Štědrý den 2018

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
24992
30.10.18 08:38

Co treba napsat odkud jsi? Kdyz chces takovou radu ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101
30.10.18 08:47

@debra.morgan no jo pravda, pardom, jsem z Prahy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3836
30.10.18 08:52

Bio ja budu mít první štědrý den a partnerem a vidím to na pohádky,cukrovicko,zelnou…a večer co navštívit nějaký trh a nebo půlnoční?Svarak,tak to bude večer u nás v pce. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
30.10.18 09:01

Tak v Praze máte širokou škálu coby :) budou tam vánoční koncerty, divadelní představení, akce na Staromáku, nebo zajděte do wellness, nebo večeře při svíčkách apod :) Já osobně bych šla do divadla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
30.10.18 09:22

@anluy Jste sice z Prahy a přítel pracuje do 16hod, ale co si zarezervovat v hotelu v horách den na přespání, dáte si tam večeři, projdete se po nějakém podhorskem městě, kde vše svítí :) malý stromeček si můžete vzit sebou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
30.10.18 09:26

My taky nebudeme mít 24. děti tudíž štědrý den bude 23. a 24. už pak bereme jako normální den. Dojí se řízky, ryba a salát a já se budu válet případně něco tvořit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
30.10.18 09:35

Tak je otázka, jeslti se bude chtít partnerovi někde zase jít, když přijde ve 16 h z práce :nevim: Pokud už s tím souhlasil, tak bych asi možná šla někde na welnesss, nějaký romantický pobyt.. kde porstě oslavíte i Vánoce, svíčky, luxusni pokoj, dát si vanu společnou, víno, dívat se na pohádky. V praze se to dá, pak třeba zajít stromeček trhy atd…
Tak každý je jiný, ale zase je jiné s dětmi a bez dětí.. S dětmi to vidím rodinná pohoda, ale když už teda je ten den bez dětí, tak proč si ho neudělat nějak romanticky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1117
30.10.18 09:48

Jsem zastáncem aby na štědrý večer byla rodina doma,ale je přece plno možností kam jít na večeři plno restaurací nabízí štědrovečerní večeře.Stačí si najít na internetu.
http://www.restaurant-guide.cz/…-vanoce.html
 https://g.cz/…tecni-jidlo/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.