Fajn brigáda

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5.10.16 09:15

fajn brigáda

Holky, jsem na mateřský dovolený. Minulý měsíc jsem si našla brigádu. Jako uvaděčka v kině. Super brigáda, práce málo, peníze 60 na hodinu, nic moc ale za tu práci super! Minulý měsíc jsem měla jen pár dní, to se dalo. Jenže teď se ještě otevřela šatna, takže je to na víc dní ca 10-12 dní. Pracovní doba je většinou od 16-22:30 někdy dýl záleží na filmu. Byla jsem za ni neskutečně ráda, jenže začal problém s hlídáním. Máme dvě děti. 3,5 a 1,5 a jde o to že chlap je už naštvanej. Takže tahle brigáda nejspíš padá a mě zajímá jak najít jinou (takovou už nikdy nenajdu) nejlíp v čase kdy se děti budou ukládat ke spánku. Bohužel u nás nějaký noční doplňování zboží není, práce z domu? Je tohle reálný? Nejsmutnější je že máme celkem tři babičky, ale moc ani jedna se nepřetrhne v hlídání. Jen když je tam prostě nacpem. V tom kině bych měla za měsíc cca 4 000 tisíce jako není to úplně terno, ale pořád lepší než sedět doma jen tak. Budu ráda za nějaký vaše zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3711
5.10.16 09:23

@králíček 777
Sorry, ale nedivím se, že muž není nadšenej, když děláš za takový prd, jako 60,–/h je. Já bych brigádu podpořila, ale rozumně ohodnocenou.

Z domu se dělat dá pokud něco umíš. Na skládání propisek a plnění obálek zapomeň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.10.16 09:33

@zvidavajanca tak vem si to. jdeš do kina. odtrhneš lístky pak čumíš na film pak otevřeš dveře a znova vše… co by si chtěla? 60 korun za hodinu že koukáš na film? je velmi dobrý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
5.10.16 09:44

Nevím, odkud jsi, ale doporučuji www.dantem.cz. Ne úplně lehká práce, ale 90-100 Kč na hodinu, převážně noční, směny si vybíráš sama. Mají pobočky po celé republice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
5.10.16 10:01

Tvůj chlap je pěknej sobec, když nedokáže pár dní v měsící pohlídat děti a to ještě večer. Tak ať ti ty 4000 dá a ty můžeš být doma ne? Když budeš chodit na noční, tak budeš druhý den nepoužitelná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
5.10.16 10:05

jj

@králíček 777 píše:
Holky, jsem na mateřský dovolený. Minulý měsíc jsem si našla brigádu. Jako uvaděčka v kině. Super brigáda, práce málo, peníze 60 na hodinu, nic moc ale za tu práci super! Minulý měsíc jsem měla jen pár dní, to se dalo. Jenže teď se ještě otevřela šatna, takže je to na víc dní ca 10-12 dní. Pracovní doba je většinou od 16-22:30 někdy dýl záleží na filmu. Byla jsem za ni neskutečně ráda, jenže začal problém s hlídáním. Máme dvě děti. 3,5 a 1,5 a jde o to že chlap je už naštvanej. Takže tahle brigáda nejspíš padá a mě zajímá jak najít jinou (takovou už nikdy nenajdu) nejlíp v čase kdy se děti budou ukládat ke spánku. Bohužel u nás nějaký noční doplňování zboží není, práce z domu? Je tohle reálný? Nejsmutnější je že máme celkem tři babičky, ale moc ani jedna se nepřetrhne v hlídání. Jen když je tam prostě nacpem. V tom kině bych měla za měsíc cca 4 000 tisíce jako není to úplně terno, ale pořád lepší než sedět doma jen tak. Budu ráda za nějaký vaše zkušenosti.

a nemohla by ti na tu dobu pohlídat třeba 2-3× týdně maminka nebo tchýně? aby nemusel děti hlídat on…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
5.10.16 10:14

@králíček 777
Proč je naštvanej?

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
5.10.16 10:16
@Keltka píše:
a nemohla by ti na tu dobu pohlídat třeba 2-3× týdně maminka nebo tchýně? aby nemusel děti hlídat on…

aby nemusel hlídat svoje děti? A ona nejde na kafíčko, ale do práce. Fakt nechápu.

• Citovat
  • Upravit
328
5.10.16 10:17

Jako brigáda ke zbohatnutí to není, ale pokud jsi už 3,5roku na RD tak chápu že chceš něco dělat. Pracovní doba je super. v podstatě to znamená dvě hodiny starání o děti, přečíst pohádku a spát. Takže manžel by s tím absolutně neměl mít problém.
Takže než hledat jinou brigádu bych se spíš snažil dohodnout doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
5.10.16 10:19
@xkoup21 píše:
Tvůj chlap je pěknej sobec, když nedokáže pár dní v měsící pohlídat děti a to ještě večer. Tak ať ti ty 4000 dá a ty můžeš být doma ne? Když budeš chodit na noční, tak budeš druhý den nepoužitelná.

Myslím si že nejde jen o ty peníze. A hned nazvat někoho sobcem je taky moc jednoduchý řešení, nepsala třeba jestli ještě nekojí, jestli její muž nepřijde z práce v tě 16h po 12h směně na pile… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
5.10.16 10:23

jj

@Kobliha51 píše:
aby nemusel hlídat svoje děti? A ona nejde na kafíčko, ale do práce. Fakt nechápu.

Říct si o pomoc rodičům není nic špatného, zvláště když je její manžel asi unavený z práce, přijde domů a musí se starat-je to dost vyčerpávající, proto mu to asi taky vadí (jeden z důvodů). Druhý - ta částka je určitě nízká, ale jak zakladatelka píše, tak je to lepší, než nic a navíc je mezi lidmi. Ale moc praxe tím nezíská, nicméně do rodiny vydělá 4000 měsíčně navíc a to také není nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.16 10:44

Mě by zajímal ten důvod proč muž není nadšený, já taky chodila před druhým porodem do kina, do multikina na pokladnu a bylo to tedy za jiný peníze, ale bylo to 3× v týdnu, takže jsme si jen mezi dveřmi předali malou a já se vrátila okolo desáté půl 11 večer, viděl že mě to baví a jsem úplně jinak v pohodě a ty peníze taky nebyly k zahození. Ještě jsem u toho zastupovala provozáky když měli dovolenou a to bylo od 12 do 12. Dělala jsem to před mateřskou a po druhé se tam na HPP hodlám vrátit, takže až mladší bude půl roku, vracím se zase na pokladnu ať úplně nevypadnu z rytmu a v létě počítám že zase budu zastupovat už. Peníze jsou dobré, díky tomu se nemusíme omezovat a já vím že ač mi neběží smlouva na HPP, tak tam semnou počítají a muž je rád, že si s dětma užije trošku víc než normálně když jsme oba doma, se starší má super vztah a myslím že s mladší to bude to samé. Anonym - osobní informace

• Citovat
  • Upravit
5808
5.10.16 10:57

Pokud jsou babicky tri a jeden manzel, vychazi na kazdeho tri vecery mesicne, ciz mi neprijde uplne problem a pokud to pude tam male nacpat a babicky se postaraj zkusila bych to s tatinkem prostridat… a je to uplne super brigada, mas par hodin klidu a spolecnosti desetkrat do mesice a jeste za to mas 4000,– parada… a co ma chlap a babicky za problemy s hlidanim deti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.10.16 11:00

Je to tak jak píšete, protože je unavenej ze svý práce (je učitel a asi má děcek plný zuby už :mrgreen: ) baví mně to a jsem fakt šťastná že můžu na chviličku vypadnout z domu. O peníze ani tak nejde, i kdyby mě tam platili jednou tolik tak by byl naštvanej pořád stejně. Nabídla jsem mu že si vezmu pak holky na celý den a pojedu k našim aby měl minimálně jeden den v týdnu pro sebe. Výhoda je že tchýně bydlí s náma (nebo výhoda jak se to vezme :nevim: ) no ale jak píšu že by byla nadšená z toho že by je měla ona tak to moc není. Uvidíme. S chlapem si ještě pomluvím navrhnu nějaký kompromis a když neuspěju nechám to být. počkám až skončí mateřská a pak si najdu nějaký job.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.10.16 11:04

@Gosi no moje mamka je v tomhle hrozná, na děti moc není, pracuje ještě takže říká že je taky unavená. Moje mamka hlídala možná tak dvě hodiny od narození první dcery a to už je 3,5 let… druhá moje babička takže holek prababička je fajn, ta občas pohlídá, ale teď má svoje starosti no a pak je tchýně ta je tak na stejný úrovni jako moje babička. No ale právě mou babičkou to odstartovala nelíbí se jí to že nejsem doma takže mě nedávno sprdla na tři domy, když mám děti tak se musím starat no a myslím že se toho trochu chytl i chlap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat