Štědrý den 2018
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Bio ja budu mít první štědrý den a partnerem a vidím to na pohádky,cukrovicko,zelnou…a večer co navštívit nějaký trh a nebo půlnoční?Svarak,tak to bude večer u nás v pce. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak v Praze máte širokou škálu coby
budou tam vánoční koncerty, divadelní představení, akce na Staromáku, nebo zajděte do wellness, nebo večeře při svíčkách apod
Já osobně bych šla do divadla
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@anluy Jste sice z Prahy a přítel pracuje do 16hod, ale co si zarezervovat v hotelu v horách den na přespání, dáte si tam večeři, projdete se po nějakém podhorskem městě, kde vše svítí
malý stromeček si můžete vzit sebou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My taky nebudeme mít 24. děti tudíž štědrý den bude 23. a 24. už pak bereme jako normální den. Dojí se řízky, ryba a salát a já se budu válet případně něco tvořit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak je otázka, jeslti se bude chtít partnerovi někde zase jít, když přijde ve 16 h z práce
Pokud už s tím souhlasil, tak bych asi možná šla někde na welnesss, nějaký romantický pobyt.. kde porstě oslavíte i Vánoce, svíčky, luxusni pokoj, dát si vanu společnou, víno, dívat se na pohádky. V praze se to dá, pak třeba zajít stromeček trhy atd…
Tak každý je jiný, ale zase je jiné s dětmi a bez dětí.. S dětmi to vidím rodinná pohoda, ale když už teda je ten den bez dětí, tak proč si ho neudělat nějak romanticky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsem zastáncem aby na štědrý večer byla rodina doma,ale je přece plno možností kam jít na večeři plno restaurací nabízí štědrovečerní večeře.Stačí si najít na internetu.
http://www.restaurant-guide.cz/…-vanoce.html
https://g.cz/…tecni-jidlo/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.