Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahoj, tak vám popíšu moji situaci. 4.7. Jsem mela dostat MS. Ta nepřišla, tak jsem na druhý den večer testovala mamatestem 10. Vyšel neplatně, tak jsem ješte testla rapiclearem tam se objevil naruzovelej dusik. Skusila jsem znovu včera večer mamatestem 10 a tam se objevil asi po 5minutách slabunky duch(slabsi nez ten první). Takže jestli jsem těhotná, mela bych byt 4+2 (od prvního dne cyklu) Jenže dnes jsem začla špinit hněda a troška krve. Bolí me břicho a prsa. Myslíte, že je to konec? Už jen ten nesílící test…:-(
co znamena „vysel neplatne“? neukazal se ani kontrolni prouzek nebo byl proste negativni?
jinak nektere testy delaji slabe duchy po limitu, i kdyz k zadnemu otehotneni nedojde. mozna ti proste dorazila MS pozdeji ![]()
Ahoj, já špinila v termínu MS asi 2 dny, předpokládám, že šlo o uhnizďování a te´d jsem v 26 tt.. Takže toho špinění bych se úplně nebála, samo pokud sílí a nepřestává, vyrazila bych k Dr.. A ten nesílící test, třeba se ti to jen zdá, nevím, jak moc jsou srovnatelné 2 různé testy..
Neplatne znamená, ze byl nejaky vadny neobjevila se ani kontrolni carka. Jinak nevím ms mám jak hodinky po 27 dnech a i ve stejnou hodinu. Samozrejme i to je ale moznost.
Mmarkki: Tak uvidím, jestli se to rozjede. Máš pravdu, 2 různé testy jsou matoucí a taky kdyz to nebyla ranní moč. Zatím se nic nerozjelo a ustálo to.
Ahoj, já tak bohužel dopadla
špinila jsem 10-13 DPO, odhadla na uhnizďování, pak začli pozitivní testíky, ale moc nesílily, i když čárečky byly v limitu. MS měla přijít 4.7., nic, včera v noci špinění, dneska už klasická MS a na testu s citl.25 už nic, na 10 ještě malý duch. Ale nemusí to znamenat nic, hodně lidí špiní v době MS. Držím palce.
Veru324: Tak to je mi líto.. no asi tak taky dopadnu. Nedá se nic delat:-/ tak přeji at se zadaří příště!
@Anonymní píše:
Veru324: Tak to je mi líto.. no asi tak taky dopadnu. Nedá se nic delat:-/ tak přeji at se zadaří příště!
nápodobně ![]()
Ahoj, já jsem na tom stejně, před třemi měsíci jsem potratila - miminko se přestalo vyvíjet s tím, že jsem měla i syndrom mizejícího dvojčete, to prý nejspíš poškodilo zdravé miminko. Teď jsem 5+3 a špiním opět trochu, někdy, taky mám obavy, že to nebude ok
, ve čtvrtek jdi k doktorovi.
Anonymní- dva různé testy je určitě špatný.. to je jasné, že ti to ukáže obojí jinak, takže se nestresuj a další si udělej až za dva dny a z ranní moči:).. uvidíš že bude sílit a když ne, tak to vyjde příště!:-)