Stěhování do Olomouce - kde trávit čas?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Stěhování do Olomouce - kde trávit čas?
Dobrý den. Přestěhovali jsme se z Ostravy do Olomouce, nikoho tu neznám a ani to město 🙁 Synovi jsou skoro tři roky a já bych hodně potřebovala nějaké tipy kam s ním zajít, co navštívit, nějaké aktivity, herny, výlety, aby mi z toho nešiblo 😄 Dojet autem není problém. Moc děkuji!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dedrichov Tak zrovna zoo je jedna z věcí, která je poměrně zřejmá. Ptám se na věci a místa, která člověka co dané město vůbec nezná prostě jen tak nenapadnou..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Šantovka - je tam i herna, herní centrum Krokodýlek, krásný park, aquapark atd, podle všeho máš internet, tak zapoj vyhledávač nebo se přidej do nějaké olomoucké skupiny na Facebooku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Simtal píše: Více
Dobrý den, to jste udělali moc dobře. Olomouc je nejlepší město ever (a neříkám to proto, že jsem se tu narodila
Seznam by byl dlouhý. Letní kino, rozarium, krásné parky, letní akce, vánoční trhy (ale tam radši bez dětí, nestojí to za to - hlava na hlavě), lovecká chata, hravá zahrada v Chomutově, hospůdka Padlo v Horce, Poděbrady… a spousta galerií a divadel, kdyby byl zájem. Už zde nějaký čas bydlíte, tak už jste určitě na spoustu míst přišli sami ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Alitelu Děkuji!!! ![]()
Ano, už tu jsme asi dva měsíce a musím říct, že třeba parky absolutně nechápu jak jsou nádherné.. Něco už jsme objevili ale moc děkuji za inspiraci k dalšímu průzkumu!!! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To mám radost, že jste spokojení. Hlavně tu bývá spousta akcí. Hlavně letní akce v centru, byli jsme na baletu, opeře, Noc na Karlštejně, vše pro veřejnost. Vinne slavnosti, tvaruzkovy festival… kámoška Kristýna Šmirjakova teď na fb shání kámošku na chození s dětmi ven, ale má půlroční mimi. Ať se vám tu líbí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ještě jsem si všimla, že zde na emiminu je záložka VÝLETY a je tam i olomoucký region, tam je spousta super tipů. Někdy jsme ani my nebyli. Třeba ve městě je Snoezelen, to je pecka pro malé děti. Ale je to dost drahé. A znova zdůrazňuji tu Hravou zahradu v Chomoutově. To zde na emiminu ještě není, protože to teprve nedávno otevřeli. Je to nové. Vím o tom od kámošek. Prý naprostá bomba, jsou tam keře rybizu, malin volně pro konzumaci, možnost opect špekáčky, samozřejmě atrakce pro děti, vše takové domácí. A občerstvení. Teď na léto ideální. A na Lovecke chatě mají koně a ovečky.
Psala jsem vam SZ
Pěkný den
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.