Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Asi mě z toho trefi. Rozsvitim na záchodě a něco běží po rohožce. Rozmačkla jsem ji toaleťákem a nad mísou se kouknu dovnitř a byla to štěnice. Je možnost, že zrovna přišla přes stoupačky? Záchod máme několik metrů od ložnice a pokoje na to aby se zašla projít na záchod. A otazla co teď dělat? ![]()
Informovat správce domu a trvat na kompletní desinsekci celého domu,
Jsi si jista, ze to byla stenice? ty se obvykle nenachazeji v koupelnach
@Parenicka píše:
Jsi si jista, ze to byla stenice? ty se obvykle nenachazeji v koupelnach
Stoupačky. Kudy by asi lezly z bytu do bytu?
@Parenicka jsem na 100% pracuji na hmotne nouzi, takze to mame nastudovane jak vypadaji
Vím že říkáš na 100%, ale stejnak bych to tipla na rybenku.
Prohlédla bych matrace a různé obložení, kde mohou být nalezle stenice.
Mám pro tebe dvě slova. Soucit a sirky
Jestli byla na wc, tak přilezla nejspíš od sousedů a asi jich mají už hodně. Desinsekce celého domu bude potřeba. Řeš to přes společenství a hlavně hned, než toho k vám naleze víc.
@Glumka píše:Šel bych se podívat do tašky, kterou nosíš do práce, zda tam není víc dárečků
@Parenicka jsem na 100% pracuji na hmotne nouzi, takze to mame nastudovane jak vypadaji
@Polední bouře tipujes blbe. Rybenka a stenice jsou diametralne odlisne
@rmot píše: Šel bych se podívat do tašky, kterou nosíš do práce, zda tam není víc dárečků
Stejně ji čeká všechno vyprat a vyčistit. Ale myslím, že kdyby si je donesla ona, neměla by je na wc, ale v ložnici. Jdou za člověkem.
@Anonymní píše:
Mám pro tebe dvě slova. Soucit a sirkyJestli byla na wc, tak přilezla nejspíš od sousedů a asi jich mají už hodně. Desinsekce celého domu bude potřeba. Řeš to přes společenství a hlavně hned, než toho k vám naleze víc.
To mi je to divne. Pod nama je prazdny byt a vsude nad nama jsou sporadani starousedlici. Jo pred 3 tydnama kontrolovali sousedku na patre, nic se nenaslo a s nama nema spolecne stoupacky
@Anonymní píše:
Stejně ji čeká všechno vyprat a vyčistit. Ale myslím, že kdyby si je donesla ona, neměla by je na wc, ale v ložnici. Jdou za člověkem.
Presne. + ja na setreni nikde nesedam nic neodkladam a niceho se nedotykam. A jak vylezu ven tak poskakuju a lezu pres travu abych si ocistila boty ![]()
@Glumka píše:Že se nic nenašlo nic neznamená. My si je přivezli z dovolené, měli už po postřiku a byla i kontrola a také se nic nenašlo. Takže nás ubytovali a odsud jsme si je přivezli ve věcech. Chuťovka. Aby byly vidět, musí jich být už opravdu hodně.
To mi je to divne. Pod nama je prazdny byt a vsude nad nama jsou sporadani starousedlici. Jo pred 3 tydnama kontrolovali sousedku na patre, nic se nenaslo a s nama nema spolecne stoupacky