Který iRobot je nejlepší?

2891
27.12.10 17:28

který irobot je nejlepší?

Ahojky, chceme si pořídit robotický vysavač a dle recenzí a zkušeností ostatních jsme usoudili, že asi půjdem do irobota. Ale i těch je spousta a zajímalo by mě, jestli s tím máte někdo zkušenost, který z nich je nejlepší. na penezích ani tak nezáleží, spíš aby to umělo fakt všechno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22315
27.12.10 17:34

Tak nejlepsi je Irobot Romba 581

Pokud myslis roboticke vysavace-t ak iRobot je znacka, ktera vyrabi roomby a scooby

Pak jsou jine rob. vysavace jinych vyrobcu, typu electrolux, robzone iclebo a pod.

Ja mam Rombu 581 a je to milacek.
Tchyne dostala od jeziska Rombu 563 pet a taky je spokojena

Rozdily v modelovych radach roomby

Romba 581 ma vse- dalkove ovladani, casovac, virtualni zdi

Roomba 555 nema dalkove ovladani, jinak ma vse, to same roomba 563 pet- ta ma navic 1 sberny kos na bordel

Pak je roomba 530? nevim, zda pisu presne a ta nema casovac a ani ovladac.

Jinak vsechny roomby maji stjne baretie, i vykon, jen kazda vyluxuje jiou rozlohu na 1 luxovani- nejvetsi plochu zvladne ta 581

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2891
27.12.10 18:16

díky..........o plochu ani tak nejde, máme byt 69 m2, takže to není zas tolik, takže bych nejspíš uvažovala o 563 nebo 555 :-D ještě jednou děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
27.12.10 18:25

hlavně ta 581 nejezdí přes různé místnosti, ale zůstává v jedné dokud jí neuklidí.

katko - jak dlouho máte roombu? už jste kupovali nové baterie??
a ještě dotaz, nevíš, co je pravdy na tom, že když koupíš roombu v jiném obchodě (většinou jsou levnější) než doporučuje robot, tak je to dovoz z Polska či jinde a pak je problém s opravou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
27.12.10 18:27

ahoj, my máme od Ježíška Irobota Roombu Pet 564. Máme doma kočku a psa a nikdy jsem netušila, co máme doma za bordel :lol: . Teď vysáváme každý den a vždycky je v nádržce nános jako hrom, vůbec nechápu, kde se to u nás bere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
27.12.10 18:43

Taky jsem dostala od Ježíška Irobot Romba pet 563 :) A milujuho už teď - taky jste k němu dostali vrtulník? :mrgreen:

Příspěvek upraven 27.12.10 v 18:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
27.12.10 18:45

ahoj,
já se to snažila študovat,a dle recenzí od známých se jako nejlepší jeví robot.vysavače Roomba.
Podstatný je prý hlavně,aby navigace byla inteligentní,nikolv náhodná (to pak prý lítá robot jak spalšený po místnosti-jsou to většinou čínské výroby typu Robzone)
Tady je docela dobré srovnání :wink:
 http://robotforum.cz/srovnani/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
27.12.10 18:49
Saxana22 píše:
Taky jsem dostala od Ježíška Irobot Romba pet 563 :) A milujuho už teď - taky jste k němu dostali vrtulník? :mrgreen:Příspěvek upraven 27.12.10 v 18:46

tak to nemůžu říct ani doma, můj by byl naštvanej, že nemá vrtulník :mrgreen: . My jsme k tomu dostali sadu náhradních dílů. Ale taky ten vysavač žeru a jak ho viděli naši, tak jdou do něho taky. Je fakt, že se tomu musí trošku přizpůsobit byt, třeba ten náš vysavač se neustále snaží přejet lyžiny od křesel z Ikei, pravidelně se tam zasekne a hlásí error.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
27.12.10 18:58

RAdko, mam ji od listopadu, baterka je puvodni

Jinak zalezi jak mate clenity byt. Cim vic prekazek, tim dele vysavani trva a tim drive se vybiji..... nas holobyt je na tohle ideal.

Co se tyce toho prebihani z mistnosti do mistnosti, tak i nas 581 obcas prebehne, resp, jak vyjde z doku udela z 80% mistnost, pak prelitne obyvakem a jde do nejvzdalenejsi mistnosti a postupne se vraci

Zjistila jsem, ze je lepsi ho najednou pustit jen ve 2 mistnostech a pak dalsi 2

Co se tyce ty zaruky, tak na iRobot maji seznam prodejen, kterym zabezpecuji zarucni i pozarucni servis...... my mame z Datartu a zadny vrtulnik nemam :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
27.12.10 19:17

katko - díky. já jsem právě našla na netu i o 2 tis levnější, ale právě ty firmy nejsou ze seznamu prodejů irobot. Já chci taky 581, máme dům, takže hlavně kvůli rozloze. Snad brzy bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
27.12.10 19:32

Mmartina: taky tam máme náhradní díly, tohle byl jako dárek, lítající vrtulník, zabalil mi ho pod stromeček taky - koukala jsem jak puk :)

Jinak ho pouštím po třech místnostech a v pohodě, je to fajn pomocník :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
27.12.10 19:46

Tak mi máme taky irobot. Máme http://www.irobot.cz/…essional-625 a máme ho přímo od nich. Zatím jsem s ním spokojená. Tenhle jsem kupovala hlavně kvůli tomu, že máme velký barák. Přízemí s ním vysávám celé a do patra ho nosím hlavně do koupelny a na záchod bez té základny. Máme bílou dlažbu s podlahovkou a to se musí denně vysávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
21.2.11 21:45

Ráda bych obnovila diskuzi. Chceme pořídit iRobota a teď přemýšlím jestli nám bude stačit 531, máme totiž starý dům, vysoké prahy a tak ho budem stejně muset přenést z místnosti do místnosti, takže nějaké programování dopředu oželím, stejně tak dálkový ovladač…
Menší kapacita plochy, kterou zvládne uklidit mi tím pádem také nevadí.
Takže pokud se neliší v žádných jiných důležitých parametrech (např. účinnost uklízení, rozměry atd.), tak bych do něj šla.
Je moje úvaha správná? :-)
Ještě se zeptám, v čem se liší PET modely - jedná se jen o velikost zásobníku?
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
21.2.11 21:50

Nejlepší je si zavolat si na tu jejich info linku na www.irobot.cz. Já myslím, že je to jak píšeš, ale raději pro jistotu.
Mám roombu pet 564 a ano, má kromě klasického i větší zásobník a porovnávala jsem a nechavám tam ten větší - máme psa a plno chlupů.
Jinak porovnání modelů je tady
 http://www.irobot.cz/…vnani-modelu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
21.2.11 21:57

Díky, na to porovnání modelů už jsem koukala. My máme britku, ale říkám si, že když vysavač bude uklízet každou místnost zvlášť a budu ho přendavat, tak mi ta náplň menšího zásobníku bude stačit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí