Státnice v pracovni neschopnosti

Anonymní
14.1.14 04:39

Statnice v pracovni neschopnosti

Zdravim, nutne potrebuji poradit. Jsem ve 29. tydnu tehotenstvi a jsem v pracovni neschopnosti. Vychazky mam odpoledne, ale cca za 14 dni mam jit ke statnicim na VS a to dopoledne. Nevite, zda je problem vykonavat statnice v pracovni neschopnosti? O dobe vychazek se budu snazit premluvit doktorku, zda by mi ji mohla docasne zmenit… Dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
927
14.1.14 04:53

Ahoj, já takhle dělala státnice, když jsem byla na nemocenské taky těhotná asi měíc před porodem. Normálně jsem řekla doktorovi, že dělám státnice, žádné přehazování vycházek nebylo, jen mmi slíbil, že v případě, že by přišla kontrola, tak mě přikryje a potvrdí, že jsem byla u něj s nějakým problémem. I kdyby to mělo být mimo ordinační hodiny. Držím palce. :palec: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.1.14 04:57

@barbarossa dekuji, trochu me mudr vydesila, rikala, ze kvuli zmenene schopnosti by mohla byt zkouska neplatna… Jinak mi v podstate navrhla stejny postup, tak se s ni jeste o tom trochu pobavim v poradne :-) Kazdopadne dekuji :-)

• Citovat
  • Upravit
927
14.1.14 05:06

Změna neni nutná, udělala bych to tak, jak píšu. Nebo se teda ještě domluv, že Ti napíše vycházky aspoˇn na pár hidin dopoledne, abys pak později mohla říct, žes udělala státnicce sice v době prac. neschopnosti, ale o vycházkách a tudíž by měly platit určitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.1.14 06:05

Nám dávali tuším i podepsat papír, že nejsme v pracovní neschopnosti, právě s tím, že by byla zkouška neplatná, tak se na to raději pořádně poptej. Při nejhorším bys musela na jeden den neschopnost přerušit a v práci si na ten den vzít dovolenou, abys neměla Áčko. G.

• Citovat
  • Upravit
1
20.5.14 09:51

Jak jsi dopadla s poradnou?

Ahoj,
zajímalo by mě, jak jsi dopadla v poradně atd. ohledně tvýho „vlákna“ státnic při pracovní nechopnosti. Mám podobnej problém a chci ušetřit za právníka :-)
Díky, B.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.5.14 17:29

Jela jsem s tim, ze kdyby neco, mam prijit a mudr. mi to omluvi. Nastesti vse ok :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze