Práce na šest hodin denně
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Práce na šest hodin denně
Dobrý den, prosím vás dostala jsem nabídku práce na 30hod. týdne, tedy šest hodin denně. Jak je to prosím v tomto případě s dovolenou? A je státem dana nějaká minimální mzda v tomto případě? Nabízí mi 7000. Moc děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@nikdy nikdo Já když dělala poloviční úvazek, tak mi propláceli 4h dovolené na den. Ty když budeš mít tříčtvrteční úvazek, tak budeš mít proplaceno 6h dovolené na den. Ale teda těch 7tisíc je hodně málo
doufám, že je to aspoň v čistém ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jj v čistém. Jako kvůli synovi mi to bude vyhovovat, ale říkám si jestli není lepší to odmítnout
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nikdy nikdo Já mám dceru 3,5roku a teď čekáme dvojčátka, tak po návratu z rodičáku chci nastoupit na poloviční úvazek, ale to bych měla víc než ty na tříčtvrtečním
bude ti tak málo stačit? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kanka80 tak říká se, že je to lepší než nic. Tak stačit mi to bude muset, ikdyz dva tisíce projedu. Tak právě uvažuji. Ale mám ještě ID pět tisíc, proto mám těžké práci vůbec najít.
To máte super
. No předtím jsem dělala tu stejnou práci za 11 tis., ale za osm hodin Teď mě vezmou jedině na těch šest
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nikdy nikdo Aha, tak pokud máš ještě i ID tak to bude stačit
aspoň budeš mít na syna víc času
Já budu taky na ty 3děti potřebovat víc času ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kanka80 jj taky si říkám a hlavně ho ráno můžu vozit do školy, protože budeme jezdit stejně časově. Budu dělat od osmi do dvou. A tak může chodit i na míčové hry, které by autobusem nestíhal
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kanka80 ty budeš mít teda toho až až
. Já mám jen jedno, ale ty budeš mít tři ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nikdy nikdo Ale to zvládnu
sice už mám 36, takže jak se říká mládí v pr.. a do důchodu daleko
třeba mě ty děti nabíjí energií ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já pracuji 6hodinovky a mám 30dní dovolené. Ohledně mzdy, 7tis nic moc
Já jako prodavačka si vydělám tak 9,5tis čistého (a to u nás nejsou platy nic extra) ale záleží jakou práci děláš…
- Citovat
- Upravit
Taky dělám od 8 do 2 a je to akorát, víc bych zatím nechtěla. Akorát teda dlouho dojíždím. Dovolenou mám stejný počet týdnů, jako všichni u nás, ale platí mí 6 h denně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kanka80 tak já vždy chtěla poslední dítě ve 40,ale říkám si, že možná teď v 35
. Určitě děti dodají elán do života ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Karleon smím se zeptat na plat? Jinak budu dělat dohled nad lidmi v bytě pro důchodce a úklid při tom. Aspoň, že počet dní je stejný při dovolené
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nikdy nikdo Pakliže to bude 6 hod. každý den, tak je dovolená stejná jako u plného úvazku, tedy 20 dnů. Jestliže byste ale chodila např. jen 4× do týdne, měla byste nárok jen na poměrnou část. Od ledna by měla být novela ZP a dovolená se bude řídit dle odprac. hodin, nikoliv směn.
V současnosti je sazba měs. min mzdy při 40 hod týd. prac. době 9.900,– neboli 58,70 na hod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pracuju na šest hodin a vyhovuje mi to. Dovolená se nijak nekrátí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit