Spotřebiče Mora
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
spotřebiče Mora
Ahoj holky,prosím vás, potřebovala bych poradit, jaké máte zkušenosti se spotřebičema od téhle značky. Jednalo by se o vestavné spotřebiče - myčka,trouba a digestoř. Moc díky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Mám zkušeností víc než dost
naši mají varnou desku, troubu a digestoř, my jsme měli v minulém bytě to samé, akorát trochu novější. Vše vestavné. A spokojenost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My též trobu i varnou desku- 11let a stížnost žádná.
Teď o Vánocích mi synátor utrhnul těsnění z trouby, za 3.dny bylo doma a za pouhé 2.stovky i s poštou. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mame jejich digestor a spokojenost nejvetsi - ticha, vykonna a hezka ![]()
- Citovat
- Upravit
mamka měla od nich vždycky troubu-už několik-ne že by se tak kazila
, ale občas se podařilo, že si někdo koupil něco novějšího,tak si tu starší od nich vzala, páč na novou neměla. Ale jinak bez poruchy. My máme digestořa varnou desku čtvrtým rokem a zatím taky ok.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moc díky za tak pozitivní reakce!!!!takže máme do toho jít
Super…Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
…na lednici jsi se sice neptala, ale kdybys o ní uvažovala, tak my máme a jsme spokojení, velká je dost a i mrazák pod ní vyhovuje a dostačuje
Sporák máme volně stojící, ale taky spokojenost. Máma má Moru po celý život a nikdy žádná porucha.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Naši mají moru doma a za asi 12 let nebyl jediný problém. Já mám teď v bytě klasický elektrický sporák a reznou nám plotýnky. Jinak taky žádný problém.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám zkušenosti jen s troubou, ta je super, ale myčku a digestoř netuším. My máme myčku whirlpool a ta je perfektní, mají i naši - jiný typ a jsou taky spokojení.
Jinak my máme od mory ještě varné desky (systém domino) 2plotýnky indukce, 2 plotýnky plyn. Máme je sice krátkou dobu ale spokojenost veliká.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
TRouba je MORA dobrá, digestoř si vezmi Karmu a u myčky od MOry rozhodně nechoď, raději ber třeba Gorenje.
Mám doma opraváře těchto spotřebičů
, takže mám už za ta léta nějaký přehled, co je dobrý a co je horší. Každopádně dobrou ruku při výběru ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit