Telemarketing - práce z domova
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Telemarketing práce z d
Chtěla bych se zeptat na zkušenosti s telemarketingem z domova-např. Ipsos, datacollect, Lion, nebo doporučte.
Jsou nějaké problémy, co finance atd. Dá se to dlouhodobě dělat?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Pro Datacollect pracuji, stejně jako Ipsos to není telemarketing ale jen průzkum trhu. Je to fajn nenáročná práce, platí vcelku dobře a spolehlivě, jen to nelze dělat s malými dětmi - jsou třeba minimálně 4 hodiny v kuse telefonování a lidi nesmí poznat že nevolám z callcentra, takže absolutní ticho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Latty píše:
Pro Datacollect pracuji, stejně jako Ipsos to není telemarketing ale jen průzkum trhu. Je to fajn nenáročná práce, platí vcelku dobře a spolehlivě, jen to nelze dělat s malými dětmi - jsou třeba minimálně 4 hodiny v kuse telefonování a lidi nesmí poznat že nevolám z callcentra, takže absolutní ticho.
Můžu se tedy zeptat, je to denní pravidelná brigáda?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Latty píše:
U DataCollect jsem teď složila ty vstupní zkoušky, ale pořád tak trochu váhám. Jsou lidi hodně nepříjemní?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Andrejka 784 píše:
Můžu se tedy zeptat, je to denní pravidelná brigáda?
Směny mám jak si je rozvrhnu. Klidně deset hodin denně nebo jen 4 týdně, jak se mi to hodí.
@Innocence píše:
U DataCollect jsem teď složila ty vstupní zkoušky, ale pořád tak trochu váhám. Jsou lidi hodně nepříjemní?
Nejsou
Ale není nic jednoduššího než si to zkusit, za to nic nedáš, kdykoliv můžeš přestat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Latty A to voláš lidem a něco nabízíš? Kolik je tak přivídělek za měsíc? Klidně do zprávy napiš, chtěla bych to zkusit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Latty
Díky:) já to teda asi zkusím, když už jsem prošla
. Ono je fajn, že těm lidem nic neprodáváš, jen se ptáš na otázky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LLenule111 píše:
@Latty A to voláš lidem a něco nabízíš? Kolik je tak přivídělek za měsíc? Klidně do zprávy napiš, chtěla bych to zkusit.
Ne, děláš průzkum, ptáš se na stanovené otázky.
@Latty píše:
jen to nelze dělat s malými dětmi - jsou třeba minimálně 4 hodiny v kuse telefonování a lidi nesmí poznat že nevolám z callcentra, takže absolutní ticho.
Přesně tak a tak to má být u každé práce z domova, věnovat se práci a nenechat si dítě skákat po klíně, jak si některé z MLM inzerátů myslí.
Jinak dělám pro IPSOS na jiných projektech a firma je vpohodě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LLenule111 píše:
Nic nenabízím, vyplňuji s lidmi dotazníky. A ocenění je 80-110 za hodinu, dle kvality hovorů, času volání, za víkendy bývají bonusy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Latty
Ještě se zeptám k tomu oceňování. Prý jsou tam i srážky, když se jim na tvém projevu něco nelíbí, takže třeba můžeš spadnout i na 60Kč/hod, to se ti už stalo, nebo ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Innocence nestalo
Srážky jsou, to ano, ale nároky na projev vůbec nemají vysoké. Tedy dle mého, dřív jsem pracovala v callcentru České Spořitelny a to bylo úplně o něčem jiným.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, moc rada bych ozivila tuto diskuzi. Je tu nekdo, kdo aktualne pracuje pro datacollect? Dekuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
taky by mě zajímalo 10.7. mi mají volat (prý nějaký cvičný hovor ) vůbec netuším co mají tím na mysli
![]()
- Citovat
- Upravit