Stále škytá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12327
3.12.16 15:40

To znám, jsem ve 28tt a chudina každé ráno má svůj škytací rituál :mrgreen: pak jí to chytne i občas přes den. Naštěstí to trvá tak 3 min. a rádabych jí pomohla, jenže to musí zvládnout sama :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
3.12.16 15:55

@weyky Stejně je to zvláštní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
3.12.16 15:56

@Ketris My škytáme skoro celý den a ráno s tím vstáváme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5108
3.12.16 18:34

@Bedrunkaa no nemyslí si že jsem si neužila, dveři 16 a jen jsem slyšela řeči jak se mimina nedotkne ani v rukavicích a podobně, tak sem byla nešťastná jak to bude až dovezu malou domů, pak taky že nebude chtít ani přijed do porodnice, no malá se narodila v sobotu, v neděli dojeli a co ji vzala tak ji nechce dat z ruk, holky se mají moc rády, ted spíš mám strach co bude říkat malá na brášku, přeci jen se moc malá a je to takovej nás benjamínek a teď tu bude konkurence, sice ji říkáme že mám v bříšku miminko, hladi a pusenkuje mi bříško, ale myslím že situaci vudec nechápe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
965
3.12.16 19:57

Moje první dcera škytala v břiše opravdu několikrát denně a poměrně dlouho, a nevím, jestli tě potěším, vydrželo jí to pak asi rok po porodu, kdy byla schopna škytat denně. Zas ale nebyla blinkací, prostě jen škytala. Teď bude mít pět a už ani nepamatuju, kdy ji to naposledy popadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
3.12.16 20:01

@alexa37 prdelka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
3.12.16 20:01

@alexa37 prdelka :) malý taky rika jak se tesi ale přesně jak říkáš, myslím ze nevi co přijde. Musíme doufat ze vse dobře dopadne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5108
3.12.16 20:23

@Bedrunkaa dnes říkám malé, že zítra pojede maminka pá pro toho brášku a ona mě táhla ke dveřím a říká pojď, chuďátjo fakt netusi co bude a ani že mamka pojede na tak dlouho pryč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
3.12.16 21:20

@alexa37 jak dlouho budes po císaři v porodnici? Malá bude mit segru doma určitě to zvladnou par dni :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5108
3.12.16 21:39

@Bedrunkaa nastupuji zítra odpoledne a budou mě dělat v pondělí v 8 a počítám že mě pustí v pátek, dřív asi ne, zitra při příjmu se zeptam, ale minule sem šla 5 den a to mě ho dělali až v 5 večer, ted jdu ráno, ale bude záležet jestli bude malý nabírat.
Velkou segru bude mít doma, ale až odpoledne, bude ve škole, hold to bude na tátovi, ale kdyz dchazim tak se se mnou pěkně rozloučí bez scén, jen nebyla ještě nikdy tak dlouho bez maminky, jinak já chodila sem tam do práce tak je zvyklá že tu nejsem, ale přeci jen to teď bude na delší dobu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
3.12.16 23:11

To docela jde skoro jak po normalnim porodu. Mam rodinu v Londýně a sestrenka ted porodila predstav si ze tam pousti i 6 hodin po porodu kdyz nejsou komplikace 8o malej ten byl hroznej vzdy byli scény mas sikulku zvladne to a rychle to utece :) ty v porodnici odpocivej pak prijde peknej maraton :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5108
4.12.16 06:54

@Bedrunkaa tak upřímně po císaři budu ráda že si mě tam nechají a budou mě pár dní obskakovat, ale po normálním porodu je to něco jiné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
7.12.16 19:30

@alexa37 Tak jak jste dopadli? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5108
7.12.16 19:58

@Bedrunkaa Pepíček se narodil v pondělí 8.25 císařem, vážil 3,70kg a měřil 49 a zatím neškytá a to už dneska pěkně tahal mlíčko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5108
7.12.16 20:03

@Bedrunkaa jinak to Eliška bez maminky dává dobře, bráška se jí líbí, tak ho můžeme vzít domů :D pořád by ho hladila, ale ona vždy po hlavě tak sem ji říkala že musí po ručičce že je malý, tak pak Hladil po ručičce, jinak mě chtějí domu pustit až v sobotu, tak zítra začnu lobovat pro pátek, malého by pustili ale mě prej ne tak snad se nějak domluvím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí