Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No, naposled, když jsem místo MS špinila, se ukázalo, že jsem těhotná…
No, řekla bych, že jsi ve správné sekci. Mám stejnou zkušenost jako P28. Na test bylo ještě brzy, zkus si po víkendu udělat ještě jeden.
Zkus si udělat těhu test
,at mas jistotu, jinak neporadíímc, co to mohlo způsobit
Děkuji za reakce, test zkusím pro jistotu po neděli, pokud jsem opravdu těhotná neublíží antikoncepce mimču?
prášky beru dnes šestý den, předtím jsem antiko brala před rokem a ted jsem se rozhodla že když už jsem se trochu pročistila od ní začnu brát znovu a ono to mám hned napoprvé takový divný
test určitě zkusím pokud něco ukáže, když ne uvidím na konci plata zda přijde další MS ![]()
@Anonymní píše:…pokud jsem opravdu těhotná neublíží antikoncepce mimču?
No, ideální to není. Zaleží i na konkrétních prášcích a jak dlouho je bereš. To už je potom na debatě s doktorem. Těch několik dní by snad ublížit nemělo… ![]()
Každopádně ji raději vysaď hned, nečekej až do testu. Kdyby gynekolkog věděl, že jste se dostatečně nechránili a ty jsi normálně neodmenstruovala, tak by ti určitě okamžitě doporučil to samé. V nejhorším případě začneš znovu příští měsíc.
Ahojky, já už neberu antikoncepci více jak rok a ms normální nemám. Jen špiním, krev žádná ![]()
Napadlo mě zda ta šílená bolest hlavy a divně od žaludku nemůže být práškama? působí ty prášky takhle brzo když jsem měla v době nevolnosti teprve třetí prášek a dnes šestý? nebo to je znát až v půlce balení? pokud vím tak ke špinění dochází v průběhu braní ne hned na začátku, že by mi to zrušilo MS nebo se mýlím? ![]()
Neměla by ses na tohle ptát spíš svého gynekologa?
Každopádně si myslím, že i v případě, že by to bylo jen práškama, znamenalo by to, že ti hodně nesedly a na místě je okamžité vysazení.
Holky, prosím o rady a názory… Užívám duphaston na úpravu cyklu ( kromě braní ha jsem neměla nikdy pravidelný cyklus, o dítě se nesnažíme ale ani se nechráníme) protože jsem MS neměla třeba tři měsíce. protože do sebe nechci neustále cpát chemii, začala jsem ještě i kapat gynex. 3mesice brání duphastonu MS byla, sice pokaždé jindy po dobrání ale byla. hrozně mě třeba už týden předem bolela prsa. Tenhle měsíc jsem opět užívala duphaston i gynex ale 25.den cyklu jsem začala hodně špinit. bylo to o síle MS ale hnědé špinění, takový hlen proste. druhy den jsem normálně krvácela ale třetí už zase jen silně špinila. pak to postupně ustavalo, celkem to celé trvalo asi týden než jsem přestala špinit uplně. a vše bylo úplně bez příznaků MS.prsa nebolela vubec, břicho taky ne… jsem objednana k dr ale az za nesic. nevim co mam čekat…už mě to celé tak vyčerpává a znechucuje…už si tam připadám pomalu jako hypochondr..
Nemáte nekdo podobnou zkušenost nebo nevíte čím to může být? místo klidných svátku budu zase akorát vydeptaná že je pořád něco špatně ![]()
Ahoj, kamarádka tohle měla z toho duphastonu ale asi po čtyř měsících s ním a s clistilbegytem otehotnela, tak nevím…
ja beru právě antiko, ale zitra mam poslední placebo tabletu a vůbec jsem nekrvacela hen jeden den hnědé zaspinila a včera růžově, ale jen na papir, intimky byly čistý
to se mi taky nestalo za šest let co beru…podle mě si nicime těla umelyma hormonama…ale ty se snazis zrejme o mimi? ![]()
Je nesnazis…ja přehlédla promiň, jinak nevim no, a co zkusit test??navic když neberes antiko… Já o něm taky přemýšlím…pozítří totiž začínám nový platíčko ![]()
Asi to bude tim duphastonem no, brala jsem ho celkem 5měsíců a ms jsem po něm dostala pokaždý jinak. navíc ted mě už 3dny pobolívá břicho a začínají i prsa jako bych to měla dostat. tak uvidíme, musim počkat do ledna než mě vezme dr. mezitim zkusim testnout ale spíš mam tak rozházený hormony že s tim ani duphaston nehnul ![]()
Ahoj, prosím o radu. Mám pravidelnou MS 26-28 dnů. Neberu žádné prášky, HA ani nesmím. Tento cyklus jsem měla bohužel nechráněný, ale přerušovaný styk 19. den cyklu. O cca týden později se mi venku udělalo slabé, špatně. Potom mě v noci břicho - křeče, svíravá tupá bolest. O den později jsem začala mít poměrně silný velmi světle růžový, později světle hnědý výtok. U toho jsem měla slabé MS bolesti. Ten výtok trval 4 dny. Dnes ráno jsem se testovala a čárka byla jen jedna. Dnes je to 13 dní od styku. Je možné, že i tak jsem těhotná? Nikdy jsem rozhozenou MS neměla kromě cysty a ta mě hodně bolela, píchala. Pardon že s tím otravuji na Štědrý večer, ale bojím se a nemám se s kým poradit.
A nejsi ve stresu? Obcas se to stává. Nrbo přišla MS dřív (jen spineni).
Zkus test jeste zitra. Pro jistotu
Zdravím
mám takový problém, menstruaci mám vždy silnější avšak tenhle měsíc dorazila o něco dříve a nebyla to snad ani MS jen špinění - první dva dni bylo trošku krve jen tak slaběji a pak už jen špinění pár hodin poté nic a vždy jen po chvilkách hnědorůžové takové slabější další čtyři dni, dnes je to pátý den a stále mám na intimce sem tam už jen slaboučké zašpinění
Jsem z toho zmatená nevím zda je něco špatně nebo čím by to bylo? S přítelem provozujeme přerušovanou soulož a v poslední době to příliš nehlídáme utekla nám jen trošinka, ale asi týden před menstruací což je divné to bych neměla takhle rozhozené nebo ano?
první den MS jsem začala brát Eloine tak že by to bylo těma práškama, že se to špinění nějak protáhlo? je mi zle bolí mě hlava už asi čtvrtý den a přes den a noc mám zvýšenou teplotu 36,8 a více lítám na wc jinak je vše v pořádku
Co myslíte mám to z těch přášků takhle divné nebo z nechráněného styku? zkoušela jsem test a vyšel negativní to bylo 26.6. poslední styk byl cca 6-10 dní před testem a 4 dni před údajnou MS 
já z toho moc moudrá nejsem, jaký je váš názor, prosím?