Jak oznámit výpověď
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Nic bych neoznamovala a v lednu nepodepises smlouvu novou a je to ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejdříve si něco najdi, ať máš jistotu a pak řekneš, že prostě máš lepší nabídku. Ještě tě budou přemlouvat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Po 7 letech odcházím z práce. Poslední smlouvu jsem měla jako zástup za MD, v lednu mi smlouva končí, a už ji nebudu chtít prodlužovat (poslední kapka do mýho poháru + manipulativní/autoritativní přístup vedení + nutně potřebuji změnu). Vím, že se nadřízená naštve, protože mě chce v práci dál, ale já už tam být nechci. Zatím nic jiného nemám, mám 4 měsíce na nalezení nové práce.Jak jí to oznámit? Co říct, abych si nezavařila, protože vím, že mi to odteďka do doby než odejdu, dá pěkně sežrat (je to takový typ člověka, že dělá všem naschvály).
- pochopitelně raději anonym -
[/citace
no u nás v práci to chodí tak, že dva měsíce před skončením smlouvy se musí podepsat další a nebo se dohodneme, že pokračovat nebudeme
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rendulinka3: To dost dobře není možné - už jsem to oznámila jedné složce vedení. A v týdnu mám jít za nadřízenou.
Oni by mi dali už smlouvu na dobu neurčitou, což by bylo super, ale kdyby to bylo jiné místo s jinou vedoucí. Tady rozhodně nezůstanu. O víkendu jsem se sešla s kolegyní, která od nás odešla a říkala, jak se jí úžasně dýchá a že nechápe, proč to neudělala dřív. Cítím to samé. Každý, kdo od nás odešel, si polepšil.
- Citovat
- Upravit
@Naomina: Zatím nic nemám a tak nebudu lhát. Ať jí dojde, že odcházím, i kdybych nic neměla. Jak říkám - o práci se vůbec neobávám, chválí si mě po prac. stránce. Možná jí to docvakne, když lidi od nás prchají neustále a ta fluktuace je veliká.
U nás se to musí oznamovat dopředu (školství - odchod k 1. pololetí)
Zakl.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
U nás se to musí oznamovat dopředu (školství - odchod k 1. pololetí)
Tak nemusí… ale souhlasím s tím, že je to slušnost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak prostě jednoduše řekni, že nemáš o prodloužení zájem. Důvod sdělovat nemusíš, když se zeptají, tak prostě řekneš, že důvod je osobní a sdělovat ho nebudeš nebo že důvod sdělovt nebudeš. Max můžeš říct svoje požadavky, za kterých by si zůstala, pokud o tebe budou mít zájem.
Jinak píšeš o školství a máš zájem o místo pod jinou vedoucí. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je dost brzy, být tebou bych to řekla až na přelomu listopadu a prosince. Normálně řekneš, že to končí smlouva a novou nepodepíšeš. Na to ti stačí jedna věta.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak se dnes naskytla příležitost a já šla k vedení něco řešit, tak jsem to rovnou oznámila…
Zakl.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Tak se dnes naskytla příležitost a já šla k vedení něco řešit, tak jsem to rovnou oznámila…Zakl.
Tak snad si teď neprožiješ 4 měsíce v pekle.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zvidavajnaca: Dneska vedení dobrý, uvidíme, jestli to bude takhle dobrý v dalších dnech ![]()
Ocenili, že jsem jim to řekla takhle brzy, že si můžou začít hledat náhradu.
- Citovat
- Upravit
Po 7 letech odcházím z práce. Poslední smlouvu jsem měla jako zástup za MD, v lednu mi smlouva končí, a už ji nebudu chtít prodlužovat (poslední kapka do mýho poháru + manipulativní/autoritativní přístup vedení + nutně potřebuji změnu). Vím, že se nadřízená naštve, protože mě chce v práci dál, ale já už tam být nechci. Zatím nic jiného nemám, mám 4 měsíce na nalezení nové práce.
Jak jí to oznámit? Co říct, abych si nezavařila, protože vím, že mi to odteďka do doby než odejdu, dá pěkně sežrat (je to takový typ člověka, že dělá všem naschvály).