Srůsty po operaci slepého střeva

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
28.11.23 14:45

Srůsty po operaci slepého střeva

Dobré dopoledne mam tu někoho kdo je po operaci slepaku a má srusty? Dnes jsem přišla od doktora mám hrozné bolesti tak jsem objednaná na sál koncem příštího týdne :( nevíte jak dlouho budu v nemocnici abych věděla na jak dlouho si vzít dovolenou a pak do práce? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
64992
28.11.23 15:22
@Anonymní píše:
Dobré dopoledne mam tu někoho kdo je po operaci slepaku a má srusty? Dnes jsem přišla od doktora mám hrozné bolesti tak jsem objednaná na sál koncem příštího týdne :( nevíte jak dlouho budu v nemocnici abych věděla na jak dlouho si vzít dovolenou a pak do práce? Děkuji

proč dovolenou, dostaneš neschopenku, ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.11.23 15:44

@vokishka nemám v plánu moc dlouho marodit cca týden i s operaci

• Citovat
  • Upravit
64992
28.11.23 15:53
@Anonymní píše:
@vokishka nemám v plánu moc dlouho marodit cca týden i s operaci

no vždyt jo, jen mě překvapilo, že se ptáš na dovolenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.11.23 16:12

@vokishka mam doktorku která jen tak po operaci PN neukončuje proto dovolenou

• Citovat
  • Upravit
1239
28.11.23 16:26

Tak nejspíš to bude laparoskopie, pokud se to nezkomplikuje, nebude v břiše nejaka paseka a nebudou muset přejít v laparotomii, měli by Tě druhý den pustit, když budeš fit. Ale divím se teda, že Tě hned tak budou operovat… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.11.23 17:11

@Catalinn taky jsem se divila nelíbí se jim vaječníky ale neříkali že by tam něco bylo :)

• Citovat
  • Upravit
1239
28.11.23 18:02

A kdy jsi byla na té operaci slepaku? To byl akutní zanet? A na jaké zobrazovací metodě se jim nelíbily vaječníky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
944
28.11.23 19:12

Po operaci slepého střeva (laparoskopicky) se mi udělaly srůsty na střevech, pro velké bolesti břicha jsem byla odvezena rychlou, operována ještě tu noc. Zkusili to laparoskopicky, ale nakonec mě museli říznout klasicky. Jen v nemocnici jsem byla 9 dní, pak ještě doma. Neumím si představit, jít po operaci hned do práce. Jak jsem měla velkou jizvu, bolelo to, daleko víc, než předtím slepák, omezovalo mě to v pohybu, jen sednout si z lehu byl problém, musela jsem dodržovat dietu… Byla jsem celkem ráda, že jsem ráda a do práce bych nespěchala. Po několika měsících pak ještě lázně, právě jako prevence dalších srůstů. Jestli máš srůsty, vůbec to nemusí být banální rutinní operace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.11.23 19:55

@Catalinn v roce 2019 jsem byla říkal že mi nedokáže říct a uvidí se až mě otevřou

• Citovat
  • Upravit
15
17.6.24 23:16
@Anonymní píše: Více

Ahoj, můžu se zeptat, jak to dopadlo? :) Moc děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie