Špinění mimo 7 denní pauzu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
11.3.24 12:09

Špinění mimo 7 denní pauzu

Zdravím, měla bych dotaz, zda někdo z vás nemá podobnou zkušenost… Již 6 měsíců beru antikoncepci Sunya. Vše v pohodě, ale momentálně týden před 7 denní pauzou se mi objevilo špinění a bolest v podbřišku. Nikdy před tím se mi to nestalo. Bojím se, aby to nebylo něco vážného. Měla jsem teď poměrně stresové období a jednou jsem i zvracela, může to mít na to vliv? Předem děkuji za odpovědi. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2284
11.3.24 12:32
@Míša 000 píše:
Zdravím, měla bych dotaz, zda někdo z vás nemá podobnou zkušenost… Již 6 měsíců beru antikoncepci Sunya. Vše v pohodě, ale momentálně týden před 7 denní pauzou se mi objevilo špinění a bolest v podbřišku. Nikdy před tím se mi to nestalo. Bojím se, aby to nebylo něco vážného. Měla jsem teď poměrně stresové období a jednou jsem i zvracela, může to mít na to vliv? Předem děkuji za odpovědi. :)

Přečtěte si prosím příbalový leták.https://www.pribalovy-letak.cz/775-sunya Na základě těchto info by vás v tomto případě měl vyšetřit lékař.
Za mě osobně jste si již rozhodila vlastní hormony, pokud berete HA tak stejně test na hladiny hormonů nemá cenu. Jinak by vám test mohl napovědět, co je špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí