Který iRobot je nejlepší?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
který irobot je nejlepší?
Ahojky, chceme si pořídit robotický vysavač a dle recenzí a zkušeností ostatních jsme usoudili, že asi půjdem do irobota. Ale i těch je spousta a zajímalo by mě, jestli s tím máte někdo zkušenost, který z nich je nejlepší. na penezích ani tak nezáleží, spíš aby to umělo fakt všechno ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tak nejlepsi je Irobot Romba 581
Pokud myslis roboticke vysavace-t ak iRobot je znacka, ktera vyrabi roomby a scooby
Pak jsou jine rob. vysavace jinych vyrobcu, typu electrolux, robzone iclebo a pod.
Ja mam Rombu 581 a je to milacek.
Tchyne dostala od jeziska Rombu 563 pet a taky je spokojena
Rozdily v modelovych radach roomby
Romba 581 ma vse- dalkove ovladani, casovac, virtualni zdi
Roomba 555 nema dalkove ovladani, jinak ma vse, to same roomba 563 pet- ta ma navic 1 sberny kos na bordel
Pak je roomba 530? nevim, zda pisu presne a ta nema casovac a ani ovladac.
Jinak vsechny roomby maji stjne baretie, i vykon, jen kazda vyluxuje jiou rozlohu na 1 luxovani- nejvetsi plochu zvladne ta 581
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
díky..........o plochu ani tak nejde, máme byt 69 m2, takže to není zas tolik, takže bych nejspíš uvažovala o 563 nebo 555
ještě jednou děkuju
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
hlavně ta 581 nejezdí přes různé místnosti, ale zůstává v jedné dokud jí neuklidí.
katko - jak dlouho máte roombu? už jste kupovali nové baterie??
a ještě dotaz, nevíš, co je pravdy na tom, že když koupíš roombu v jiném obchodě (většinou jsou levnější) než doporučuje robot, tak je to dovoz z Polska či jinde a pak je problém s opravou?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj, my máme od Ježíška Irobota Roombu Pet 564. Máme doma kočku a psa a nikdy jsem netušila, co máme doma za bordel
. Teď vysáváme každý den a vždycky je v nádržce nános jako hrom, vůbec nechápu, kde se to u nás bere.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsem dostala od Ježíška Irobot Romba pet 563
A milujuho už teď - taky jste k němu dostali vrtulník? ![]()
Příspěvek upraven 27.12.10 v 18:46
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj,
já se to snažila študovat,a dle recenzí od známých se jako nejlepší jeví robot.vysavače Roomba.
Podstatný je prý hlavně,aby navigace byla inteligentní,nikolv náhodná (to pak prý lítá robot jak spalšený po místnosti-jsou to většinou čínské výroby typu Robzone)
Tady je docela dobré srovnání ![]()
http://robotforum.cz/srovnani/?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Saxana22 píše:
Taky jsem dostala od Ježíška Irobot Romba pet 563A milujuho už teď - taky jste k němu dostali vrtulník?
Příspěvek upraven 27.12.10 v 18:46
tak to nemůžu říct ani doma, můj by byl naštvanej, že nemá vrtulník
. My jsme k tomu dostali sadu náhradních dílů. Ale taky ten vysavač žeru a jak ho viděli naši, tak jdou do něho taky. Je fakt, že se tomu musí trošku přizpůsobit byt, třeba ten náš vysavač se neustále snaží přejet lyžiny od křesel z Ikei, pravidelně se tam zasekne a hlásí error.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
RAdko, mam ji od listopadu, baterka je puvodni
Jinak zalezi jak mate clenity byt. Cim vic prekazek, tim dele vysavani trva a tim drive se vybiji..... nas holobyt je na tohle ideal.
Co se tyce toho prebihani z mistnosti do mistnosti, tak i nas 581 obcas prebehne, resp, jak vyjde z doku udela z 80% mistnost, pak prelitne obyvakem a jde do nejvzdalenejsi mistnosti a postupne se vraci
Zjistila jsem, ze je lepsi ho najednou pustit jen ve 2 mistnostech a pak dalsi 2
Co se tyce ty zaruky, tak na iRobot maji seznam prodejen, kterym zabezpecuji zarucni i pozarucni servis...... my mame z Datartu a zadny vrtulnik nemam ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
katko - díky. já jsem právě našla na netu i o 2 tis levnější, ale právě ty firmy nejsou ze seznamu prodejů irobot. Já chci taky 581, máme dům, takže hlavně kvůli rozloze. Snad brzy bude.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mmartina: taky tam máme náhradní díly, tohle byl jako dárek, lítající vrtulník, zabalil mi ho pod stromeček taky - koukala jsem jak puk ![]()
Jinak ho pouštím po třech místnostech a v pohodě, je to fajn pomocník ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak mi máme taky irobot. Máme http://www.irobot.cz/…essional-625 a máme ho přímo od nich. Zatím jsem s ním spokojená. Tenhle jsem kupovala hlavně kvůli tomu, že máme velký barák. Přízemí s ním vysávám celé a do patra ho nosím hlavně do koupelny a na záchod bez té základny. Máme bílou dlažbu s podlahovkou a to se musí denně vysávat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ráda bych obnovila diskuzi. Chceme pořídit iRobota a teď přemýšlím jestli nám bude stačit 531, máme totiž starý dům, vysoké prahy a tak ho budem stejně muset přenést z místnosti do místnosti, takže nějaké programování dopředu oželím, stejně tak dálkový ovladač…
Menší kapacita plochy, kterou zvládne uklidit mi tím pádem také nevadí.
Takže pokud se neliší v žádných jiných důležitých parametrech (např. účinnost uklízení, rozměry atd.), tak bych do něj šla.
Je moje úvaha správná? ![]()
Ještě se zeptám, v čem se liší PET modely - jedná se jen o velikost zásobníku?
Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejlepší je si zavolat si na tu jejich info linku na www.irobot.cz. Já myslím, že je to jak píšeš, ale raději pro jistotu.
Mám roombu pet 564 a ano, má kromě klasického i větší zásobník a porovnávala jsem a nechavám tam ten větší - máme psa a plno chlupů.
Jinak porovnání modelů je tady
http://www.irobot.cz/…vnani-modelu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky, na to porovnání modelů už jsem koukala. My máme britku, ale říkám si, že když vysavač bude uklízet každou místnost zvlášť a budu ho přendavat, tak mi ta náplň menšího zásobníku bude stačit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit