Státnice - Sociální pedagogika UTB
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Koukam, ze nikdo nenapsal, tak ja napisu ![]()
Mam socialni pedagogiku, ale z UHK. Nevim, jak je to u vas, ale u nas bylo spoustu prostoru pro chyby, aby clovek udelal statnici na to E ![]()
Pokud nelpis na znamkach, nemela bych strach. Jasne, clovek nechce byt pred komisi za blbce a nervozite se asi neda vyhnout, ale mit to za F, to uz musi byt.
Ja jsem mela maly mimino, takze me moc na znamkach neseslo, hlavne mit to hotove ![]()
Jinak me dost nesly a vadily otazky kolem historie a vyvoje cehokoliv. Jinak myslim, ze spousta veci dava tak nejak smysl a navazuje na sebe.
Hodne stesti
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@P.petru moc díky
No už at to mám za sebou… Na známkách opravdu nelpím, za éčko budu ráda. Tak snad to padne, ještě mám nějaký čas, ale většinou to stejně záleží na otázce, ale pokusím se naučit ke každému aspoň něco, ať tam něco vybreptám ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
Ahooooj, příští rok mě to čeká také napsala bys prosím nějaké svoje poznatky. Moc děkuji 😊 😊
- Citovat
- Upravit
Ahoj, studuji sociální pedagogiku kombinovaně na UTB ve Zlíně a teď budu státnicovat. Má prosím někdo nějaké zkušenosti na této škole, popřípadě se stejným oborem, jak státnice a obhajoba probíhají? Jsou to docela stresy, moc si toho za celou dobu studia nepamatuju, takže mi přijde, jak kdybych viděla vše poprvé a nejsem úplně dobrá na obkecávání, pokud to opravdu nemám naučené zpaměti a to bohužel už nestíhám.
Pokud máte nějaké tipy na přípravu a zkušenosti, tak sem s nimi
Předem moc děkuji