Srazík

• Otevřená skupina

Prostor pro maminky, kterým se miminka narodí v měsících : listopad/prosinec 2010. Přidejte se k nám :-), diskutujte a přispívejte :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
446
13.9.11 08:54

srazík

:kytka: Ahoj hoky,
jsem tu nová, tak nevím, jak to tu chodí, chci se zeptat jestli pořádáte nějaké srazíky s prťaty :pankac: ,nejlíp okolo Ostravy :jazyk:
Docela by mě to zajímalo, sice mám hodně kamarádek s miminky..ale většina je do pátého měsíce a nebo naopak až kolem těch dvou let.. takže nemám s kým podrbat o věcech stejně starého prcka.. :wink:
Kdyby byla ta možnost něco podniknout, budu ráda:-) protože jsme s malou zůstaly samy, bez chlapa,vůbec o ní nejeví zájem, takže jediné co Domulka zná jsem já, moji rodiče a občas co se naskytnou lidičky na návštěvu či procházce s prcky.. takže bych přivítala i jiné maminky a jejich názory a hlavně RADY :huban:
díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
232
13.9.11 14:33

Ahojky, vítej :dance:
v naší skupině sraz nebyl, ono je to těžké, nejsme všechny z jednoho města :-) Jestli chceš nějakou kámošku od vás z Ostravy (tedy pokud tady nějaká není :mrgreen: ), zkus založit příspěvek v sekci diskuze - stálé diskuze - stejné místo, nebo projdi tam již založené, třeba narazíš na kámošku, já mám takhle skupinku holek z Prahy 6 :-) Tady jsi samo vítána na virtuální pokec!
:kytka: :srdce: M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
13.9.11 14:50

Moc děkuju za radu :palec: určitě něco musím vymyslet..
a třeba v Praze mám rodinu, takže kdyby se něco naskytlo..nejsem ani proti výletu do Prahy :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny