Spotřebiče Mora
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Já sama mám zkušenost akorát se sporákem Mora, který má moje mamka a už jí odchází, ale po spoustě let.
Přidám zprostředkovanou zkušenost, co jsem vyzvěděla v jednom kuchyňském studiu od pána, kterého beru jako odborníka, vždy nám dobře poradil. Říkali jsme mu, že máme vybranou indukci od Mory a on nám ji nedoporučoval. Říkal, že éra, kdy byla Mora brána jako kvalita, už dávno skončila. Prý vyrábí tyhle moderní věci jako indukci tak, že skupují všude možně součástky a dávají je dohromady, nevyrábí si je sami. A je fakt, že indukce od Mory jsou v porovnání s ostatními hodně levné ![]()
- Citovat
- Upravit
madi píše:
Já sama mám zkušenost akorát se sporákem Mora, který má moje mamka a už jí odchází, ale po spoustě let.Přidám zprostředkovanou zkušenost, co jsem vyzvěděla v jednom kuchyňském studiu od pána, kterého beru jako odborníka, vždy nám dobře poradil. Říkali jsme mu, že máme vybranou indukci od Mory a on nám ji nedoporučoval. Říkal, že éra, kdy byla Mora brána jako kvalita, už dávno skončila. Prý vyrábí tyhle moderní věci jako indukci tak, že skupují všude možně součástky a dávají je dohromady, nevyrábí si je sami. A je fakt, že indukce od Mory jsou v porovnání s ostatními hodně levné
Je fakt, že my indukci nemáme (a nejsem si jistá, že bych ji brala od Mory
), máme plynový sporák http://www.mora.cz/…y_samostatne?…
a je na 1** (je to tvrzené sklo a podle mé zkušenosti teď lepší než nerez, skvěle se čistí a má i lepší tepelné vlastnosti) - servisák, co nám ho zapojoval, nám vlastně výběr schválil ![]()
Myčku bych od Mory nebrala, já jedině AEG nebo Bosch ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosím o radu
Ahoj Lenko,
všiml jsem si tvého příspěvku, a potřeboval bych poradit, s varnou deskou mora, jedná se o to, že tuto desku mám z druhé ruku, proto jí mám také bez zaruky a hlavně návodu, potřeboval jsem tedy poradit, jak jí zapnou, na desce mám dotyková tlačítky se symboly - + symbol zapnutí a také symbol klíče, děkuji za odpověď.
S pozdravem a přáním pěknového Nového roku Tomáš
- Citovat
- Upravit
mora jsou zloději !!!
Nekupujte používají vadné termostaty s cílem vymámit z EU dotace za úspory!!!
Jsou to podvodníci na zákaznících jim houby záleží. Vajíčko na tvrdo budete vařit 6.minut místo 3 a stejk po 10.minutách bude uplně syrový vevnitř!!!Moru nebrat!!!
Jdu jim tu jejich verbež sporák vrátit a jejich teprní a wafky všech 10 stejná chamrat termostat si dělá co chce.
MORA jsou podvodníci
- Citovat
- Upravit
Výrobní štítek...
Ahoj! chtěla bych ragovat na příspěvek „sporáku“. Co se týče Mory tak můžu doporučit volně stojící sporáky, vestavné sporáky, vestavné desky, skleněné odsavače. To že se říká, že Mora skupuje komponenty a dává je dohromady, tak by mě zajimalo jak by to asi dělala jiná fabrika? Elektro komponenty jsou v dnešní době na takové úrovni, že malá fabrika u Olomouce si asi indukční moduly(nebo hnízda) nevyrobí jen tak..na to jsou odborníci jen v Německu - konkrétně pro indukci což světová špička. Stačí desku rozebrat (ovšem přijdete o záruku).Dívali jste se někdy kde je vaše Wirlpool, Bosh vyrobena? - výrobní štítek? - nebylo tam napsáno PRC? a víte že je to jinak řečeno Čína? Doporučuji vám všem tady se nedívat jen na značku, ale i na výrobní štítek - ten vám napoví mnohem více…:)a na volně stojícím sporáku šířky 50 cm bude jen Mora…a to je opravdová tradice…na čem asi vaše maminky vařily? vestavky asi moc dostupné nebyly…
PS: že vám korodují plotýnky - ty vám zkorodujou i u jiné značky, když se o ně nebudete starat - namazat olejem - dle návodu nemýlím-li se:)
Moře zdar:)
- Citovat
- Upravit
Ahoj nemate nekdo?http://www.mora.cz/odsavac-par-ov-880-g/
Chceme aby fungoval jak do komina tak na uhlikovy filtr jeste nevime jestli to do komina pujde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vestavná trouba a varná deska Mora
Ahoj, už přeci jenom pár let od diskuze uteklo, a tak bych se chtěla zeptat, zda je stále taková spokojenost se spotřebiči Mora ![]()
Díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Brumbulína Vestavná trouba a digestoř fungují přes 8 let, takže čerstvou zkušenost s novými spotřebiči bohužel nemám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Brumbulína mamka má cca 6 let vestavnou troubu, ta je pořád v pořádku, sklokeramickou desku - jednou prdla plotýnka, (jsem zapomněla vypnout
) za pár šušní opravář praček a myček opravil, vestavnou mikrovlnku - pořád dobrá
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My přes dva roky sporák MORA, dvě opravy ještě v době záruky. Už máme po, tak jsem zvědavá, co se zase vytelí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sporák, digestoř, myčka a indukce - MORA, jedeme 10 rok a stále funguje vše bez problémů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit