bych to vůbec neřešila. Počkala bych třeba rok po porodu, několik měsíců po ukončení kojení a pokud by se špinění vrátilo do původního formátu, pořešila bych s gynekologem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
18.3.23 10:17

@Whitedog Nekojim…Právě že nekojim kojila sem 6 týdnu a ne plně ale prikrmovala.
Spineni před Ms už mám léta…Na to jsem si tak nějak zvykla že spinim 3-4 dny a až pak se rozjede MS…
Ale teď mě právě tenhle měsíc zarazilo, že jsem spinila i 5 dní po MS…A spinim i teď 3.den po ty ovulaci (dle kalendare)A to si nevybavuju že bych někdy předtím mela. To mě právě trochu vyvedla z míry vis??? ;) Rikal kdybych neměla za sebou ted cytologii tak bych byla asi dost vystrasena..Takhle mě spíš zajímají jen zkušenosti jestli to někdo taky tak neměl… ;) Ve středu jdu na tu gyndu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
18.3.23 10:18

@Whitedog Ale jako není to pravé že bych krvacela ja vlastně ani neuspinim vložku.. Nic vložka za celý den naprosto čistá…Ale uvnitř to proste je… :nevim: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí