Špinění místo menstruace, cysta?

Anonymní
7.9.24 19:59

Špinění místo menstruace, cysta?

Dobrý večer, jen bych se chtěla poradit. HA již 4 měsíce neberu, nedělala mi dobře a vysadila jsem ji po cca 3 letech. V úterý 3.9. jsem to měla dostat, ale místo toho od včerejška špiním. Když jsem to včera ráno zjistila, tak jsem si řekla, že na pohodu, vždy se to do konce dne rozjede :D jenomže je dnešek večer a stále stejné, skoro nic. Plus tedy mě trochu píchá (ne pořád, ale jen občas, většinou večer) v pravém podbřišku. Nemá někdo zkušenost s cystou? Ještě dodám, že takhle mě tam občas píchlo už třeba půl roku zpátky, ale poslední 2 týdny mě tam píchá častěji. Chtěla jsem jít k praktické doktorce, jestli třeba to není slepák, ale chtěla jsem tam jít až po menstruaci, která ale nepřišla tak, jak jsem zvyklá. Jinak mi chodí docela pravidelně, s jednodenním zpožděním. Těhotná bych teoreticky taky mohla být (to by byla asi náhoda teda), ale do toho mi nesedí to pichání v pravém boku :)
Nemá někdo, prosím, zkušenost? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1053
7.9.24 21:55

Ja kdyz mela cystu, tak jsem spinila od ovulace, pak odesla s menstruaci, takze MS uz byla normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
7.9.24 22:21

4 měsíce nebereš antikoncepci a z těch 4 měsíců máš jasno, že ti to chodí pravidelně +-1 den, jo.
Cysty většinou nemají žádné příznaky. Čímž netvrdím, že cystu nemůžeš mít. Taky to může být nedostatek progesteronu a milion jiných věcí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí