Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
jéjej, tak jak koukám na obrázek, tak ta vaše koupelna je velikánská, to my máme 1,5×2.95 m s dveřma téměř uprostřed delší stěny. Teda bez záchodu,ten je samostatně. Tak vám se tam vejde s klidem obojí ![]()
Já bych dokázala pro vanu i zabít. měla jsem jí snad celý život. Teď už 3 roky ne. Máme tak malou koupelnu, že se tam vešel jen ten nejmenší sprchový kout. S nadsázkou říkám, že ještě trochu přiberu a musím čekat venku na déšť, abych se umyla. Až jednou budu těhu, tak si to nedokážu představit, jak to bude probíhat.
My máme koupelnu celkem velkou a vešel se sprcháč i vana. Já koupání ve vaně moc nemusím, ale ocenila jsem v těhotenství v zimě, kdy jsem tam byla naložená asi 4× do měsíce ![]()
Rozhodně jsem ale vanu právě kvůli dítěti chtěla - prcek vodu miluje a ve sprcháči by to nebylo ono.
Pokud máš místo, doporučuju obojí nebo větší vanu se zástěnou, pokud moc místa nemáš, tak určitě aspoň sprcháč s tou vyšší vaničkou!
tak u nás když jsme dělali koupelnu se dala vana… chtěla jsem fáákt velkou 180 cm dlouhou.. a pohodlnou… měli jsme takovou krásnou předělanou v bytovce a tam se božsky leželo.. a lebedilo!!!! takže jsem vybrala velkou jenže se ukázalo, že je totálně nepohodlná… když ji napustím tři čtvrtě… stejně jsem víc nad vodou než pod vodou… a nešlo si v ní pohodlně lehnout…
pak jsem otěhotněla.. a když jsem byla už jak sud! tak jsem se nemohla z vany s tím břichem vysoukat! takže jsme kupovali sprchový kout rohový - masážní - s párou ..... a můžu S KLIDNÝM SVĚDOMÍM NAPSAT… ŽE OD TÉ CHVÍLE NIKDO!!!! VE VANĚ NEBYL! jelikož má sprchový kout vysokou vaničku tak malého koupu tam… pak se bude sprchovat… a nejraději bych vanu vyhodila… resp.
tuhle jsem v globusu viděla vanu nebyla teda 180 cm dlouhá, a měla zásuvy a uprostřed sprchový kout.. s masážemi.. škoda že toto nebylo když jsme pořizovali.. to by bylo něco! zabili bychom dvě mouchy jednou ranou a cenově to vyšlo cca na 18 tisíc! ![]()
jo ještě jsem chtěla napsat… že jsem měla vanu ráda protože se tam nahřeju… ale v tom sprcháči když se zavřu a pustím vodu je úžasně teploučko hned a zahřeju se líp a možnost parní lázně - tedy to že se vyvíjí pára např. kápnu mátu… je boží! např. při rýmě… ![]()
za mě sprcháč s hlubokou vaničkou! pro dítko to stačí.. dokonce mu jakoby zavřu ty dvířka… nebo přivřu a je mu tepleji! ![]()
tak dokonce jsem našla fotku…jak to asi vypadalo..
http://www.medicaldevices.cz/…42_1_tn2.jpg
tak mi máme oboje…já s malým se ráda nahřeju ve vaně a táta se zase jen sprchuje.....takže jsem pro oboje…pokud je málo místa tak bych to vyřešila vanou s částečným zakrytím na sprchování…mi máme takovou koupelnu…a sprcháč bez dvířek i závěsu…
Tak já chtěla vanu.Muj chlap zas trval na sprcháči takže v novém doma nakonec budeme mít v jedné koupelně oboje
.Bez vany bych ani děti nezvládla vykoupat.Myslim si že v té vaničce u sprchy si ani tolik legrace neužijou.
Jinak bych spíš ocenila to že tvuj chlap s tebou chce bydlet a zatim bych mu i ten sprcháč slíbila
![]()
mame pidi koupelnu, do ktere jsem chtela narvat pracku (nemam rada, kdyz je pracka v kuchyni v lince), takze se slo do sprchace, s hlubokou vanickou. sice kdyz se mala koupe je tam pro dospelaka horsi pristup nez u vany, ale nijak zvlast nam to nevadi, mala si posedi jak ve vane a je i mensi spotreba vody ![]()
podle nakresu vasi koupelny se vam tam vejde oboji, tak bych tam nechala udelat vanu i sprchac
Ahoj, mame uplne stejnou koupelknu az na vyklenek na pracku a jakoby u tebe naproti wc mame vanu a z pohledu sediciho na zachode je sprchac vpravo.. a popravde, vana nam zapada prachem ![]()
Bez vany ani ránu ( a napařit se s knížkou
), jinak se též spíše sprchuji, ale tohle prostě občas potřebuju..
Máme malou, panelákovou a k tomu zástěnu, takže kdo chce klidně at se ve stoje vysprchuje. Že by se batole jen sprchovalo a neužilo si kačenky a hračky při koupání - to by byla škoda ![]()
Teda… tak teď jsem ještě více na vážkách než jsem byla ![]()
No..ehmmm…takžee.. JÁ NEVÍÍM ![]()
Jak tak koukám, tak … no nevim! To je pitomý ![]()
Koupelna je zatím ještě samostatně a wc taky, teď je to ještě PŘED rekonstrukcí..a ještě to chvíli potrvá.. (ty peníze
).. Já si právě taky myslím, že koupelka bude docela velká, takže by šlo obojí, ale jak říkáte, aby mi tam pak na tu vanu nesedal prach…
A taky ty prachy co za to člověk dá..
Pudloslava - děkuji za nabídku, ono než se to tady u nás hne, tak bude mít tvůj chlap už určo práci a nebude mít čas se s náma pitvat
ale jinak, píšu si
Děkuji ![]()
kamča.dalmatinka - no on se do toho společného bydlení zas tak nehrne
(Ještě chvíli budem oba u rodičů
) Ale jinak souhlasím, slíbím mu sprcháč, aba si to třeba nerozmyslel - to bydlení se mnou ![]()
klorane - vy máte tak světlou koupelnu
To bude asi tím, že je světlá a máte tam okno
To se mi líbí ![]()
Já jsem nechtěla vanu se zástěnou, ale když tak koukám na netu, tak ony zas nevypadají tak špatně
No problém je v tom, že přítel maká na barácích a tam se mu ASI zalíbil zděný sprcháč..
A jý bych, když už, radši chtěla také kupovaný s nejrůznějšíma vychytávkama ![]()
Vanu chci taky právě i kvůli těhu, až budu čekat, ale hlavně kvůli těm dětem no..
Je fakt, že sprcha je rychlejší (já osobně se koupu nerada - ta horká voda mi dělá
) , ale nevím.. co kdyby mi pak ta vana chyběla - naložit se, jak říkáte v zimě (já teda ne do horký vody
), když jsem vymrzlá.. vzít si knížku, zapálit svíčku… ![]()
Děkuji vám ![]()
Máme vanu 180cm- chtěl manžel…vanu si snad ještě nedal
, sprchuje se v té vaně za zástěnou. Jinak na koupání malý mám upravenou osb desku, tu pokládám přes vanu a na to dám vaničku, takže se neohýbám. Na tu desku se vejde i vedle přebalovací podložka, takže tam pak rovnou oblékám. Malé děti si podle mě radši vyhrajou ve vaně, ale já jí třeba teď skoro neužiju, není čas, takže se sprchuju stejně, jak manžel. Na stáří bych určitě chtěla sprcháč, lépe se z něj vylejzá. Kdybychom byli ředitelé zeměkoule, pořídíme si takovou tu kombinaci a trysky k tomu, sedátko (zasněný pohled) ![]()
Hotaru píše:
klorane - vy máte tak světlou koupelnuTo bude asi tím, že je světlá a máte tam okno
To se mi líbí
máme tam okno asi 1*1 m,a je to paráda,nemáme tam klasické sklo ale takové aby nás nebylo vidět a s koupelnou jsem spokojená ikdyž je bílá ! je to paráda…
Mame sprchac, v byte uz byl. Davat ho tam ja, koupim ten s vysokou vanickou. Tenhle je obyc. Davam do nej vanicku, starsi kluk v ni sedi, zere penu a je spokojenej
A zavrenej, pac jinak vytopi koupelnu. Po „koupani“ se jeste sprchuje, takze jenom sprcha pozdejc asi problem nebude.