Štědrý večer s kojencem

Anonymní
18.10.15 13:59

Štědrý večer s kojencem

Ahoj, řízením osudu budeme na Vánoce jen my dva, já a mé bejby - roční. Je tu někdo s podobným „uspořádáním“? Uvažuju o tom, jak moc vánoce řešit. Stromeček určitě kvůli malému, ale on si stejně sní svou rybku s kaší, tak smažit se s kaprem a dělat se se salátem kvůli sobě nebudu, cukroví stejně tak. Pod strom mu dám šustivé balíčky s hračkama a jinak se to asi od všedního dne moc lišit nebude, vezmu ho do kostela odpoledne podívat se na světýlka, na jesličky. Jak to máte vy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3886
18.10.15 14:18

Proč nejdete třeba k babičce nebo dědovi? Mě by to přišlo strašně smutné :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17109
18.10.15 14:19

Já to budu mít sice jinak, ale zkus se zapojit do Vánočního kolotoče, ať na tebe pod stromečkem taky něco čeká ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
18.10.15 14:24

My možná též budem sami, ovšem já udělám vše, jak jindy :think: prostě klasický štědrý den obohacený o procházku s piškotem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
18.10.15 14:43

Mně by to přišlo smutné. Určitě bych udělala večer a vše okolo, tak jako by se toho účastnilo víc lidí. Nedokázala bych o to dítě ochudit. A ideálně bych teda jela k nějaké babičce.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.10.15 14:50

@elinka90 no, máme jen jednu babičku, a ta nás nezve :roll:

• Citovat
  • Upravit
5010
18.10.15 14:51

Taky bych zkusila jet k babičce :think: Loni jsem to tak měla, letos uvidíme. U nás zase manžel na nějaké svátky moc není, stejně si zaleze někam k počítači nebo do dílny k motorkám a nám se věnovat nebude. Doma loni byl stromeček ozdobený, ale na štědrý den a svátky jsme s malou objely mojí rodinu.
Pokud budu letos s malou doma, tak asi bude stromeček, dárky před večeří, nějaká ryba, ale den to bude jako každý jiný. Cukroví jako takové péct nebudu, spíš jen nějaké sušenky. Ale doufám, že zas bude možnost někam „prchnout“ a doma nebýt. Loni jsem si takovou samotku užila na Silvestra a moc mě to nenadchlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.10.15 14:51

@martina.se procházka s piškotem, hehe, díky :kytka: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.10.15 14:53

@lucenka no, dítěti bude necelý rok, takže toho ještě moc nepobere a strom a dárky mu připravím, to zas jo, spíš takové ty věci, co bych dělala jen kvůli sobě, se mi moc nechce…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.10.15 14:54

@Suzuveverka jo, tak nějak to udělám, teda ne s tou babičkou :)

• Citovat
  • Upravit
5010
18.10.15 15:05
@Anonymní píše:
@Suzuveverka jo, tak nějak to udělám, teda ne s tou babičkou :)

No já taky nevím, jak s babičkou, máme taky jen jednu. Loni mě sice přemluvila, ať tam přijedem, ale u mamky je hrozně málo místa, byli jsme tam jak sardinky. Pro malou to byla zábava, ale natěsnat prarodiče, mamku, bráchu, na jednu noc i bráchovu přítelkyni, a nás do toho malého prostoru bylo pro dospěláky trochu vyčerpávající :mrgreen:
Mám teda ještě možnost jet k tátovi, tam je místa dost a on taky asi bude sám doma, ale taky to není zrovna slavící typ, takže bych si moc nepomohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.10.15 15:06
@Suzuveverka píše:
No já taky nevím, jak s babičkou, máme taky jen jednu. Loni mě sice přemluvila, ať tam přijedem, ale u mamky je hrozně málo místa, byli jsme tam jak sardinky. Pro malou to byla zábava, ale natěsnat prarodiče, mamku, bráchu, na jednu noc i bráchovu přítelkyni, a nás do toho malého prostoru bylo pro dospěláky trochu vyčerpávající :mrgreen:
Mám teda ještě možnost jet k tátovi, tam je místa dost a on taky asi bude sám doma, ale taky to není zrovna slavící typ, takže bych si moc nepomohla.

on stejně půjde mrňous v 7 spát, já mrknu na nějaký seriál a taky vytuhnu

• Citovat
  • Upravit
lucenka
18.10.15 15:06
@Anonymní píše:
@lucenka no, dítěti bude necelý rok, takže toho ještě moc nepobere a strom a dárky mu připravím, to zas jo, spíš takové ty věci, co bych dělala jen kvůli sobě, se mi moc nechce…

Kluk teda v roce už tu atmosferu vnímal. Ale pro mě nejsou vánoce o stromecku, dárcích ale o celkové atmosféře, vůni, tradicích.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.10.15 15:10
@lucenka píše:
Kluk teda v roce už tu atmosferu vnímal. Ale pro mě nejsou vánoce o stromecku, dárcích ale o celkové atmosféře, vůni, tradicích.

no to pro mě taky, přemýšlím nad tou praktickou aplikací v této pro mě úplně nové situaci…, prostě jak to pojmout konkrétně

• Citovat
  • Upravit
5010
18.10.15 15:11
@Anonymní píše:
on stejně půjde mrňous v 7 spát, já mrknu na nějaký seriál a taky vytuhnu

Tak jsem to měla na toho Silvestra. Manžel se na nás vyprdnul a odjel za kamarádama slavit. Malá navečer vytuhla, tak jsem trochu mákla doma a zalezla taky. Pokud budem na vánoce doma, udělám to stejně. Žádné extra slavení, normální den, jen mi tu k tomu bude překážet stromeček a krabice od dárků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný