Stavebnice na bunkr

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
25100
26.11.21 17:45

Stavebnice na bunkr

Prosím prosím, máte někdo typ na kvalitní stavebnici tohoto typu?
Děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11091
26.11.21 18:55

Ahoj, taky jsem na to letos koukala, ale přijde mi všechno stejný, a v recenzi jsem našla, že tyčka je 30 cm a je to dost nebytelný.
Edit: jinak se nám celkem jako bunkr osvědčil plážový stan z Lidlu, takový ten rozhazovací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13731
27.11.21 00:04

Taky jsem na to koukala, že je to super nápad, kdyby to někdo vyrobil pořádně, představovala bych si nějaké pěnové kouličky a dřevěné tyčky na zapichování. Tyhle všechny mají nějaké plastové tyčky, které se podle mně rychle zlámou. Mmch je toho spousta na Aliexpressu, stojí to snad do 10 dolarů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25100
27.11.21 08:50

@AnastazieB našla jsem něco podobného v Lidlu za 2000. Už jsem i přemýšlela jak vyrobit třeba že dřeva, ale není moc času. Škoda, že nikdo nezná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
27.11.21 10:18

Kluci ji letos dostanou od Ježíška, tak jsem zvědavá. Snad mi přestanou brát z kuchyně židle.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3399
27.11.21 10:24

Já už ji málem koupila, ale pak jsem četla celou řadu recenzí, že to je šunt. Tyčky prý malé, nepevné, spíš trochou větší brčka a vůbec to neodpovídá těm obrázkům. Takže jsem z toho vycouvala a i nadále se u nás bude stavět z křesel a židlí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11091
27.11.21 12:54
@Tamtama píše:
Kluci ji letos dostanou od Ježíška, tak jsem zvědavá. Snad mi přestanou brát z kuchyně židle.. :lol:

Tak dej pak recenzi! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16079
27.11.21 13:02

@Aries6 Měly to bráchovy děti, a je to děsně mrňavý, úplně naprd. O něco lepší jsou kartonové Cihličky pro dětičky, s těmi si vyhrajou děti ještě teď, ale mají velké pokoje (u nás by se to nikam nevešlo).
My máme malý byt a tak byl nejjednodušší bunkr odsunout židle a hodit přes jídelní stůl velké povlečení až na zem. Dětem se na tom nejvíc líbilo, když k nim do bunkru přišel třeba s baterkou a knížkou dospělý, a to ti tyhle stavebnice vůbec neumožní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.11.21 13:07

My ji mame - ConnectNBuild - a je super, recenze jsem cetla az ex post a nam se nezlomila jeste ani jedna tycka, a to s tim deti delaji divy. Delka tycek je 37 cm a bunkry jsou fakt prostorne a drzi vyborne :think:. Samozrejme lezt se p tom neda. Anonymne kvuli fotce.

• Citovat
  • Upravit
11091
27.11.21 13:19
@Anonymní píše:
My ji mame - ConnectNBuild - a je super, recenze jsem cetla az ex post a nam se nezlomila jeste ani jedna tycka, a to s tim deti delaji divy. Delka tycek je 37 cm a bunkry jsou fakt prostorne a drzi vyborne :think:. Samozrejme lezt se p tom neda. Anonymne kvuli fotce.

To vypadá dobře. Ale asi máte tedy nějakou kvalitnější verzi, protože i na Mallu mají tyčky jen asi 31 cm. Nemohla bys prosím poslat odkaz, kde jsi to koupila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25100
27.11.21 14:11
@Anonymní píše:
My ji mame - ConnectNBuild - a je super, recenze jsem cetla az ex post a nam se nezlomila jeste ani jedna tycka, a to s tim deti delaji divy. Delka tycek je 37 cm a bunkry jsou fakt prostorne a drzi vyborne :think:. Samozrejme lezt se p tom neda. Anonymne kvuli fotce.

Díky. To si nebylo za 500, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3399
27.11.21 15:00
@jita22 píše:
To vypadá dobře. Ale asi máte tedy nějakou kvalitnější verzi, protože i na Mallu mají tyčky jen asi 31 cm. Nemohla bys prosím poslat odkaz, kde jsi to koupila?

Taky se přidávám s prosbou. Já teď koukala na Mallu na tyto a píšou, že tyčky mají 37 cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.11.21 16:06

Mam z Netscroll a jedna sada stala neco pres 800 Kc. Ja kupovala 2 a to bylo levnejsi - asi za 700/ks. Takze to bude dost pravdepodobne ten odkaz vyse @Dadda8 .

• Citovat
  • Upravit
11091
27.11.21 17:00
@Dadda8 píše:
Taky se přidávám s prosbou. Já teď koukala na Mallu na tyto a píšou, že tyčky mají 37 cm.

Aha, to vypadá líp teda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11091
27.11.21 17:01

Můžu se zeptat, do kolika let si tak myslíte, že si s tím děti vyhrajou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí