Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Neboj, Ascorutin se běžně nasazuje. Posiluje cévy, amůže tak to špinění zmírnit. V příbalových letácích píšou skoro u všech léků, že nejsou vhodné v těhotenství. Farmaceutické firmy se tak kryjí, nemají totiž žádné studie u těhotných.. Takže doktorovi věř, nasaď Ascorutin i Utrogestan, on by stejně nic jiného s tebou neudělal. Buď bude vše v pořádku, nebo ne, a pak tomu nic nezabrání. Tak se hlavně zkus nestresovat a věř, že bude vše v pořádku ![]()
Jenze on mi ten utrogestan nemohl dat, prt tam nebyl a prej je jen na predpis, ascorutin je volne prodejny…Spatne jsem to tam napsala…Myslite, ze tyden nez bude opet ordinovat to vydrzi??
A co se teda zkusit stavit na pohotovosti nebo někde v nemocnici? Když jsi těhotná a špiníš, tak tě snad nikde nevyhodí.
Tak se s vama musim jeste podelit o dnesni zazitek u dr. Jako jsem neskutecne nastvana.Oni maji proste dovcu. Zrovna dnes, no nemam ja smulu, holky? Kdyz jsem se s nim spojila telefonicky, tak mi rekl, ze si mam na to spineni koupit ASCORUTIN a utrogestan, jak tady pisete mi rekl, ze se musi nejdrive na me podivat a to je az za tyden. Myslite, ze to nemuze plodu uskodit, kdyz ho nenasadim? A co rikate na ascorutin, je tam psano, ze nesmi uzivat tehotne a kojici, ale vsichni dr.je predepisuji…Coz nechapu. achich achich