Který iRobot je nejlepší?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ja mam roombu pet a mam ji moc rada. Jasne ze nevysaje za otevrenyma dverma a musis ji odklidit prekazky ale krasne mi kazdy den vysaje ak pekne na oko, jakoze mam furt uklizeno a jednou za tyden vysaji poradne tam kde se roomba nedostane. Nelituju.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janichka píše:
@kozisek jeste ti chybi susicka
No už je na papírku napsaná, jenom na ní ušetřit
naštěstí máme kamna a prádlo i v zimě schne dobře ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kozisek ja ji mam asi pul roku a jsem nadsena. Kdyz pradlo hned po vysuseni vytahnes a poskladas nebo povesis, nemusis skoro nic zehlit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janichka píše:
@kozisek ja ji mam asi pul roku a jsem nadsena. Kdyz pradlo hned po vysuseni vytahnes a poskladas nebo povesis, nemusis skoro nic zehlit
trpělivost růže přináší, snad jednou bude ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Má zkušenost: Do malého bytu plného nábytku, noh od židlí, stolů atd. je blbost robota pořizovat.
Z bytu jsme se přestěhovali do velkého domu s velkýma plochama… a super věc!!! V noci mi to vysaje a já ráno příjdu do čistého ![]()
- Citovat
- Upravit
@LaydAlex píše:
Prosím, prosím, najde se zde někdo, kdo si koupil irobota a nyní si myslí, že to byly vyhozené peníze?
Mám Roombu a miluju ho
Jo a ještě myčku, tu taky
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mam iroombu neco pres rok a je to muj nejoblibenejsi clen rodiny!
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejlepší je samozřejmě Roomba. My máme model 555 a naprostá spokojenost
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,
uvazujeme o porizeni Roomby, nejspis tedy kvuli financim nam bude muset stacit model 555 (zvirata nemame).
Mela bych par dotazu:
jak zvlada prejet pres nizky prah / spojovaci listu? Mame dole otevreny prostor, ale rozdeleny cca 5-7 mm vysokou listou, tak aby se na ni nezasekl.
Jo a jak zvlada nabytek? Uklidi treba pod stolem, kde kolem nej parkuje 7 zidli, v obyvaku, kde je gauc, kresla, stolek, nebo je nutne mu nejak „rovnat“ vybaveni?
Jinak mame dole cca 60m2, co by uklizel, nahore take tak nejak, takze si myslim, ze dany model asi bude dostatecny? Dole je dubova podlaha, na casti koberec (taky doufam, ze prejede predel mezi podlahou a kobercem), nahore lino a koberec.
Nebo je nejaky zasadni rozdil mezi timto a drazsimi modely, krome napr. vetsiho zasobniku kvuli zviratum ci dalkoveho ovladani?
Dekuju moc za zkusenosti
![]()
Alca
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
S půlcentimetrovým prahem si poradí, pokud má cca dva cenťáky, tak na něj částečně najede a zasekne se. Ale naše měla v krabici jednu fiktivní zeď, takže se to dá vyřešit s ní..
Nohy od stolů a židlí hravě objede, jen je potřeba, logicky, aby mezi zábranami měla dost místa - jakmile je tam natěsno, většinou neprojede a pak to akorát moc dlouho zkouší a vybíjí si na tom baterky ![]()
- Citovat
- Upravit
Ozivuji diskuzi.
Uz asi mesic hledam mezi recenzemi nejenom prodejcu, ale i zakazniku ze zahranici a nejlepe mi vychazi Samsung VCR 8980 nebo VCR B950. Máte ho někdo? Jaké jsou vaše zkušenosti? Po všech přečtených článcích, recenzích, testech atd…mám pocit, že je lepší než Roomba. Ještě existuje vyavač Neato s laserovými zaměřovači, ale tam jsem povrchní a nelíbí se mi jeho vzhled…Takže, máte někdo Samsung? Uz si ho chci koupit a nemůžu se rozhodnout!
http://www.videotech.cz/…ung-sr-8950/
http://www.euroking.cz/…sung-sr-8980
- Citovat
- Upravit
Oživuji starou diskuzi.Za několik let se toho již dost změnilo.
Uvažuji o koupi robotického vysavače. Původní myšlenky 2v 1,na značce nezáleží. Nyní bych se asi víc přiklonila k variantě samostatný robot na vysávání a ev. dokoupit druhý na vytírání.
Dle diskuzí se většina lidí uchyluje ke značce iRobot. Z důvodu kvality a spolehlivosti.
Uvažovala jsem nad modely Roomba 976, i7, e5.
Máme doma psa, který hodně pouští chlupy. Máme vyšší prahy mezi místnostmi, takže spíše vždy vysavač přenesu. Uklidí jednu místnost, přenesu do další.
Začetla jsem se na Facebooku do různých komentářů na stránce iRobot. A přišlo mě, že většina příspěvků je z poslední doby negativních-negunguje aplikace, která je nezbytná pro používání robota. Mají tam dosti chyb.Ale odpovídají, že napraví…
Uvítám jakýkoli postřeh.
A máte někdo na vytírání Braava Jet m6? Nejsou po vytření šmouhy na podlaze?
Uvítám jakékoli i jiné postřehy na robotický vysavač-třeba i jinou značku. Nebo model 2v 1,který vysaje výborně a vytře bez šmouhanců.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit