Doporučená úhlopříčka televize
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
my máme sice trochu větší vzdálenost (cca 3,5m), ale TV si manžel vynutil co největší. Máme teda 50 palcu (127cm) a po pár dnech kdy mně připadala možná až nepřirozeně a nepříjemně obrovská bych už nevyměnila a v současné době bych snesla i větší. Takže za mně doporučuji rozhodně větší (navíc mně tu manža napovídá, že v úhlopříčce 32 je mnohem větší výběr i kvalita přístrojů)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych taky vzala větší, zvykneš si rychle. Máme jí u postele a větší rozměr mi vyhovuje i díky větším titulkům. To protože můžu sledovat věci se skrytými titulky, i když zbytek rodiny spí, takže neruším zbytečným hlukem a přitom mi žádný hovor neunikne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My kupovali LCD v listopadu, od televizi ke gauči to máme asi dva metry a byla nám doporučena úhlopříčka 82 cm (32palců). Opravdu jsme se strefili, je to tak akorát báječně se na to dívá. Větší bych nechtěla. Mrkni sem http://www.datart.cz/…opricky.html, tady máš vzdálenost versus úhlopříčka, jakou televizi byste měli vybrat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nové televize už nemusí být tolik vzálené, jako „skleněnky“, takže z tohoto hlediska asi větší. Já jsem si prosadila 26´z důvodu, že je celý den vypnutá, nepoužívám ji jako kulisu a vypnutá, černá obrazovka je už fakt velká.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme 32", díváme se na ni z 3,5 metru. Pracuju v elektru a na 2 - 2,5m může být klidně 32" i 37", ale zvyknout se dá na všechno. I kdyby jste si koupili větší nebo nemší, tak si časem na to zvykneš, a pak ti jiná uhlopříčka bude připadat nepřirozená ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
v dnešní době bych řekl že 32" je dost málo. Měli sme uhlopříčku 97cm a včera sme kupovali 129cm (51") na vzdálenost 2.5m od sedačky. Ze začátku se ti zdá až moc velká, ale během jednoho dne si zvykneš a snesl bys i větší. Je to luxus se dívat na větší televizi, u které si připadáš jak v kině a film si víc vychutnáš ![]()
- Citovat
- Upravit
Tady je na to pěkný článek https://www.bytcentrum.com/…azte-si-zrak
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj
Budem kupovat novou televizi (LCD, LED), ale nevime jakou uhlopricku. Rozhodujem se mezi 26, nebo 32. Od gauce k televizi to mame 2.5 metru. Co mate doama a jake jsou vase zkusenosti?
Diky