Stěhování za námi

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
186
3.5.12 14:14

Stěhování za námi

Tak a jsme přestěhovaní. Musím se prostě s Vámi podělit o své zážitky-otřesné zážitky :evil:
V sobotu jsme stěhovali větší nábytek, v neděli jsme usazovali novou kuch.linku, s kterou nám pomáhal jeden známý. Domluvili jsme se na rozdílu vrchních skříněk a pracovní desky asi na 50cm, museli jsme se přítelem pro šroubky a když jsme se vrátili, linka totálně šejdrem, na jedné straně rozdíl 41cm a na druhé 44cm… okamžitě jsem zčervenala a cítila jak to ve mě vře..takže linka už je sice v poho opravená, za to ta zeď je samá díra :( V pondělí jsme pokračovali ve stěhování zbytků věcí, ale zbyli jsme už na to jen já a polovička.. jeli jsme od rána do pozdního večera kromě přestávky na oběd..no umíte si nás představit-přítel programátor absolutně není zvyklý a já 4 týdny před porodem :roll: což o to-zvládli jsme to! :potlesk: Vzhledem ale k tomu, že stále na novém bytě probíhá rekonstrukce koupelny a wc, jsem se nemohla ani osprchovat, takže kýbel s vodou, houba a balkon to jistil :pocitac: Koupelna s wc bude komplet hotová kdo ví kdy, nemáme složený nábytek, tašky máme pohozené ve dvou místnostech, takže se tady nedá absolutně hnout, nemáme ani udělané podlahy :,( Už mě to začíná trápit.. Když se sere, tak pořádně.. začaly mi po stěhování otřesně natékat nohy, za týden jsem zhubla půl kila a spíme jen na roštu a matraci..jediná hotová místnost je kuchyn :roll: Jen doufám, že nezačneme rodit dřív, to by mě asi trefilo, není v bytě nic uděláno, nemám vypráno, momentálně absolutně nepřipravená..a všechno se to táhne jako snopel :zed:

Chtěla bych usnout a probudit se do hotového a čistého bytečku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4989
3.5.12 14:19

**ber to z te pozitivni stranky. je to sice namahave, ale stoji to za to :palec: dej si nohy nahoru, prace neutece :pankac:

Příspěvek upraven 03.05.12 v 14:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
3.5.12 14:19

jak já ti rozumím rekonstrukci a stěhování jsem zažívala loni od července do konce září a to jsem nebyla těhotná. Nejhorší byl srpen, kdy se dělala stále ještě rekonstrukce, zedníka jsme museli vyhodit, protože chlastal, sehnali jsme jinýho a ten si v půlce práce zablokoval záda, pak tu chudák makal nemocný, tak jsem ho opečovávala, a do toho všeho v předchozím bydlišti probíhala výměna oken a zateplení, takže taky blázinec…neboj jednoho dne si opravdu sedneš do hotový, uklizenýho bytu a budeš se kochat.
Nás ještě čeká dodělat předsíň a kuchyň, ale to už jsou jen drobnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andyn82
3.5.12 14:27

Jo to znám :roll: . Já půlku těhotenství a ještě do synkova 1,5 měsíce spala na nafukovací matraci. To bylo strašný vstávat z toho 10× za noc na záchod.Ale teď, co už máme postel a matrace každou za 10 tisíc si říkáme, že ty nafukovačky jsou vlastně docela pohodlný :lol: .Ještě nás čeká pokojíček a pracovna a bude hotovo.
Je to opruz, ale jednou to bude hotový a krásný, neboj, to vydržíš :mavam: .

• Citovat
  • Upravit
199
3.5.12 14:30

tak to ti teda fakt nezavidim…my se stehovali dva tydny zpatky ve 26tt a nervy jsem mela taky skvely…den pred stehovanim nam odrekli dodavku, nabourali…nastesti jsme sehnali jinou, tak jsem si rikala fajn, super…a v den stehovani rano mi volal znamy, co mel priteli pomoct se stehovanim a snasenim veci, ze je po akci a ze mu neni dobre…tak to uz jsem si predstavovala, jak s pritelem budu tahat tu silene tezkou sedacku co mame a vse ostatni…tak jsem vzala telefon a obvolavala vsechny znamy…nakonec se mi podarilo sehnat kamose, tak stehovani nakonec probehlo bez vetsich problemu…ale pak…tento tyden jsme si meli jet pro uz zaplacene skrine atd, jenze…ten clovek, od ktereho jsme si to kupovali neni nikde k zastizeni…takze prachy jsou v trapu a ja uz silim z toho, ze obleceni mam porad ruzne po krabicich a pytlich, nic proste nemuzu v tom „bordelu“ najit…vse preskakuju, si tam pripadam jak na prekazkove draze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
3.5.12 14:33

Přesně tak, taky nemužu nic najít.. někde něco uvidím, pak se ta taška hodí jinak, protože překáží a zase to hledám jak blbá :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30300
3.5.12 14:54

Vůbec nezávidím a vím co právě prožíváš. My jsme se stěhovali loni 26.12. a 2.2. sem rodila. Naštěstí nám pomohli moji a manželovi rodiče, sami bysme to nedali. Ale i jen to balení do krabic mi dalo zabrat, vybaleno dodnes není. Ale teď po tom co máme mimčo a musíme tu ještě některé věci dodělávat tak zjišťuju, že stěhování před porodem bylo rozumné, po porodu by bylo hůř. A už se těším na to, až budu moc říct je hotovo, to si ale ještě počkáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný