Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anik píše:
To je normálně folklor, nadávat na buzeraci ze strany úřadu. Ovšem jen do chvíle, kdy si soused postaví něco bez povolení, nebo trošku jinak, a mně to bude vadit,,,, pak mi ta „buzerace“ a papírování od úřadů bude vyhovovat, naopak, budu po ní volat. žejo. Nad takovýma příspěvkama fakt jen kroutím hlavou. Lidi by si měli uvědomit, že nějaká regulace tady musí být, jinak by to byl už úplnej opičkov.
jsem čekala, kdo něco takového napíše, opět žádné zklamání ![]()
@Anik píše:
To je normálně folklor, nadávat na buzeraci ze strany úřadu. Ovšem jen do chvíle, kdy si soused postaví něco bez povolení, nebo trošku jinak, a mně to bude vadit,,,, pak mi ta „buzerace“ a papírování od úřadů bude vyhovovat, naopak, budu po ní volat. žejo. Nad takovýma příspěvkama fakt jen kroutím hlavou. Lidi by si měli uvědomit, že nějaká regulace tady musí být, jinak by to byl už úplnej opičkov.
Vy jste ten typ, kterému to začne vadit, až bude něco vyřizovat:-) jen jsem se slušně ptala, jestli se s tím dá něco dodělat nebo ne, a jaké jsou zkušenosti jiných. Pokud k tomu mému dotazu nic nemáte, tak prosím nepište. děkuji
@Zireael píše:
Ten plot bude prostě jiný. Vy sice budete míň kopat do země, ale to stavební úřad tolik netankuje. Co třeba rozhledové poměry na té komunikaci, podél které vede? Prostě místo původně povoleného „průhledného“ plotu chcete postavit neprůhledný. Za mě je to dost velká změna a nedivím se úřadu, že chce nové řízení.
není to hlavní komunikace obce, pouze cesta pro příjezd k pár domům
@jkra píše:
neni to marast. vem si, ze by kazdy postavil neco jineho, nez na co ma povoleni.
Jako že bych si na svým něco postavil bez nějaký báby??? Nepředstavitelné!!!
Nebude. Mám to za sebou, a před sebou znovu příští rok,,,stěhování. takže fakt nebude:)
A slušně zeptala? čtu o buzeraci, tak nevim…
@Mari20 píše:
Vy jste ten typ, kterému to začne vadit, až bude něco vyřizovat:-) jen jsem se slušně ptala, jestli se s tím dá něco dodělat nebo ne, a jaké jsou zkušenosti jiných. Pokud k tomu mému dotazu nic nemáte, tak prosím nepište. děkuji
@Anik píše:
Nebude. Mám to za sebou, a před sebou znovu příští rok,,,stěhování. takže fakt nebude:)A slušně zeptala? čtu o buzeraci, tak nevim…
když napíši buzerace, tak na tom nic neslušného nevidím. Jen můj názor, ale to už jsme se dostaly trochu jinde než bylo téma:-)
Na Stavebním úřadě v Liberci mě poradili jak postavit plot vyšší jak 2m bez úřadu a tím bez souhlasu sousedů. Část nového plotu je zděná, do 1m, a část je z planěk, pletiva atd. do 2m. Celkem se jedná o plot do 3m. Důležité je tvrdit, že zděná část je „opěrná zeď“ a teprve nad ní je plot.