Rychlovarná konvice, která není z Číny

4486
31.12.10 15:25

Rychlovarná konvice, která není z Číny

Ahoj holky, potřebuji poradit od těch, kdo v poslední době kupovali rychlovarnou konvici. Na netu jich je samozřejmě mraky, ale to nejdůležitější se tam člověk, jak jinak, nedozví. Manžel nesnese na čemkoli cedulku Made in China… Takže požadavky:

1. nerezová,
  2. 1,7 litru,
  3. filtr na vodní kámen,
  4. nesmí být z Číny!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ynax1
31.12.10 15:35

to existuje? made in tchaiwan by přežil? :lol:

• Citovat
  • Upravit
andela
31.12.10 15:43

:lol: :lol: :lol: taj to asi moc nesežene, bo v číně se vyrábí součástky na všechno, takže všechno je šmejd in china :D

ale přeju štěstí, třeba najdete. mmch tela či eta nevrábí u nás??

• Citovat
  • Upravit
4880
31.12.10 15:43
LucaLuca píše:
Ahoj holky, potřebuji poradit od těch, kdo v poslední době kupovali rychlovarnou konvici. Na netu jich je samozřejmě mraky, ale to nejdůležitější se tam člověk, jak jinak, nedozví. Manžel nesnese na čemkoli cedulku Made in China… Takže požadavky:
  1. nerezová,
  2. 1,7 litru,
  3. filtr na vodní kámen,
  4. nesmí být z Číny!

Právěže v Číně se vyrábí kvalitní věci. Nemyslím tím ty čínský levný věci…ale hodně světových značek vyrábí v Číně. Myslím, že už i naše ETA se přesunula do Číny.
Mám například pásek Guess..a am je MAde i China a je kvalitní…nebo epilátor Philips..tam je také Made in China. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
31.12.10 15:46

Tak to bude těžký.. I značkový věci se vyrábějí v číně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
31.12.10 15:47
andela píše: :lol: :lol: :lol: taj to asi moc nesežene, bo v číně se vyrábí součástky na všechno, takže všechno je šmejd in china :Dale přeju štěstí, třeba najdete. mmch tela či eta nevrábí u nás??

Právěže ta ETA už ne..jak jsem psala nahoře. A nemyslíš Tesla?..Nebo jak to bylo? Nezkrachovalo to? Tím, že se začaly vyrábět LCD televize?…Bohemia také je prodaná..vlastně skoro všechno…i Solo sirky. Čekám jen, kdy se Škoda přesune do Číny. 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ms.H
31.12.10 15:56

manžel má asi smůlu, protože zrovna před pár dny jsem četla, že naše ETA se vyrábí v Číně a třeba Sedlčanský hermelín nebo oplatky Delissa se vyrábí v Polsku :roll:

• Citovat
  • Upravit
29436
31.12.10 15:57

Všechno je z Číny a když ne výrobek, tak jednotlivé součástky nebo je to tam montováno. :-) To ještě ale neznamená, že je to špatné. Pokud manžel sáhne po osvědčené a ne nějaké no name značce, tak není co řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
31.12.10 16:43

Jojo souhlas, dneska jsem si četla hračky co mám pro malého od Ježíška a skoro všechno je made in China a je to kupované buď na netu tady v hračkárnách a nebo v Tescu a Pompu.
Dokonce jsem si koupila na kyselici sučené švestky a jak jsem zůstala v šoku, že to je i tam :mrgreen: to jsem ale už nerozdýchala a šla koupit jiné :think: sušené ovoce to samé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21918
31.12.10 17:33

V Cine to vyrobi mnohem levneji,nez by tomu bylo kdekoli jinde..a slavnej Next je Cina :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
31.12.10 18:01

no mozna Catler by mohl vyhovovat, ale je drahej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Betty03
31.12.10 19:17

Teď mají pěkné na Tchibu, ale výrobu nezjistíš jinak, než se stavit na Tchiboobchodě někde ve městě. Moc pěkný, za tisícovku, nemít rok starou, tak bych váhala.

• Citovat
  • Upravit
4486
31.12.10 20:00
cmelda píše:
no mozna Catler by mohl vyhovovat, ale je drahej…

Catler to taky montuje v Číně.
Té Tchibácké se vysmál. To se mu zas nelíbí, že jsou to výrobci kávy a mají veškerý sortiment (mně to nevysvětlujte, já vím, jak to mají).
Právě že už moc ani neplatí, že dobrá značka montovaná v Číně = kvalita. Viz naše pekárna Moulinex za dvojnásobek ceny naší první no name pekárny a šunt jak svi… Došla, nefungovala, měsíc v opravně a teď po zapnutí do elektřiny piští. Takže toto byla asi poslední zkušenost, že Čínu fakt nebrat.
Hračky máme skoro všecky český. Ten Next je pravda, ale textil kupuji já, takže o tom neví. :lol:

Takže opravdu se nenajde nikdo, kdo má kvalitní nečínskou konvici?
Jo Etu jsme jednu viděli v obchodě vyrobenou u nás, ale vypadala tak hrozně, že jsem ji zamítla.
Ještě prý je české Bravo, ale to nemám vůbec odvahu… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivkas5
31.12.10 21:02

Ahoj, já si kdysi všimla v obchodě plastové, která nebyla z Číny, byla odněkud z EU tuším. Chtěla jsem si ji koupit, protože byla v několika barevných provedeních a ladila by mi do kuchyně, ale pak jsem dala přednost klasice nerezové z Číny :-)
Takže pokud nepřežije konvici z Číny, tak se bude muset smířit s plastovou :-)
Vy tedy řešíte hovadiny :-) promiň :-) ať si ji manžel koupí a vybere sám! nebo ať v té z Číny nevaří :-) a vodu si vaří třeba v kastrolu. Ale i ty bývají z Číny tak bacha :dance:

• Citovat
  • Upravit
4880
31.12.10 22:18

MY máme Melitta..nevím odkud je, ale je plastová a uvnitř se udělal kámen už po 3 měsících.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí