Telemarketing - práce z domova

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4.10.16 21:43

Telemarketing práce z d

Chtěla bych se zeptat na zkušenosti s telemarketingem z domova-např. Ipsos, datacollect, Lion, nebo doporučte.
Jsou nějaké problémy, co finance atd. Dá se to dlouhodobě dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3383
4.10.16 21:55

Taky si počkám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
4.10.16 21:59

Tak to jsem taky zvědavá. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
4.10.16 22:13

Pro Datacollect pracuji, stejně jako Ipsos to není telemarketing ale jen průzkum trhu. Je to fajn nenáročná práce, platí vcelku dobře a spolehlivě, jen to nelze dělat s malými dětmi - jsou třeba minimálně 4 hodiny v kuse telefonování a lidi nesmí poznat že nevolám z callcentra, takže absolutní ticho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.10.16 22:54
@Latty píše:
Pro Datacollect pracuji, stejně jako Ipsos to není telemarketing ale jen průzkum trhu. Je to fajn nenáročná práce, platí vcelku dobře a spolehlivě, jen to nelze dělat s malými dětmi - jsou třeba minimálně 4 hodiny v kuse telefonování a lidi nesmí poznat že nevolám z callcentra, takže absolutní ticho.

Můžu se tedy zeptat, je to denní pravidelná brigáda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
5.10.16 05:27
@Latty píše:
Pro Datacollect pracuji, stejně jako Ipsos to není telemarketing ale jen průzkum trhu. Je to fajn nenáročná práce, platí vcelku dobře a spolehlivě, jen to nelze dělat s malými dětmi - jsou třeba minimálně 4 hodiny v kuse telefonování a lidi nesmí poznat že nevolám z callcentra, takže absolutní ticho.

U DataCollect jsem teď složila ty vstupní zkoušky, ale pořád tak trochu váhám. Jsou lidi hodně nepříjemní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
5.10.16 08:30
@Andrejka 784 píše:
Můžu se tedy zeptat, je to denní pravidelná brigáda?

Směny mám jak si je rozvrhnu. Klidně deset hodin denně nebo jen 4 týdně, jak se mi to hodí.

@Innocence píše:
U DataCollect jsem teď složila ty vstupní zkoušky, ale pořád tak trochu váhám. Jsou lidi hodně nepříjemní?

Nejsou :) Ale není nic jednoduššího než si to zkusit, za to nic nedáš, kdykoliv můžeš přestat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
5.10.16 09:10

@Latty A to voláš lidem a něco nabízíš? Kolik je tak přivídělek za měsíc? Klidně do zprávy napiš, chtěla bych to zkusit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
5.10.16 09:18

@Latty
Díky:) já to teda asi zkusím, když už jsem prošla :D. Ono je fajn, že těm lidem nic neprodáváš, jen se ptáš na otázky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
5.10.16 09:26
@LLenule111 píše:
@Latty A to voláš lidem a něco nabízíš? Kolik je tak přivídělek za měsíc? Klidně do zprávy napiš, chtěla bych to zkusit.

Ne, děláš průzkum, ptáš se na stanovené otázky.

@Latty píše:
jen to nelze dělat s malými dětmi - jsou třeba minimálně 4 hodiny v kuse telefonování a lidi nesmí poznat že nevolám z callcentra, takže absolutní ticho.

Přesně tak a tak to má být u každé práce z domova, věnovat se práci a nenechat si dítě skákat po klíně, jak si některé z MLM inzerátů myslí.

Jinak dělám pro IPSOS na jiných projektech a firma je vpohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
5.10.16 10:00
@LLenule111 píše:

Nic nenabízím, vyplňuji s lidmi dotazníky. A ocenění je 80-110 za hodinu, dle kvality hovorů, času volání, za víkendy bývají bonusy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
5.10.16 10:17

@Latty
Ještě se zeptám k tomu oceňování. Prý jsou tam i srážky, když se jim na tvém projevu něco nelíbí, takže třeba můžeš spadnout i na 60Kč/hod, to se ti už stalo, nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
5.10.16 10:26

@Innocence nestalo ;) Srážky jsou, to ano, ale nároky na projev vůbec nemají vysoké. Tedy dle mého, dřív jsem pracovala v callcentru České Spořitelny a to bylo úplně o něčem jiným.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
7.6.18 16:14

Ahoj holky, moc rada bych ozivila tuto diskuzi. Je tu nekdo, kdo aktualne pracuje pro datacollect? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ukecana15
8.7.18 17:05

taky by mě zajímalo 10.7. mi mají volat (prý nějaký cvičný hovor ) vůbec netuším co mají tím na mysli :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat