Štěnice na záchodě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
414
20.8.23 10:01

Štěnice na záchodě

Asi mě z toho trefi. Rozsvitim na záchodě a něco běží po rohožce. Rozmačkla jsem ji toaleťákem a nad mísou se kouknu dovnitř a byla to štěnice. Je možnost, že zrovna přišla přes stoupačky?  Záchod máme několik metrů od ložnice a pokoje na to aby se zašla projít na záchod. A otazla co teď dělat? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Janli
20.8.23 10:03

Informovat správce domu a trvat na kompletní desinsekci celého domu,

• Citovat
  • Upravit
Parenicka
20.8.23 10:06

Jsi si jista, ze to byla stenice? ty se obvykle nenachazeji v koupelnach

• Citovat
  • Upravit
41757
20.8.23 10:14
@Parenicka píše:
Jsi si jista, ze to byla stenice? ty se obvykle nenachazeji v koupelnach

Stoupačky. Kudy by asi lezly z bytu do bytu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
20.8.23 11:19

@Parenicka jsem na 100% pracuji na hmotne nouzi, takze to mame nastudovane jak vypadaji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
20.8.23 15:13

Tak deratizace celého baráku. Od někoho přilezla.  :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5629
20.8.23 15:16

Vím že říkáš na 100%, ale stejnak bych to tipla na rybenku.

Prohlédla bych matrace a různé obložení, kde mohou být nalezle stenice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
20.8.23 15:55

Takové potvůrky miluju :mrgreen: že se za ně nestydíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.8.23 21:58

Mám pro tebe dvě slova. Soucit a sirky :( Jestli byla na wc, tak přilezla nejspíš od sousedů a asi jich mají už hodně. Desinsekce celého domu bude potřeba. Řeš to přes společenství a hlavně hned, než toho k vám naleze víc.

• Citovat
  • Upravit
7861
20.8.23 22:04
@Glumka píše:
@Parenicka jsem na 100% pracuji na hmotne nouzi, takze to mame nastudovane jak vypadaji
Šel bych se podívat do tašky, kterou nosíš do práce, zda tam není víc dárečků :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
20.8.23 22:08

@Polední bouře tipujes blbe. Rybenka a stenice jsou diametralne odlisne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.8.23 22:09
@rmot píše: Šel bych se podívat do tašky, kterou nosíš do práce, zda tam není víc dárečků :)

Stejně ji čeká všechno vyprat a vyčistit. Ale myslím, že kdyby si je donesla ona, neměla by je na wc, ale v ložnici. Jdou za člověkem.

• Citovat
  • Upravit
414
20.8.23 22:10
@Anonymní píše:
Mám pro tebe dvě slova. Soucit a sirky :( Jestli byla na wc, tak přilezla nejspíš od sousedů a asi jich mají už hodně. Desinsekce celého domu bude potřeba. Řeš to přes společenství a hlavně hned, než toho k vám naleze víc.

To mi je to divne. Pod nama je prazdny byt a vsude nad nama jsou sporadani starousedlici. Jo pred 3 tydnama kontrolovali sousedku na patre, nic se nenaslo a s nama nema spolecne stoupacky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
20.8.23 22:12
@Anonymní píše:
Stejně ji čeká všechno vyprat a vyčistit. Ale myslím, že kdyby si je donesla ona, neměla by je na wc, ale v ložnici. Jdou za člověkem.

Presne. + ja na setreni nikde nesedam nic neodkladam a niceho se nedotykam. A jak vylezu ven tak poskakuju a lezu pres travu abych si ocistila boty :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.8.23 22:14
@Glumka píše:
To mi je to divne. Pod nama je prazdny byt a vsude nad nama jsou sporadani starousedlici. Jo pred 3 tydnama kontrolovali sousedku na patre, nic se nenaslo a s nama nema spolecne stoupacky
Že se nic nenašlo nic neznamená. My si je přivezli z dovolené, měli už po postřiku a byla i kontrola a také se nic nenašlo. Takže nás ubytovali a odsud jsme si je přivezli ve věcech. Chuťovka. Aby byly vidět, musí jich být už opravdu hodně.
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný