Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, prosim o radu. Mam 7mesicniho chlapecka a uz tyden ma zvysene teploty jako 37,3, 37,4, 37,5 pouze dva dny mel 38,4 a to jen jednou za den. Jinak zvysenou ma vetsinou odpoledne a vecer. Volala jsem Dr a rekla ze to neni horecka.. jinak nema jine priznaky, jen teda v noci se budi kazdou hodinu, nekdy i půlhodinu..nekojim, davam UM ale hlady to neni..kdyz mu dam najist, tak nespi, je zivej furt se stavi..je nevrlej..cim to muze byt? Zoubky zadne ještě nema.
A kdyz kouknes do pusy, nevidis, ze by se nejaky zub klubal? Natekle dasne nema? Nas ma teplotu ke kazdemu zubu, nez se vyklube.
@Kriss Tina nevidim nic nebo jsem slepa a nepoznam to… horecky uz nema, furt se to drzi pres tech 37
Moje děti měly permanentně přes 37. Než jsem přišla na to, že je to jejich normální teplota, tak jsem několikrát odložila očkování. U tebe bych to tipla na zuby…
Taky bych tipovala zuby.
První se klubou spodní jedničky.
A než to začne být vidět nějakou dobu to trvá.
U nás to byl vždycky opruz měsíc před začátkem prořezávání a pak samotné prořezávání. A nejhorší vždycky v noci.
Prvni rostou dve jednicky dole, tak se mrkni jestli to tam nevypada na zoubky
muzes koupit calgel a malinko to tam namazat a uvidis jestli se uklidni asi je to z toho.