Hromadný pohovor na poště?

12
6.10.16 11:04

Hromadný pohovor na Poště ?

Chtěla jsem se zeptat, kdo byl na hromadným pohovoru na misto klientsky pracovnik posty. Co se tam tak dlouho děla, je to od 9 do 14h :) co musite umet, zkouši tam z informací o postě? dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
6.10.16 11:22

To je úplně jedno, co jsem tak slyšela, tak jim tam nikdo pracovat nechce, tak asi vezmou skoro každého aspoň trošku příčetného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
6.10.16 11:23
@Run píše:
To je úplně jedno, co jsem tak slyšela, tak jim tam nikdo pracovat nechce, tak asi vezmou skoro každého aspoň trošku příčetného.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
podle vzorku u nás na poště ani příčetnost asi není nutnou podmínkou :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
6.10.16 11:26

@Jarka K to chodíme asi na stejnou poštu :lol: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
6.10.16 11:38

Na podobných pohovorech se dělají i takové ty „scénky“, neptej se mě na oficiální termín nazývající tuhle opičárnu :roll: Zadají úkol a pak tě sledují, jak reaguješ na vypjaté situace, jak jsi dynamická v kolektivu atd.
sestra to na pár pozicích zažila (né ČP, ale třeba banka) a říkala, že na to teda nemá. Né že by to bylo něco složitého, spíš je to trapárna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
6.10.16 11:51

Jelikož pošty jsou už něco jako banky/pojišťovny a pošťačky (chuděry) musí nutit lidem produkty finančních společností, tak bych počítala s assessment centrem - tj. různé scénky /jak jsi schopná nabídnout klientovi produkt, jak se nenechat odbýt, jak reagovat na negativní reakce klientů - s cílem prodat!/ a pak takové ty klasiky, jak píšou holky - jak jsi průbojná ve skupině, jestli ji vedeš nebo se necháš vést + něco o sobě, proč se hlásíš, kde chceš být za 5 let. A to všechno pro to, aby jsi za 3 měsíce utíkala, protože podle mě se to tam nedá vydržet…ale držím palce, pokud o tu práci stojíš… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
6.10.16 12:27

Já toto zazila na pohovoru do marketingu v Avon (kosmeticka firma). Bylo to rozdeleno na dvě části, první plnění úkolů sama za sebe včetně klasického IQ testu, mluveny a psany test z AJ apod. Druha část kolektivní reseni úkolů, modelove situace apod. Sledovala nás a vyhodnocovala komise. Začalo nás 30 a prubezne vyřazovali az jsme zůstali jen tři. S námi pak proběhli individuální klasicke pohovory, to jsem už ale věděla, po te traparne a chování a přístupu komise, že s takovými lidmi pracovat nechci. Takže ono to hodně napoví i tobě mezi jaky lidi vůbec lezeš. Jinak přeji pevne nervy, ja si tam fakt připadala jak skautik na táboře, který se předhání aby potěšil vedoucího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ZuzaMi
6.10.16 12:32

Presne jak pisou holky - ja byla na takovem „pohovoru“ v GE Money bank a nikdy vic. Traparna na ctyri hodiny, clovek je akorat ve stresu - scenky typu „prodejte nam hodinky s vodotryskem“ apod. Druhy den volali, ze mam prijit na druhe kolo/osobni pohovor s vedenim a s diky jsem odmitla :roll:

• Citovat
  • Upravit
27259
6.10.16 12:34

Pusť si A dost o poštách a pochopíš, že tě vezmou všema deseti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
6.10.16 12:57
@Jarka K píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
podle vzorku u nás na poště ani příčetnost asi není nutnou podmínkou :lol:

To si taky myslím. Včera jsem posílala dopis do zahraničí a paní se mě zeptala, jestli je Dánsko v Evropě :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
6.10.16 13:00

Dneska jsem dělala pohovor na poštu, ale ne, co ty hledáš. Dávej si jen pozor, že je třídenní školení.
Peníze na prd, je to brigádně a víc, jak 65 kč nedostanu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat