Stěhování do Olomouce - kde trávit čas?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
175
2.5.25 21:58

Stěhování do Olomouce - kde trávit čas?

Dobrý den. Přestěhovali jsme se z Ostravy do Olomouce, nikoho tu neznám a ani to město 🙁 Synovi jsou skoro tři roky a já bych hodně potřebovala nějaké tipy kam s ním zajít, co navštívit, nějaké aktivity, herny, výlety, aby mi z toho nešiblo 😄 Dojet autem není problém. Moc děkuji!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7354
2.5.25 22:07

Tak třeba zoo, že

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15459
2.5.25 22:24
@dedrichov píše: Více

Hm, super tip :mrgreen:

Za dvě hodiny nemají co dělat. Co tam máš dál? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
2.5.25 22:24

@dedrichov Tak zrovna zoo je jedna z věcí, která je poměrně zřejmá. Ptám se na věci a místa, která člověka co dané město vůbec nezná prostě jen tak nenapadnou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
2.5.25 22:25

@Šmoulice No přesně, že? 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3166
3.5.25 14:05

Šantovka - je tam i herna, herní centrum Krokodýlek, krásný park, aquapark atd, podle všeho máš internet, tak zapoj vyhledávač nebo se přidej do nějaké olomoucké skupiny na Facebooku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
3.5.25 20:47
@Zwetta píše: Více

no, takhle přesně jsem to myslela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
19.6.25 18:38
@Simtal píše: Více

Dobrý den, to jste udělali moc dobře. Olomouc je nejlepší město ever (a neříkám to proto, že jsem se tu narodila ;) Seznam by byl dlouhý. Letní kino, rozarium, krásné parky, letní akce, vánoční trhy (ale tam radši bez dětí, nestojí to za to - hlava na hlavě), lovecká chata, hravá zahrada v Chomutově, hospůdka Padlo v Horce, Poděbrady… a spousta galerií a divadel, kdyby byl zájem. Už zde nějaký čas bydlíte, tak už jste určitě na spoustu míst přišli sami :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
19.6.25 18:43

@Alitelu Děkuji!!! :)
Ano, už tu jsme asi dva měsíce a musím říct, že třeba parky absolutně nechápu jak jsou nádherné.. Něco už jsme objevili ale moc děkuji za inspiraci k dalšímu průzkumu!!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76200
19.6.25 18:43
@Alitelu píše: Více

jo, tříleťáci milují galerie a divadla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
19.6.25 18:54

To mám radost, že jste spokojení. Hlavně tu bývá spousta akcí. Hlavně letní akce v centru, byli jsme na baletu, opeře, Noc na Karlštejně, vše pro veřejnost. Vinne slavnosti, tvaruzkovy festival… kámoška Kristýna Šmirjakova teď na fb shání kámošku na chození s dětmi ven, ale má půlroční mimi. Ať se vám tu líbí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
19.6.25 18:56

@Alitelu Moc Vám děkuji za milou odpověď! :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
20.6.25 07:48

Ještě jsem si všimla, že zde na emiminu je záložka VÝLETY a je tam i olomoucký region, tam je spousta super tipů. Někdy jsme ani my nebyli. Třeba ve městě je Snoezelen, to je pecka pro malé děti. Ale je to dost drahé. A znova zdůrazňuji tu Hravou zahradu v Chomoutově. To zde na emiminu ještě není, protože to teprve nedávno otevřeli. Je to nové. Vím o tom od kámošek. Prý naprostá bomba, jsou tam keře rybizu, malin volně pro konzumaci, možnost opect špekáčky, samozřejmě atrakce pro děti, vše takové domácí. A občerstvení. Teď na léto ideální. A na Lovecke chatě mají koně a ovečky.
Psala jsem vam SZ ;-) Pěkný den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.