Stále škytá

43
3.12.16 13:20

Stále škytá

Ahoj všem :) jsem 34 tt a malá stále škytá třeba 5× denně a drží jí to hrozně dlouho až mi přijde že se pak z toho rozčiluje… máte taky věčně škytající pupík?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9719
3.12.16 13:23

@Bedrunkaa dcera to taky dělala a pak i když byla na světě hodně škitala, tak se na to raději připrav :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
3.12.16 13:29

@kopejka toho jsem se bála :mrgreen: snad to bude bez toho rozčilování aspon :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
3.12.16 13:34

Syn taky koncem tehotenstvi skytal nekolikrat denne a ma to i ted…jsou mu 2 mesice :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
3.12.16 13:36

Klidně hodinu v kuse, hlavně před spaním, malé jsou 2 měsíce a zůstalo ji to :lol:

• Citovat
  • Upravit
43
3.12.16 13:52

Přítel nám říká škyťáci :lol: tak jsem ráda že v tom nejsme sami… říkala jsem si jestli jí něco třeba nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20513
3.12.16 14:02

Asi je to normální, mě taky pořád škytá pupík :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
3.12.16 14:07

@weyky :lol: :lol: :lol: je mi jí až někdy líto že jí to furt trápí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5108
3.12.16 14:14

Jsem 40 týden a malý taky škytá několikrát denně, me je to strašně nepříjemný, manzel říká ať si to užiji, je to naše poslední dítě, ale toto mi chybět nebude.
Dcera byla taky škytavé dítě a vždy chytla škytavku když měla jít spinkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
3.12.16 14:24

@alexa37 Úplně Ti rozumim taky mi to někdy leze na nervy, hlavně když už to je třeba půl hodiny. Už to bude za Tebou :) Přeji rychlý porod a krásné miminko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5108
3.12.16 14:38

@Bedrunkaa kdyz sebou mele tak mi to nevadí, ale ten pravidelný rytmus je nepříjemný, jinak porod bude rychlí, zitra odpoledne nastupuji a v pondělí jdu na plánovaný císař pokud se porod nerozjede dřív sám, ale malému se nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
3.12.16 14:49

@alexa37 držím moc palce :hug: kluci se nikam neženou, syn byl přesně na termín :D a teď se malá žene na svět už od 23.tydne ale teď už snad vydrží aspoň do 37.tydne :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5108
3.12.16 15:10

@Bedrunkaa tak první dcera se tlačila taky brzo, v 30 týdnu dokonce zastavovali porod, tenkra 30 týden bylo moc brzo, dceři bude za měsíc 18,druha je dřív, ale taky se jí nechtělo, ale měla jsem vysoký tlak tak ji raději vytáhli císaře a protože to nejsou ani 2 roky tak mě nechcou nechat rodit normálně tak císař, rodit normálně by mě nechali kdybych podepsala něco jako reverz a já to riziko nechci, ale bude to mě nejdonosenější dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
3.12.16 15:24

@alexa37 Určitě vědí co dělají ;) jsi teda silná koukám ja po tomhle rizikovem těhotenství kdy v 6tt krvaceni a 24 tt take zastavovali porod, takze uz 8 měsíců jen ležím a modlim se aby jsme to zvladli do dalsiho miminka jit nechci, memu synovi je 7 bala jsem se velkeho vekoveho rozdílu a i jsem zvědavá jak přijme segru :) ale koukam ze jsou i mnohem vetsi odstupy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20513
3.12.16 15:33
@Bedrunkaa píše:
@weyky :lol: :lol: :lol: je mi jí až někdy líto že jí to furt trápí.

no to mě je ho taky líto, holka mi v břiše taky sice škytala, ale ne tolik :lol: :lol: :lol: Nedá se nic dělat, musíme to vydržet a ty prďolky si aspoň potrénují bránici :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí