Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj Gabinko,
dekuji
Tentokrat by to slo i normalne, ale zase se prozmenu k tomu musely priplest jine okolnosti, takze me cisar opet neminul
, ale tentokrat to bylo v poklidu
Jsi hodna, ze jsi si vzpomnela!
Hlavne, ze jsou deti zdrave a rostou nam do krasy ![]()
Koukam na tve metriky a opravdu ten cas tak leti, jeste nedavno jsem sledovala tvuj porod na BC… ![]()
Jinak k te sterilizaci, taky nechapu, proc s tim delaji takove drahoty, mam proste nekdy pocit, ze zaostavame 100 let za opicemi
![]()
Tak se mej moc hezky!
¨no onehdá se to vedle probíralo. V podstatě se s tim drahoty nedělaj. Jen nikdo se neobtěžuje změnit ten zákon, který je z doby raz dva…:)
Máš někde fotečky? Jsem ráda, že jsi i přes toho císaře teď byla spokojená:)
Mam, ale nase galerka je uzamcena, poslu ti behem dne nejake foto na mail ![]()
Hezký víkend! Já se chystám ne pečení cukroví
asistovat bude i synacek, toz tak to bude zajimave ![]()
Slysil píše:
Mam, ale nase galerka je uzamcena, poslu ti behem dne nejake foto na mailHezký víkend! Já se chystám ne pečení cukroví
asistovat bude i synacek, toz tak to bude zajimave
kuju:)
(mmch asi začnem praktikovat spolehlivou antiko - manžel si dal česnekovej bůček, takže to už ode mě nic nedostane:D )
Strilizace přerušením vejcovodů
Ahoj, oživuji diskuzi. Myslela jsem, že tato varianta téměř 100% antikoncepce je bez vedlejších účinků. Doslechla jsem se, že u někoho vedlejší účinky ale má. Jak je to u vás, které jste ji podstoupily? Chválíte si ji-anebo na ni nadáváte?
Moc předem díky ![]()
@farska píše:
Strilizace přerušením vejcovodů
Ahoj, oživuji diskuzi. Myslela jsem, že tato varianta téměř 100% antikoncepce je bez vedlejších účinků. Doslechla jsem se, že u někoho vedlejší účinky ale má. Jak je to u vás, které jste ji podstoupily? Chválíte si ji-anebo na ni nadáváte?
Moc předem díky
Ahoj, já mám sterilku po 4 dětech- ( 1× dvojčata císařem). Děti odrostly, holky jsou pryč a teď chceme podstoupit IVF. Antikoncepce mi nedělala dobře..proto sterilka. Jinak žádné vedlejší účinky nepociťuji.
Mam ji po trech detech tri mesice a zatim v pohode, akorat ten divny pocit, ze uz nemuzu…(normalne)
@Bessi A to IVF Ti bude hradit pojistovna-anebo uz uhradu nechavaji na Tobe??
![]()
Dobrý den, můj gznekolog mi ze zdravotních důvodů doporučuje sterilizaci, nemám s tím problém jen se mi nelíbí že bych měla jít teď a tři týdny na to jedu na dovolenou k moři, jak je to z hojením a krvácením po sterilizaci?
Ahoj, chci jit po 4.diteti na strilizaci, ale mam s toho divny pocit..mam strach:(
nemate s tim nikdo zkusenosti prosím? antikoncepce mi nedela dobře, a další dite uz nechci:)))
plati to pojistovna? a muzou mi udelat sterilizaci hned po porodu?
a mato vedlejší učinky?
a je to 100% nevratný? nikde jsem četla že žencka přes to otěhotněla…
dekuji za odpověď, s pozdravem, Ewa:)
Ahoj tak mám po sterilce už 2 roky jsem moc spokojená, dokonce i MS je pravidelná, ovulace taky, vše šlape jak hodinky. Hodně jsem i ušetřila na antikoncepci.
Zakladatelka
@Slysil píše:
Ahojky,tak to me byla sterilizace nabidnuta pred planovanym 2. cisarem, nabizeli mi ji asi 4 krat, ja nakonec odmitla, je mi teprve 25 a i kdyz treti dite uz neplanujem, tak treba za 10 let tomu bude jinak i presto, ze je tehotenstvi po 2 cisarich jiz rizikove, tak bych do toho sla a taky souhlasim s nazorem, ze v pripade zmeny partnera (teda ja mam v planu s manzelem zustat), ale clovek nikdy nevi, pak chtit zalozit rodinu a nemoct?? Nevim, pro me je to docela nezvratna situace, kterou jiz nelze vzit zpet, samozrejme je uplne neco jineho, kdyz clovek musi ze zdravotnich duvodu, atd. Takze se divim, ze s tim delaji caviky a me to pomalu jeste rozmlouvali na sale
Ahoj koukám na tvůj metřík a vidímže je další mimi
taky mě při druhém císaří děsně nabízeli sterilizaci jak zboží v akci pak mi ji stejně udělali že prý byla jizva špatná no a po 0letech mám za sebou 3 pokusy IVF jizva je v super stavu
a mě ta arogance kladenských,,doktorů" vyšla na moc trápení a taky moc peněz
@hačilka jojo, třetí bylo celkem překvápko
a teď už tu sterilizaci nakonec mám i já
a jsem naprosto spokojená. Mrzí mě tvé trápení a přeji hodně sil do dalšího boje! ![]()