Sterilizace ženy - bolí?

Anonymní
10.2.24 16:50

Sterilizace zeny boli?

Ahoj jdu na laparoskopickou sterilizaci jelikoz uz mam deti a musim znovu fungovat jak jste zvladli bolesti po operaci? Dekuji budou odebirat vejcovody a co narkoza vzbudili vas na sale?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
10.2.24 18:53
@Anonymní píše:
Ahoj jdu na laparoskopickou sterilizaci jelikoz uz mam deti a musim znovu fungovat jak jste zvladli bolesti po operaci? Dekuji budou odebirat vejcovody a co narkoza vzbudili vas na sale?

Mne brali delohu i vsechno ostatni laparo. Po operaci v infuzi asi neco proti boleyti, vubec nic nebolelo. Dalsi dny jakesi rabletky v nemocnici pak uz nic a nebolelo skoro vubec. Ale dodrzet asi sestinedelni rezim, ja tedy musela..bevim jak u sterilizace

• Citovat
  • Upravit
655
10.2.24 18:56
@Anonymní píše:
Ahoj jdu na laparoskopickou sterilizaci jelikoz uz mam deti a musim znovu fungovat jak jste zvladli bolesti po operaci? Dekuji budou odebirat vejcovody a co narkoza vzbudili vas na sale?

Je to klasické 6 neděli určitě 14 dní se šetřit skrze stehy na bolest prášek když se dodržuje co má tak není potřeba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35979
10.2.24 21:04
@Lenca118 píše:
Je to klasické 6 neděli určitě 14 dní se šetřit skrze stehy na bolest prášek když se dodržuje co má tak není potřeba

Není to klasické šestinedělí. Mě říkal doktor 14 dní bez sportu a sexu a pak můžu fungovat normálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
13.2.24 17:29

@JancaS84 každý lékař asi má jiné postupy no mě bylo řečeno od více lékařu 6 týdnů je to jen přece operace břišní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.2.24 12:47

@Lenca118 pekny den a bolelo to jak svine po operaci nebo se to dalo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
19.2.24 14:50

@Michaelaaakol dávali mi léky a doma už to bylo ok spíš boleli ty plyny 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35979
19.2.24 20:59
@Lenca118 píše:
@Michaelaaakol dávali mi léky a doma už to bylo ok spíš boleli ty plyny 🤣

Jo to mě ségra říkala, že bylo strašný jak kdyby měla dostat infarkt.
Já jdu v pondělí. V sobotu mám začít pít vyprazdňovací roztok a máme doma oslavu synových narozenin. Ještě že máme dvě WC, na jedno si dávám reservé :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.2.24 11:11

@JancaS84 @JancaS84 pekny den uz jste po operaci? Slo to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35979
21.2.24 11:33
@Michaelaaakol píše:
@JancaS84 @JancaS84 pekny den uz jste po operaci? Slo to?

Ne, až teď v pondělí. Snad. Syn teď lehl s nějakým bacilem tak se modlím ať to od něj nechytim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.2.24 12:12

@JancaS84 no ja jdu uz zita na sal tak mam obavy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.2.24 12:20

Byla jsem před pár lety. Laparoskopicky mi vzali vejcovody. Den zákroku jsem byla v nemocnici, další den domů. Moc to nebolelo (císař byl o dost horší zážitek). Doma jsem fungovala normálně. Zaběhat bych si teda asi nešla, ale na normální provoz to stačilo.

• Citovat
  • Upravit
21.2.24 12:24

Tak supr ja myslela jak se budu chvet bolesti v klubicku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35979
21.2.24 13:13
@Michaelaaakol píše:
@JancaS84 no ja jdu uz zita na sal tak mam obavy :D

Tak držím palce. Dej pak vědět.
Moje sestra byla loni a říkala že to bylo celkem v pohodě až na ty plyny jak někdo psal. Ale chůze a tak, dobrý a druhý den úplně bez problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35979
23.2.24 17:49
@Michaelaaakol píše:
@JancaS84 no ja jdu uz zita na sal tak mam obavy :D

Tak jak jsi dopadla?
Můžu se tě ještě zeptat měla jsi na vyprázdnění roztok na pití a nebo klysma? Mě doktor napsal ten roztok, ale nemůžu ho široko daleko sehnat tak mi i praktická a v lékárně doporučili to klysma. Tak snad to bude stačit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí